|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sam se en naj mi....
31.12.2009 13:04:45   
poli*
Jaz imam 14 mesečno hči in je šele sedaj po božiču začela spati po 8 ur v kosu ... potem se zbudi in je zloooo lačna, pa dobi mali brioš in zaspi nazaj še za 4 ure. Pravi balzam zame. Od rojstva pa do 8 meseca je spala še kar ok (zbujanje na 3 ure), kar mi ni bilo težko. Potem se je pa začelo, ko je nekaj zbolela in sva morali v bolnico... no in zaradi izčrpanosti sem jaz pri 1 letu prekinila z dojenjem. Kronično utrujena do amena... sedaj je že skoraj odlično.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 51
31.12.2009 14:51:39   
zelda35
Miška- jaz že 7 let nisem prespala noči v enem kosuuser posted image

Najprej zaradi trebuha, ki je rasel in rasel, pa še kolki so me boleli ko user posted image

Potem se je pa začelo še bolj veselo in se zdaj pri drugem nadaljuje...pri starosti dveh let se še zbudi 2-3 krat na nočuser posted image če je noč ugodna- kar je redko pa 1xuser posted image user posted image user posted image

upam, da sem te malo potolažilauser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
31.12.2009 15:00:58   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

omeni frazo:

"SPI KOT DOJENČEK".....

... pomeni, da pol noči joka, druge pol pa v hlače serje. user posted image  Sem nekje slišala.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
31.12.2009 15:01:54   
Misek

nc nisem kazala....user posted image

In ce se tebi zlomka kaj zgodi, bodo otroci sli v dom za sirote?
Sploh se ne gre za to ali naredis ti ali on. Gre se za to, da vidva oba morata poskrebeti, da je za otroke poskrbljeno ne glede na to, ce se komu od vaju kaj zgodi. Ne da bodo otroci pri zivemu starsu sirote.
Pa ne da bi vam kdorkoli slabo zelel... v realnosti se pa zgodi, ceprav si ne zelimo.....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
31.12.2009 15:18:21   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

nc nisem kazala....user posted image

In ce se tebi zlomka kaj zgodi, bodo otroci sli v dom za sirote?
Sploh se ne gre za to ali naredis ti ali on. Gre se za to, da vidva oba morata poskrebeti, da je za otroke poskrbljeno ne glede na to, ce se komu od vaju kaj zgodi. Ne da bodo otroci pri zivemu starsu sirote.
Pa ne da bi vam kdorkoli slabo zelel... v realnosti se pa zgodi, ceprav si ne zelimo.....
Ja pa ja de ja.Naš ni spal do 4 leta in niti enkrat ni dvignu r.iti s posle ponoči. Tudi pol ko sm začela delat in ustajala 4:45 se gospod ni premaknu.Stem da je tamali zbujal min.5krat na noč.Je bil cirkus ko sm delala popoldne ga je blo treba dat spat pa je bil user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
31.12.2009 15:19:20   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: oka
Ti povem, da bi mala pri meni spala kot dojenčekuser posted image Jaz samo da primem dojenčka v roke ta zaspi. Po mojem sem tako dolgočasna.

Ja, jaz sem tudi mislila, kako je moj vpliv tisti, zaradi katerega sin spi. Matruser posted image user posted image user posted image user posted image ! Naivnost človeška.user posted image user posted image user posted image Potem je prišla naša frajla, ki ni nič spala. NIč. NIč in nič in nič. Zbujala se je 10-30x na noč. Tri leta. Dokler ni meni počilo in bi lahko samo še umrla od neprespanosti.
Pa je moj pomagal, vstajal, dajal za pit, preoblačil...

Matr miš, tebe bo res treba v šolo vzet. Kako lahko deca pustiš da nič ne zna? Pa kar toleriraš? Ne štekam, ampak res ne. Čist preveč si tolerantna, tolk da sama sebi škodiš in to ful fejst. Pa posledično vama obema. Daj mu otroka v roke, pa pojdi na kavo. Kaj te briga kako se bo znašel. In otrok ne bo umrl od hudega pri njem, brez skrbi da ne, pa mogoče te bo končno začel malo spoštovat, ker ta hip te zihr ne, prav ponižuje te, ti pa to podpiraš in nagrajuješ. Če ne zna z njo delat, matr, je skrajni čas da se to nauči, ne more biti totalen alfabet, kaj pa če se tebi kaj zgodi? Sploh nisem vedela, da kje še kakšna taka obstaja, ki res čisto in popolnoma od a do ž vse naredi sama od doma do frocovja. Tolk sem žalostna zaradi tebe. Mogoče te bo pa res kakšen pirček streznil al pa kaj podobnega.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   [Brisano sporočilo]
31.12.2009 16:23:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?