Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ti povem, da bi mala pri meni spala kot dojenček Jaz samo da primem dojenčka v roke ta zaspi. Po mojem sem tako dolgočasna. Ja, jaz sem tudi mislila, kako je moj vpliv tisti, zaradi katerega sin spi. Matr ! Naivnost človeška. Potem je prišla naša frajla, ki ni nič spala. NIč. NIč in nič in nič. Zbujala se je 10-30x na noč. Tri leta. Dokler ni meni počilo in bi lahko samo še umrla od neprespanosti. Pa je moj pomagal, vstajal, dajal za pit, preoblačil... Matr miš, tebe bo res treba v šolo vzet. Kako lahko deca pustiš da nič ne zna? Pa kar toleriraš? Ne štekam, ampak res ne. Čist preveč si tolerantna, tolk da sama sebi škodiš in to ful fejst. Pa posledično vama obema. Daj mu otroka v roke, pa pojdi na kavo. Kaj te briga kako se bo znašel. In otrok ne bo umrl od hudega pri njem, brez skrbi da ne, pa mogoče te bo končno začel malo spoštovat, ker ta hip te zihr ne, prav ponižuje te, ti pa to podpiraš in nagrajuješ. Če ne zna z njo delat, matr, je skrajni čas da se to nauči, ne more biti totalen alfabet, kaj pa če se tebi kaj zgodi? Sploh nisem vedela, da kje še kakšna taka obstaja, ki res čisto in popolnoma od a do ž vse naredi sama od doma do frocovja. Tolk sem žalostna zaradi tebe. Mogoče te bo pa res kakšen pirček streznil al pa kaj podobnega.
|