Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 10:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pridi, pridi sem, da ti rebrca ta strem... bom jst trla rebrca(una tavecja) danes ponoci! aaaa..res? Fanj Gresta Giti? malenkost narobe si razlagas.... imela sem v mislih novoletni henki-penki jst sem pa dobesedno vzela!
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 10:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ob pol noci spiiiim.......mala zacne nek jamrat pa cmihat....flase nastimane ob vzglavju!!!!tko na pol z enim ocem poskilim, dragi mozek gleda discovery!!!!!se delam, da spim.....ma ni mignu ni z mezincem!!!! agggrrrrhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! in potem si TI zrihtala otroka? ma, drugič samo zavpij, da mu otrok joka, pa se obrni na drugo stran HA! zadnjic, ko sva mela mal diskusije, pa mi je med previjanjem vrgu, da nic ne delam.... sem rekla: ZDJ NE BOM NIC DELALA....tamalo pustila odvito in sla v spalnico. pa se rekla sem mu, da je lacna.... cez 3 minute se je ze prplazu,ko kuzek, da on pa tega ne zna!!!! sj se smejem! in kaj če ne zna? se bo pa naučil. še vsak se je. a si mu potem pokazala, kako se previje otroka al si spet sama naredila?
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 10:23:47
|
|
|
|
Anonimen
|
nc nisem kazala....
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 10:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
grem sproscat jezo v glancanje!
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 10:34:28
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute prva 2 sta spalaaaaaa!!!!! to je zarad spola,a? spol nima veze fant je začel kolikortoliko normalno spat pri treh letih, punca, 10 mesecev stara pa že od rojstva ne spi - SPLJOH
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 10:47:49
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute omeni frazo: "SPI KOT DOJENČEK"..... mu glavo odpalim!!!!! ne vem iz koga se norca delajo!!!! Meni boš glavo odpalila Moj sine je od prvega meseca spal celo noč. Za jutranje hranjenje sem ga mogla zbujat. S spanjem ni nikoli bilo problema. Mala madam je začela spati celo noč pri mesecu in pol. In še danes spi tam do devetih zjutraj. Jaz razen če ni bolezni ne vem kaj je to neprespana noč . Tako, da pri meni rek da spi kot dojenček velja do konca. No kolk me zdaj sovražiš ?
< Sporočilo je popravil oka -- 31.12.2009 10:48:06 >
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 10:56:57
|
|
|
|
Špacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute prva 2 sta spalaaaaaa!!!!! to je zarad spola,a? Nima veze s spolom, moja se je zbujala 1x na noč prva dva meseca, nato je spala celo noč, redko, redko se je zbudila pa še takrat, ko se je zbudila je večinoma vstajal mož
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
oka, v bistvu te ne sovrazim....te pa vabim na 1tedenski polpenzion.pa se spalnico ti odstopim...
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:18:57
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute omeni frazo: "SPI KOT DOJENČEK"..... mu glavo odpalim!!!!! ne vem iz koga se norca delajo!!!! Meni boš glavo odpalila Moj sine je od prvega meseca spal celo noč. Za jutranje hranjenje sem ga mogla zbujat. S spanjem ni nikoli bilo problema. Mala madam je začela spati celo noč pri mesecu in pol. In še danes spi tam do devetih zjutraj. Jaz razen če ni bolezni ne vem kaj je to neprespana noč . Tako, da pri meni rek da spi kot dojenček velja do konca. No kolk me zdaj sovražiš ? Stvari se rade obračajo. Potem enkrat kasneje, če ne prej, v šoli, imamo tudi take, ki jih je treba stalno nekaj budit, in take, ki jim naredi takoj klik.
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:21:53
|
|
|
|
oka
|
oka, v bistvu te ne sovrazim....te pa vabim na 1tedenski polpenzion.pa se spalnico ti odstopim...user posted image user posted image user posted image user posted image Ti povem, da bi mala pri meni spala kot dojenček Jaz samo da primem dojenčka v roke ta zaspi. Po mojem sem tako dolgočasna.
< Sporočilo je popravil oka -- 31.12.2009 11:24:00 >
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:23:13
|
|
|
|
oka
|
Potem enkrat kasneje, če ne prej, v šoli, imamo tudi take, ki jih je treba stalno nekaj budit, in take, ki jim naredi takoj klik. In to naj bi pomenilo kaj?
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti povem, da bi mala pri meni spala kot angelčekuser posted image lepo od tebe , da nisi uporabila besede dojencek!
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:24:21
|
|
|
|
oka
|
Sem popravila
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Sem popravila OMFG!
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:26:57
|
|
|
|
oka
|
OMFG!user posted image
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmmmmmmmmmmmm..... mogoce bi morala josko v pir namocit! (op.a. :ena druga tema )
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:28:36
|
|
|
|
oka
|
A ni priporočljiv šnops?
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
sam ne vem kok %...
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:32:15
|
|
|
|
oka
|
Več % večja učinkovitost.
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Več % večja učinkovitost. NE! ne dam....ballantinesa bom sama spila!
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:34:46
|
|
|
|
oka
|
NE! ne dam....ballantinesa bom sama spila! Egoistka.
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 11:52:36
|
|
|
|
buči
|
Naš ta velik ni spal do 4 let, medtem ko je tamali prespal noč pri 2,5 meseca in res spal kot dojenček. Zna pa tako spati naš ati ...
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 12:52:29
|
|
|
|
gita10
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute omeni frazo: "SPI KOT DOJENČEK"..... mu glavo odpalim!!!!! ne vem iz koga se norca delajo!!!! Potem pa nisi videla mojega sina. Od takrat, ko sem prišla iz bolnice do dan danes nismo imeli niti ene noči neprespane. Od 9 -07 zjutraj vsak dan. In spal je res ko dojenček.
|
|
|
|
RE: sam se en naj mi.... 31.12.2009 13:00:30
|
|
|
|
uwaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: oka Več % večja učinkovitost. NE! ne dam....ballantinesa bom sama spila! Če boš spila dovolj ballantinesa bosta obe z malo spali kot.... kekska. A si pisala dedku Mrazu, da ti prinese novega dedca? Tvojmu so se zgleda baterije iztrošile!?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?