jutri prvi dan (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

sabi -> jutri prvi dan (3.1.2010 18:58:49)

pozdravljene mamice.
NAš malček gre jutri prvi dan v varstvo-groza, kar ne morem jo dati iz rok, sam ko se spomnim mi gre na jok, da je ne bom videlo po osem ur na dan pa več, ne ne ne
Ali je še katera na istem?Kako vam ratuje?
lp.

ZARA -> RE: jutri prvi dan (3.1.2010 18:59:44)

Kaj pa vem... Preprosto si prisiljen navaditi se.

Anonimen -> RE: jutri prvi dan (3.1.2010 19:40:24)

jaz sem jokala ko dez, ko sem domna prvic peljala v vrtec. pravijo, da je mamicam tezje, kot otrockom.
pri tadeju pa je bilo ze boljse....

lukec -> RE: jutri prvi dan (3.1.2010 19:57:02)

Ali je še katera na istem?Kako vam ratuje?

Nič več, sem pa jokala 3 dni pol je pa počasi šlo na bolje.

sekunda -> RE: jutri prvi dan (3.1.2010 20:09:48)

Sabi, tudi jaz grem jutri prvič v vrtec ( v službo)...in ne boš verjela, prav na Vrhniko, odkoder prihajaš tudi ti. Povej, kater knedlček je tvoj, ga bom extra cartkala jutri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...

sabi -> RE: jutri prvi dan (4.1.2010 15:24:58)

ooooooooooooo, moj bog, kako je to težko.Mi imamo našo v privat varstvu in ni hotla nič papat, kakala je, pila je velik spala je ampak jest pa ne in k sem prišla jo po 4 urah iskat je jokalo dete moje k da so jo iz hlač stresl, amoak k me je zagledala se je pomirila, je pa res da je imela vnetje ušeskov čez praznike, sem jo odpeljala k zdravniku da pogleda če je ok, in je vse ok.
smili se mi, kako bomo mi to prenesl.

PIRANJA -> RE: jutri prvi dan (4.1.2010 22:43:28)

se počasi navadiš. Se boš tudi ti. Prej razčistiš sam s seboj, prej jo zvozi tudi dete.

mate0ja -> RE: jutri prvi dan (5.1.2010 8:45:20)

to je bil najhujši dan v mojem življenju. Ampak sem se navadila. Vendar po štirih mesecih še ne sprijaznila. 

Anonimen -> RE: jutri prvi dan (5.1.2010 8:51:45)

ja to na žalost morajo(mo) dat vse mamice skozi...

mi imamo privat varstvo in so začetki težki, ampak resnično BOLJ ZA MAMICE!!!

otročki ponavadi na začetku jokajo zjutraj, pa vmes se malo spomnijo in spet pomirijo itd... Mamice so pa res boge ja, skoraj vse vsaj prvi teden jokajo ko jih oddajo...

ampak ko se otročki navadijo pa nočejo domov in se imamo res super, mamice pa tudi cele srečne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

le pogumno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

livia -> RE: jutri prvi dan (5.1.2010 10:33:37)

Pri prvi hčerki je bilo to zame najbolj stresno obdobje. Sem tolk prejokala, da je blo kar groza.
Pri drugem otroku to nekako lažje sprejmeš oziroma dojameš, da tako pač mora biti.

Je pa res kar pravijo, da kakor se boš ti počutila ob oddajanju tako se bo tudi otrok. Tako da če mu želiš olajšati to obdobje bodi korajžna, verjami, da bo v dobrih rokah, da mu ne bo nič hudega, dopoveduj mu, da mu bo lepo, da mami kmalu pride,... Ampak v vse to moreš tudi verjeti, ne samo govoriti. To je najtežje.

Srečno.

sabi -> RE: jutri prvi dan (5.1.2010 12:05:24)

hvala punce za take vzpodbudne besede, no danes je drugi dan in jokam ko dež, naj povem da ima mo tamaučk bottalov vod in me skrbi da ker tako močno joka da ne bi preveč srček bil obremenjen.grozn se počutm.

livia -> RE: jutri prvi dan (5.1.2010 14:54:51)

Sabi, kar korajžno. Ko boš ti nehala jokat, bo čez kak teden tudi otroček nehal.
Sej si varuški povedala o problemu s srčkom in če bi kaj nevarnega opazila te bo že poklicala.
Vse bo ok, verjami.
Zaupaj sebi, varuški in otroku!!!!

Stran: [1]