brcike v 28t (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tažana -> brcike v 28t (24.6.2005 12:53:54)

čao imam eno vprašaje. sem v 28 tednu in se je tale moj otroček zelo umiril. prej sem ga čutila čez cel dan zelo intenzivno tudi ko sem kaj delala in nisem bila pozorna na to. ta teden pa ga skoraj ne čutim več:(( (od torka dalje)oziroma zelo neženo. V ponedeljek sem bila še v materinski- pa je bilo vse vredu.

tolažim se s tem da je vroče pa da je malo len kakor jaz pa da me malo živčki mečejo (jutri mam poroko).
nisem panik po naravi, samo vzroke iščem.:zmeden:

lelaval -> brcike v 28t (24.6.2005 12:57:41)

kak dan bo tvoj otroček bolj aktiven, drugič pa komaj kaj. Vendar se ne sekiraj - to je popolnoma normalno, ti le uživaj v :nosecka: in pobožaj svojega bušija.
Pa ne obremenjuj se sedaj še s tem, jutri je zate pomemben dan.

LP:rozica:

lelaval -> brcike v 28t (24.6.2005 12:57:43)

kak dan bo tvoj otroček bolj aktiven, drugič pa komaj kaj. Vendar se ne sekiraj - to je popolnoma normalno, ti le uživaj v :nosecka: in pobožaj svojega bušija.
Pa ne obremenjuj se sedaj še s tem, jutri je zate pomemben dan.

LP:rozica:

tažana -> brcike v 28t (24.6.2005 13:02:18)

ja sej vem ampak se mi še vedno zdi da bi se pa po štirih dneh že lahko mal pretegnu!? :zmeden:

Sofi -> brcike v 28t (24.6.2005 15:34:57)

Nikar ne skrbi, kljub temu, da je otroček na varnem v maternici, zaznava svojo okolje. Te dni je vročina in najbrž tudi tebi ne paše ravno noret, tudi otročku ne. Predvsem pa otrok čuti kar čutiš ti in zdaj si gotovo vsa napeta, saj je jutri tvoj dan, drugi najpomembnejši dan v življenju, takoj za rojstvom tvojega malega lenuheca. Priprave na poroko pač terjajo svoj davek.
Jutri, ko bodo skrbi za tabo in bosta z MOŽEM zaplesala, bo zaplesal tudi mali. Vse je povezano, zdaj pač čuti tvojo nervozo, jutri bo pa s tabo delil trenutke sreče.

LP

Stran: [1]