Kaj sem ga usra...... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Margareta -> Kaj sem ga usra...... (25.6.2005 8:14:20)

Včeraj smo imeli obiske in ker je bilo fajn vroče, smo kar po pirčku udarili, jaz sem se sicer bolj nazaj držala ker dojim:duda: ampak nekaj sem ga pa kar spila.
Zdaj me pa ful skrbi, ker tamalega dojim. A ga bo zvijalo? Pa ne me obsojat, bom drugič na vodi:(

Maxica -> Kaj sem ga usra...... (25.6.2005 8:48:04)

Ne sekiraj se. Jaz ga sedaj v takem vremenu tudi popijem po kakšen dcl na dan. Saj so vedno govorili, da pivo dela mleko. Tako da je v zmerni količini očitno dovoljen.;) Malo opazuj :duda:, ampak jaz mislim, da mu tako majhna količina že ne bi smela škoditi.

dory -> Kaj sem ga usra...... (25.6.2005 8:48:47)

Jaz sem pir pila za vec mleka...tko kak deci sem pa tja...kolk je blo mleka ne vem mi je pa od takrat pir ratal ok :)

Anonimen -> Kaj sem ga usra...... (25.6.2005 9:05:33)

Nič mu ne bo, brez skrbi.

jaz99 -> Kaj sem ga usra...... (25.6.2005 9:09:12)

Od pira, ki si ga spila občasno mu sigurno nič nebo. Tudi od vina ne , če je to res občasno in ne v taki količini da bi dol padala.
Pivo pa ne pomaga pri dojenju. Je le toliko pomagalo ,da se lahko sprostiš in sproščeno dojiš in potem mleko kr teče.

tesa -> Kaj sem ga usra...... (25.6.2005 9:09:40)

Jaz ga tudi v tej vročini večrat spijem, pa tamalčka nič ne grize.
V mejah normale ti ne bo škodl ne pivo, ne kakšen dober bambus(vino+ora):)-
Mene v tej vročini to najbolj odžeja.;)

BONI* -> Kaj sem ga usra...... (25.6.2005 13:17:40)

Jaz ga tudi prav z veseljem ruknem:)- Da pa ne bi imela tako slabe vesti, si včasih kupim ka brezalkoholnega Unija- glaven da je fejst mrzel9nebesa. Če pa ni tega, je pa tudi navaden:love:

lp, Boni

Stran: [1]