tanjusi -> RE: izcedek... (3.1.2010 13:09:02)
|
Živjo, sem v osmem tednu nosečnosti, ki je do zdaj potekala popolnoma normalno. Na Novega leta dan sem se zbudila in opazila tri drobne krvave madeže na hlačkah, kot da bi jih s flomasterjem napikala (prvo sem mislila da je po depilaciji samo se nisem depilirala pred tem..). Od takrat me je psiha popolnoma izdala in več ne vem, a mi je še slabo ali me dojke še bolijo ali ne.... Saj tudi pred tem mi je bilo slabo le občasno in dojke so me bolele le občasno. Vem, da noben ne more vedeti a je nosečnost še ok ali ne, me pa zanima a je še katera, ki je imela simptome (slabost, bolečina v dojkah) tako kot jaz. En dan ja, drugi ne, nato spet... Hvala za vsak odgovor.... nočem te strašit ampak meni se je pri osmih tednih pojavilo nekaj kapljic krvi, je zdravnica rekla takoj na urgenco, ginekolog je ugotovil da srčka ni več.Pa sem šla popolnoma samozavestna v bolnico, ker se mi ni zdelo da je lahko kaj narobe, tak da ginekologi vsako krvavitev jemljejo zelo resno, ti pa če bi rada bila stoprocentna pa je pametno da se tudi greš pokazat.
|
|
|
|