|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj sem ga usra......
25.6.2005 8:14:20   
Margareta
Včeraj smo imeli obiske in ker je bilo fajn vroče, smo kar po pirčku udarili, jaz sem se sicer bolj nazaj držala ker dojim:duda: ampak nekaj sem ga pa kar spila.
Zdaj me pa ful skrbi, ker tamalega dojim. A ga bo zvijalo? Pa ne me obsojat, bom drugič na vodi:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj sem ga usra......
25.6.2005 8:48:04   
Maxica
Ne sekiraj se. Jaz ga sedaj v takem vremenu tudi popijem po kakšen dcl na dan. Saj so vedno govorili, da pivo dela mleko. Tako da je v zmerni količini očitno dovoljen.;) Malo opazuj :duda:, ampak jaz mislim, da mu tako majhna količina že ne bi smela škoditi.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj sem ga usra......
25.6.2005 8:48:47   
dory
Jaz sem pir pila za vec mleka...tko kak deci sem pa tja...kolk je blo mleka ne vem mi je pa od takrat pir ratal ok :)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj sem ga usra......
25.6.2005 9:05:33   
Anonimen
Nič mu ne bo, brez skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj sem ga usra......
25.6.2005 9:09:12   
jaz99
Od pira, ki si ga spila občasno mu sigurno nič nebo. Tudi od vina ne , če je to res občasno in ne v taki količini da bi dol padala.
Pivo pa ne pomaga pri dojenju. Je le toliko pomagalo ,da se lahko sprostiš in sproščeno dojiš in potem mleko kr teče.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj sem ga usra......
25.6.2005 9:09:40   
tesa
Jaz ga tudi v tej vročini večrat spijem, pa tamalčka nič ne grize.
V mejah normale ti ne bo škodl ne pivo, ne kakšen dober bambus(vino+ora):)-
Mene v tej vročini to najbolj odžeja.;)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj sem ga usra......
25.6.2005 13:17:40   
BONI*
Jaz ga tudi prav z veseljem ruknem:)- Da pa ne bi imela tako slabe vesti, si včasih kupim ka brezalkoholnega Unija- glaven da je fejst mrzel9nebesa. Če pa ni tega, je pa tudi navaden:love:

lp, Boni

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?