|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutri prvi dan
3.1.2010 18:58:49   
sabi
pozdravljene mamice.
NAš malček gre jutri prvi dan v varstvo-groza, kar ne morem jo dati iz rok, sam ko se spomnim mi gre na jok, da je ne bom videlo po osem ur na dan pa več, ne ne ne
Ali je še katera na istem?Kako vam ratuje?
lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutri prvi dan
3.1.2010 18:59:44   
ZARA
Kaj pa vem... Preprosto si prisiljen navaditi se.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2010 19:40:24   
Anonimen
jaz sem jokala ko dez, ko sem domna prvic peljala v vrtec. pravijo, da je mamicam tezje, kot otrockom.
pri tadeju pa je bilo ze boljse....

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2010 19:57:02   
lukec
Ali je še katera na istem?Kako vam ratuje?

Nič več, sem pa jokala 3 dni pol je pa počasi šlo na bolje.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2010 20:09:48   
sekunda
Sabi, tudi jaz grem jutri prvič v vrtec ( v službo)...in ne boš verjela, prav na Vrhniko, odkoder prihajaš tudi ti. Povej, kater knedlček je tvoj, ga bom extra cartkala jutri user posted image ...

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2010 15:24:58   
sabi
ooooooooooooo, moj bog, kako je to težko.Mi imamo našo v privat varstvu in ni hotla nič papat, kakala je, pila je velik spala je ampak jest pa ne in k sem prišla jo po 4 urah iskat je jokalo dete moje k da so jo iz hlač stresl, amoak k me je zagledala se je pomirila, je pa res da je imela vnetje ušeskov čez praznike, sem jo odpeljala k zdravniku da pogleda če je ok, in je vse ok.
smili se mi, kako bomo mi to prenesl.

(odgovor članu sekunda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2010 22:43:28   
PIRANJA
se počasi navadiš. Se boš tudi ti. Prej razčistiš sam s seboj, prej jo zvozi tudi dete.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2010 8:45:20   
mate0ja
to je bil najhujši dan v mojem življenju. Ampak sem se navadila. Vendar po štirih mesecih še ne sprijaznila. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2010 8:51:45   
Anonimen
ja to na žalost morajo(mo) dat vse mamice skozi...

mi imamo privat varstvo in so začetki težki, ampak resnično BOLJ ZA MAMICE!!!

otročki ponavadi na začetku jokajo zjutraj, pa vmes se malo spomnijo in spet pomirijo itd... Mamice so pa res boge ja, skoraj vse vsaj prvi teden jokajo ko jih oddajo...

ampak ko se otročki navadijo pa nočejo domov in se imamo res super, mamice pa tudi cele srečneuser posted image

le pogumno!user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2010 10:33:37   
livia
Pri prvi hčerki je bilo to zame najbolj stresno obdobje. Sem tolk prejokala, da je blo kar groza.
Pri drugem otroku to nekako lažje sprejmeš oziroma dojameš, da tako pač mora biti.

Je pa res kar pravijo, da kakor se boš ti počutila ob oddajanju tako se bo tudi otrok. Tako da če mu želiš olajšati to obdobje bodi korajžna, verjami, da bo v dobrih rokah, da mu ne bo nič hudega, dopoveduj mu, da mu bo lepo, da mami kmalu pride,... Ampak v vse to moreš tudi verjeti, ne samo govoriti. To je najtežje.

Srečno.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2010 12:05:24   
sabi
hvala punce za take vzpodbudne besede, no danes je drugi dan in jokam ko dež, naj povem da ima mo tamaučk bottalov vod in me skrbi da ker tako močno joka da ne bi preveč srček bil obremenjen.grozn se počutm.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2010 14:54:51   
livia
Sabi, kar korajžno. Ko boš ti nehala jokat, bo čez kak teden tudi otroček nehal.
Sej si varuški povedala o problemu s srčkom in če bi kaj nevarnega opazila te bo že poklicala.
Vse bo ok, verjami.
Zaupaj sebi, varuški in otroku!!!!

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?