|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stimulatorji mišic
2.1.2010 22:43:50   
ALWAYS LARA
a je kera hodila kam na profi stimulacijo mišič? al pa če je mela kera doma kerga unga iz top šop ali kar koli. zanima me kok je kej učinka...ker mi ga priporočajo dohtarji za kao hitrejše hujšanje in utrditev mišic samo je pa res tu mač denarja tam pri njih..ne vem kaj naj naredim user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stimulatorji mišic
2.1.2010 22:45:40   
Volga

IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

a je kera hodila kam na profi stimulacijo mišič? al pa če je mela kera doma kerga unga iz top šop ali kar koli. zanima me kok je kej učinka...ker mi ga priporočajo dohtarji za kao hitrejše hujšanje in utrditev mišic samo je pa res tu mač denarja tam pri njih..ne vem kaj naj naredim user posted image

zakaj ti ga pa dohtarji priporočajo? A ti debelost na zdravje seka? Manj jest pa več gibat, je itak recept, druge ni.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2010 22:46:03   
rija
jaz sem ga imela.
edini učinek je bil, da sem se priklopila in zelo, zelo hitro zaspala....user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2010 22:52:21   
Anonimen
lara, lahko ti posodim (ga je tast nabavil že leta nazaj). no, mene je prijel krč v mišico, zato ti ga ne priporočam. lahko pa poskusiš, seveda user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2010 0:13:31   
luan
Jaz ga imam od Cefarja z ogromno ****cijami, sport, fitnes, masaža, tens, rehabilitacija, .......In si ravno zdaj, ko sem en mesec po porodu trebušne mišice v red spravljam.Moram rečt, da je meni ful v redu in partner ga veliko uporablja saj je športnik, sploh tiste dneve ko je bolj v ler.Pretiravat pa spet ni dobro.Je pa fin, ker ima program za osebno vadbo in ti jo sam sestavi na podlagi podatkov katere vneseš.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2010 8:56:31   
madela
Jaz sem si ga kupila po prvem porodu z namenom,da si malo mišice utrdim.Pomagalo ni nič,pomagala je telovadba user posted image
Sem pa imela eno čudno izkušnjo. Uporabljala sem obroček in mi je tisto vrvico potegnilo noter,tako da sem morala pod narkozo,da so mi ga vzeli ven user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2010 10:17:01   
cukr07
Sam stimulator mišic ne bo nikoli ojačal. V kombinaciji z redno telovadbo pa pripomore k hitrejši utrditvi mišic.
Njegov največji učinek se pokaže po raznih poškodbah in operacijah, za hitrejšo povrnitev mišic v prejšnje stanje - seveda brez redne vadbe tudi tu ne gre.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2010 11:38:26   
Hope2
Moj mož ga je imel po operaciji kolena. Jaz pa po poškodbi, eno nogo sem lahko trenirala, drugo pa nisme smela obremenjevat, zato so pri drugi nogi palile elektrode, da ne bi preveč noga shirala ob lenarjenju. Moje mnenje je, da s estimulatorji iz topšopa lahko skrijejo ob profi stimulatorjih. Slednji so ponavadi v ločenih elektrodah in vsako namestiš na določeno mišico (namesti ti jih tudi strokovnjak, na primerno mesto s primerno intenziteto), un iz topšopa pa je kot en pas in deluje pač kjer deluje, lahko tudi čist mimo mišice

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 3.1.2010 11:39:14 >

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2010 16:20:05   
ALWAYS LARA
no na zdravje mi debelost ne se ka še, sem se pa polotla hujšanja zares, in pol je nanesl tut na te stimulatorje.

ja dieto mam itak narjeno in se prehranjujem 5x na dan po natančni dieti, gibam vsak dan 1 uro - bicikl, oz 1x na dan mam še telovadbo + fitnes. pa mal se še z utežmi doma afnam :)

o mizantrop a bi mi res posodla, da vidm če je kej fore v tem.

Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2010 16:23:44   
Anonimen

o mizantrop a bi mi res posodla, da vidm če je kej fore v tem.

ti prinesem v sredo na plavanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2010 19:51:23   
LERO
A ne bi bilo super, če bi res tako delovalo kot v reklami?
Mi imamo staro verzijo ab tronica. Ob redni vadbi mi je pred leti pomagal odpraviti pomarančno kožo no notranji strani stegen. Je pa res, da sem zraven imela dieto.
No, zdaj ga redno uporabljam na trebuhu. Vsak dan dvakrat, za vsako mišično skupino po 20 min. Po dvomesečni uporabi pa sem kar optimistična, saj je trebuh postal bolj čvrst, čeprav je še ful veliko špeha. Tega pa verjetno ne bo skurilo drugače kot s pravo dieto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2010 21:10:36   
ellie
Jaz sem uporabljala tens po tendinitisu in burzitisu ramenskega sklepa. Najprej za lajšanje bolečin, potem pa da sem mišice spravila nazaj v delovanje. Ampak to je bolj tak tak...brez fizioterapije nisem mogla mišic porihtat. Je pa pasalo tisto elektro zbadanjeuser posted image

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2010 21:20:44   
poli*
Kot so že rekle predhodnice, je top šop lari fari in ni šans, da dobiš zaradi ležanja na kavču (+ naprava) take mišice, kot jih kažejo user posted image .
Pri fizioterapevtski stimulaciji pa je fora v tem, da na začetku rahlo stimulirajo določeno skupino mišic, kasneje pa mora človek sodelovati pri tem. Recimo, takoj ko začuti stimul, mora stisniti mišico oz. opraviti določen gib. Na ta način se lahko oslabljena mišica adaptira.
Drugače pa ja, manj jest in več telovadit.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2010 14:01:18   
ALWAYS LARA
no jaz bi si tole namontirala na trebuh medtem ko eno uro gonim kolo vsak dan. tko mal za zraven

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2010 15:03:30   
dory
no tale stmulator,ki se ga opeva v reklamah...ga je kupla ena znanka...zraven tega aparata je itak še knjigica o zdravi prehrani in telovadbi..kar ti že v štartu da vedet, da je vse skup en jajc :)....in rezultat? pravi,da je s trebušnjaki dosegla rezultat...s tisto napravo ni blo nič,kot en nateg..

bi blo pa fajn ja...tist na trebuh namotirat, se zleknit na kavč in pogledat film...ko je filma konc je pa trebuh za v reklamo :) haha

< Sporočilo je popravil dory -- 4.1.2010 15:04:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2010 7:54:29   
ALWAYS LARA
evo sem učer ležala z abtronicom na trebuhu na kavču in gledala herija..dons mam 8 packe na trebuhu, ne sam 6 packe :P

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.1.2010 8:13:05   
Anonimen

evo sem učer ležala z abtronicom na trebuhu na kavču in gledala herija..dons mam 8 packe na trebuhu, ne sam 6 packe :P

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?