dopust (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

AlenkaE -> dopust (25.6.2005 13:36:53)

Ali ima katera izkušnje s potovanjem z letalom (LET 5 UR)z dojenčkom (6m)? Mi planiramo, da letos ne bi šli na Hrvaško ampak nekam drugam in sicer šele septembra, ko vročina malo pojenja.

BONI* -> dopust (25.6.2005 14:09:44)

Hm, nimam iskušenj, ampak ne vem, če bi naš Luka (6m) zdržal toliko časa v letalu. Po moje bi nas na pol poti ven vrgli, ker bi nas imeli polen k...:)-
Ampak ker niso vsi taki, ko naš Luka, je mogoče to čist OK izvedljivo:zmeden2: No, sej ti bo gotovo kdo dal kakšen boljši odgovor:)

lp, Boni

aleksandra 78 -> dopust (25.6.2005 15:32:08)

Jaz osebno nimam iskusenj, toda delam z ljudmi in sem se veckrat pogovarjala na to temo z strankami.
-ena je lastnica turisticne agencije in je z 6 mesecnim dojenckom letela tudi do amerike
-drugi je z 8 mesecnim letel v grcijo , lani, in vse je bilo o.k.
-da ti sedaj ne nastevam.Stvar je v tem da bolje prenasajo letalo kot mi sami. Napotki kot za ostalo-voda,voda,voda in da je zdrav predvsem.
Res nikoli nisem slisala negativno stvar vezano za letenje, ker pa ce zacne jokat, ga bo itak mamica v rokah drzala ali na prsih, ali karkoli ga ze itak pomorja.
LP

rija -> dopust (26.6.2005 0:56:56)

Go,go,go...

AlenkaE -> dopust (26.6.2005 21:06:07)

Hvala za napotke in spodbude. Mislim, da bomo res nekam odleteli. Včasih odrasli res malo preveč paničarimo, a ne?

k1 -> dopust (26.6.2005 21:22:56)

kolegica je z 6m bejbijem letela v ameriko. največji napor je bil ko je presedala in čakala na drugo letalo, ostalo baje ni bilo sile...

Stran: [1]