|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brcike v 28t
24.6.2005 12:53:54   
tažana
čao imam eno vprašaje. sem v 28 tednu in se je tale moj otroček zelo umiril. prej sem ga čutila čez cel dan zelo intenzivno tudi ko sem kaj delala in nisem bila pozorna na to. ta teden pa ga skoraj ne čutim več:(( (od torka dalje)oziroma zelo neženo. V ponedeljek sem bila še v materinski- pa je bilo vse vredu.

tolažim se s tem da je vroče pa da je malo len kakor jaz pa da me malo živčki mečejo (jutri mam poroko).
nisem panik po naravi, samo vzroke iščem.:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   brcike v 28t
24.6.2005 12:57:41   
lelaval

kak dan bo tvoj otroček bolj aktiven, drugič pa komaj kaj. Vendar se ne sekiraj - to je popolnoma normalno, ti le uživaj v :nosecka: in pobožaj svojega bušija.
Pa ne obremenjuj se sedaj še s tem, jutri je zate pomemben dan.

LP:rozica:

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   brcike v 28t
24.6.2005 12:57:43   
lelaval

kak dan bo tvoj otroček bolj aktiven, drugič pa komaj kaj. Vendar se ne sekiraj - to je popolnoma normalno, ti le uživaj v :nosecka: in pobožaj svojega bušija.
Pa ne obremenjuj se sedaj še s tem, jutri je zate pomemben dan.

LP:rozica:

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   brcike v 28t
24.6.2005 13:02:18   
tažana
ja sej vem ampak se mi še vedno zdi da bi se pa po štirih dneh že lahko mal pretegnu!? :zmeden:

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   brcike v 28t
24.6.2005 15:34:57   
Sofi
Nikar ne skrbi, kljub temu, da je otroček na varnem v maternici, zaznava svojo okolje. Te dni je vročina in najbrž tudi tebi ne paše ravno noret, tudi otročku ne. Predvsem pa otrok čuti kar čutiš ti in zdaj si gotovo vsa napeta, saj je jutri tvoj dan, drugi najpomembnejši dan v življenju, takoj za rojstvom tvojega malega lenuheca. Priprave na poroko pač terjajo svoj davek.
Jutri, ko bodo skrbi za tabo in bosta z MOŽEM zaplesala, bo zaplesal tudi mali. Vse je povezano, zdaj pač čuti tvojo nervozo, jutri bo pa s tabo delil trenutke sreče.

LP

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?