stimulatorji mišic (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ALWAYS LARA -> stimulatorji mišic (2.1.2010 22:43:50)

a je kera hodila kam na profi stimulacijo mišič? al pa če je mela kera doma kerga unga iz top šop ali kar koli. zanima me kok je kej učinka...ker mi ga priporočajo dohtarji za kao hitrejše hujšanje in utrditev mišic samo je pa res tu mač denarja tam pri njih..ne vem kaj naj naredim [sm=zmeden.gif]

Volga -> RE: stimulatorji mišic (2.1.2010 22:45:40)

IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

a je kera hodila kam na profi stimulacijo mišič? al pa če je mela kera doma kerga unga iz top šop ali kar koli. zanima me kok je kej učinka...ker mi ga priporočajo dohtarji za kao hitrejše hujšanje in utrditev mišic samo je pa res tu mač denarja tam pri njih..ne vem kaj naj naredim [sm=zmeden.gif]

zakaj ti ga pa dohtarji priporočajo? A ti debelost na zdravje seka? Manj jest pa več gibat, je itak recept, druge ni.

rija -> RE: stimulatorji mišic (2.1.2010 22:46:03)

jaz sem ga imela.
edini učinek je bil, da sem se priklopila in zelo, zelo hitro zaspala....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: stimulatorji mišic (2.1.2010 22:52:21)

lara, lahko ti posodim (ga je tast nabavil že leta nazaj). no, mene je prijel krč v mišico, zato ti ga ne priporočam. lahko pa poskusiš, seveda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

luan -> RE: stimulatorji mišic (3.1.2010 0:13:31)

Jaz ga imam od Cefarja z ogromno ****cijami, sport, fitnes, masaža, tens, rehabilitacija, .......In si ravno zdaj, ko sem en mesec po porodu trebušne mišice v red spravljam.Moram rečt, da je meni ful v redu in partner ga veliko uporablja saj je športnik, sploh tiste dneve ko je bolj v ler.Pretiravat pa spet ni dobro.Je pa fin, ker ima program za osebno vadbo in ti jo sam sestavi na podlagi podatkov katere vneseš.
LP

madela -> RE: stimulatorji mišic (3.1.2010 8:56:31)

Jaz sem si ga kupila po prvem porodu z namenom,da si malo mišice utrdim.Pomagalo ni nič,pomagala je telovadba [sm=smiley1.gif]
Sem pa imela eno čudno izkušnjo. Uporabljala sem obroček in mi je tisto vrvico potegnilo noter,tako da sem morala pod narkozo,da so mi ga vzeli ven [sm=smiley36.gif]

cukr07 -> RE: stimulatorji mišic (3.1.2010 10:17:01)

Sam stimulator mišic ne bo nikoli ojačal. V kombinaciji z redno telovadbo pa pripomore k hitrejši utrditvi mišic.
Njegov največji učinek se pokaže po raznih poškodbah in operacijah, za hitrejšo povrnitev mišic v prejšnje stanje - seveda brez redne vadbe tudi tu ne gre.

Hope2 -> RE: stimulatorji mišic (3.1.2010 11:38:26)

Moj mož ga je imel po operaciji kolena. Jaz pa po poškodbi, eno nogo sem lahko trenirala, drugo pa nisme smela obremenjevat, zato so pri drugi nogi palile elektrode, da ne bi preveč noga shirala ob lenarjenju. Moje mnenje je, da s estimulatorji iz topšopa lahko skrijejo ob profi stimulatorjih. Slednji so ponavadi v ločenih elektrodah in vsako namestiš na določeno mišico (namesti ti jih tudi strokovnjak, na primerno mesto s primerno intenziteto), un iz topšopa pa je kot en pas in deluje pač kjer deluje, lahko tudi čist mimo mišice

ALWAYS LARA -> RE: stimulatorji mišic (3.1.2010 16:20:05)

no na zdravje mi debelost ne se ka še, sem se pa polotla hujšanja zares, in pol je nanesl tut na te stimulatorje.

ja dieto mam itak narjeno in se prehranjujem 5x na dan po natančni dieti, gibam vsak dan 1 uro - bicikl, oz 1x na dan mam še telovadbo + fitnes. pa mal se še z utežmi doma afnam :)

o mizantrop a bi mi res posodla, da vidm če je kej fore v tem.

Anonimen -> RE: stimulatorji mišic (3.1.2010 16:23:44)

o mizantrop a bi mi res posodla, da vidm če je kej fore v tem.

ti prinesem v sredo na plavanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

LERO -> RE: stimulatorji mišic (3.1.2010 19:51:23)

A ne bi bilo super, če bi res tako delovalo kot v reklami?
Mi imamo staro verzijo ab tronica. Ob redni vadbi mi je pred leti pomagal odpraviti pomarančno kožo no notranji strani stegen. Je pa res, da sem zraven imela dieto.
No, zdaj ga redno uporabljam na trebuhu. Vsak dan dvakrat, za vsako mišično skupino po 20 min. Po dvomesečni uporabi pa sem kar optimistična, saj je trebuh postal bolj čvrst, čeprav je še ful veliko špeha. Tega pa verjetno ne bo skurilo drugače kot s pravo dieto.

ellie -> RE: stimulatorji mišic (3.1.2010 21:10:36)

Jaz sem uporabljala tens po tendinitisu in burzitisu ramenskega sklepa. Najprej za lajšanje bolečin, potem pa da sem mišice spravila nazaj v delovanje. Ampak to je bolj tak tak...brez fizioterapije nisem mogla mišic porihtat. Je pa pasalo tisto elektro zbadanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

poli* -> RE: stimulatorji mišic (3.1.2010 21:20:44)

Kot so že rekle predhodnice, je top šop lari fari in ni šans, da dobiš zaradi ležanja na kavču (+ naprava) take mišice, kot jih kažejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Pri fizioterapevtski stimulaciji pa je fora v tem, da na začetku rahlo stimulirajo določeno skupino mišic, kasneje pa mora človek sodelovati pri tem. Recimo, takoj ko začuti stimul, mora stisniti mišico oz. opraviti določen gib. Na ta način se lahko oslabljena mišica adaptira.
Drugače pa ja, manj jest in več telovadit.

ALWAYS LARA -> RE: stimulatorji mišic (4.1.2010 14:01:18)

no jaz bi si tole namontirala na trebuh medtem ko eno uro gonim kolo vsak dan. tko mal za zraven

dory -> RE: stimulatorji mišic (4.1.2010 15:03:30)

no tale stmulator,ki se ga opeva v reklamah...ga je kupla ena znanka...zraven tega aparata je itak še knjigica o zdravi prehrani in telovadbi..kar ti že v štartu da vedet, da je vse skup en jajc :)....in rezultat? pravi,da je s trebušnjaki dosegla rezultat...s tisto napravo ni blo nič,kot en nateg..

bi blo pa fajn ja...tist na trebuh namotirat, se zleknit na kavč in pogledat film...ko je filma konc je pa trebuh za v reklamo :) haha

ALWAYS LARA -> RE: stimulatorji mišic (7.1.2010 7:54:29)

evo sem učer ležala z abtronicom na trebuhu na kavču in gledala herija..dons mam 8 packe na trebuhu, ne sam 6 packe :P

Anonimen -> RE: stimulatorji mišic (7.1.2010 8:13:05)

evo sem učer ležala z abtronicom na trebuhu na kavču in gledala herija..dons mam 8 packe na trebuhu, ne sam 6 packe :P

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stran: [1]