|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek...
3.1.2010 11:12:47   
Anonimen
Živjo,
sem v osmem tednu nosečnosti, ki je do zdaj potekala popolnoma normalno. Na Novega leta dan sem se zbudila in opazila tri drobne krvave madeže na hlačkah, kot da bi jih s flomasterjem napikala (prvo sem mislila da je po depilaciji samo se nisem depilirala pred tem..). Od takrat me je psiha popolnoma izdala in več ne vem, a mi je še slabo ali me dojke še bolijo ali ne.... Saj tudi pred tem mi je bilo slabo le občasno in dojke so me bolele le občasno.

Vem, da noben ne more vedeti a je nosečnost še ok ali ne, me pa zanima a je še katera, ki je imela simptome (slabost, bolečina v dojkah) tako kot jaz. En dan ja, drugi ne, nato spet...

Hvala za vsak odgovor....

Anonimna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek...
3.1.2010 11:37:45   
ellie
Sicer odgovora na tvoje vprašanje nimam...ker jaz nisem imela nobenih nosečniških znakov. Tak da nisem po tem mogla sklepat al je še vse ok al ne. Je pa zato tu svojo nalogo opravil angelsound...sem od 8. tedna dalje lepo sličala srček. Tak da če imaš možnost kje dobit AS, je to najboljša rešitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2010 12:40:26   
pikicabuka
Aninimna - Jaz sem sicer tudi ena izmed tistih, ki nekih posebnih nosečnoških znakov nimam, razen občasnega špikanja po prsih, sem pa čisto na začetku tudi imela malo izcedka in sem za vsak slučaj šla k ginekologu. Dobila sem Dabroston in nimam več težav z izcedki. Sem pa v 9. tednu. Če te zares skrbi, pokliči ginekologa in se naroči. Čeprav v tvojem primeru dvomim, da gre za kaj resnega (glede na opisano količino izcedka).

Ellie - dobila sem ta Angelsound in ne najdem srčka user posted image Kje točno si nastavila? Sicer pravijo, da v 9. tednu še sploh ni nujno, da se sliši, ampak me vseeno zanima. Hvala!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2010 12:45:51   
manna
Ja, jaz sem imela nosečniške znake, slabost, napet trebuh...potem pa en dan ni bilo več teh znakov. In sem klicala G in jo spraševala če je morda kaj narobe, da mi ne dela več slabo. In se je samo smejala in rekla "počakaj še kak dan pa ti bo spet slabo" In je imela prav. To pač tko pride, en dan ful slabo, drug dan nič.
Z angelsoundom pa je normalno da ne slišiš nič še tudi tja do 14.tedna...

(odgovor članu pikicabuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2010 13:03:26   
Zvezdici
Pri meni je bilo nekaj podobnega.
Na začetku v 7. tednu sem prvi dan malo imela rjavkasto krvavi izcedek, pa sem rekla da ah ni nič. Potem pa se je še 2 dni pojavljal, na kar sem se odločila da grem kar na urgenco, saj sem po malem začela lrvaveti in se ustrašila.
Mi je naredila, bilo je vse ok. Je rekla, da lahko da kakšna žilica poči (mi je sicer bilo malo čudno, da to traja 3 dni ampak ok).
Sedaj, pa je vse ok ter vse štima in sem že v 29. tednu.
Vsekakor, pa bi že zaradi sebe poklicala ter vprašala. Že samo zato, da si ti sama pomirjena.

pikicabuka
- AS se naj bi uporabljal vsaj od 12. tedna dalje. Ne se ustrašit. Tudi tako včasih se lahko zgodi, da ne najdeš srčka. Meni se je to zgodilo tudi v 23. tednu. Je tudi odvisno kako je user posted image obrnjen. Tako, da nič ne skrbi. Ti samo počakaj še malo časa in poskusi ponovno čez kak mesec user posted image .

Srečno user posted image !

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 3.1.2010 13:07:36 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2010 13:09:02   
tanjusi
Živjo,
sem v osmem tednu nosečnosti, ki je do zdaj potekala popolnoma normalno. Na Novega leta dan sem se zbudila in opazila tri drobne krvave madeže na hlačkah, kot da bi jih s flomasterjem napikala (prvo sem mislila da je po depilaciji samo se nisem depilirala pred tem..). Od takrat me je psiha popolnoma izdala in več ne vem, a mi je še slabo ali me dojke še bolijo ali ne.... Saj tudi pred tem mi je bilo slabo le občasno in dojke so me bolele le občasno.

Vem, da noben ne more vedeti a je nosečnost še ok ali ne, me pa zanima a je še katera, ki je imela simptome (slabost, bolečina v dojkah) tako kot jaz. En dan ja, drugi ne, nato spet...

Hvala za vsak odgovor....

nočem te strašit ampak meni se je pri osmih tednih pojavilo nekaj kapljic krvi, je zdravnica rekla takoj na urgenco, ginekolog je ugotovil da srčka ni več.Pa sem šla popolnoma samozavestna v bolnico, ker se mi ni zdelo da je lahko kaj narobe, tak da ginekologi vsako krvavitev jemljejo zelo resno, ti pa če bi rada bila stoprocentna pa je pametno da se tudi greš pokazat.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2010 13:24:12   
Getreal
jaz te bom pa malo potolažila. Sem kar močno krvavela (ne tako kot ti, ki imaš tri pikice, meni se je kri ulila) cel osmi in deveti teden. Bla sem na urgenci, kjer so mi povedali da imam posteljico malček natrgano in so mi svetovali strogo ležanje do 13 tedna in dobila sem tablete dabroston. Potem se je ranica zazdravila en dva tri in sedaj smo že v 26 tednu nosečnosti brez problemov in posebnosti, tako da kar korajžno ni treba biti črnogleda, samo k zdravniku pa le pojdi da boš mirna! user posted image

aja kar se tiče pa simptomov, pa se na to ne moreš prav nič kaj preveč zanašat, ker tako kot pridejo tudi gredo in ne povejo ničesar o zdravju otročka..

< Sporočilo je popravil Getreal -- 3.1.2010 13:27:25 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2010 16:46:33   
Nefretiti
Jaz sem v prvi nosečnosti po malem krvavela cela dva meseca. Dobila sem Utrogestan in počivala prvi trimester. Uspešno sem donosila.
Sedaj sem 8T in zopet krvavim in sedaj imam Dabroston.

Po raziskavah 60% nosečnic v prvih mesecih krvavi in vseeno uspešno donosijo.

Res pa je, da je sveža kri bolj slab znak. Ampak za tiste tri kaplicde se jaz nebi preveč sekirala.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2010 17:40:23   
ellie
pikicabuka jaz sem prvič kar dolgo iskala srček. Ampak sem ga pri 8. tednih našla. In potem je dolgo bil na istem mestu. Je pa bil čisto nizko...ravno dol od popka.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2010 22:17:02   
Anonimen
No, da se najprej zahvalim za vse odgovore.. Saj sem  rabila,predvsem to deliti z nekom...

No, da vam povem kako se je izteklo...

Isti dan sem ponovno opazila kapljico krvi in se le odločila za urgenco. Predvsem zaradi tega, ker nisem še imela prvega UZ in potrditve nosečnosti v maternici. (nisem pa želela prezgodnjega UZ, ker sem v prvi nosečnosti izjokala dušo, ker v 6. tednu ni bilo vidnega srčka, ki je sicer naslednji teden živahno tikatakal ...)
No..... Pikica je tam veselo tikataka in raste in nič ji ne manjka. :)

En velik kamen mi je padel s srca, vendar se moram sprijaznit da nobena nosečnost ni enaka in to kar je bilo prvič ni "edino normalno"

Hvala za vse besede!

Anonimna

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2010 7:07:49   
Nefretiti
Jupiiiii user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?