|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rezultati ankete - v razmislek
24.6.2005 7:56:07   
Špelka
Torej, pred parimi dnevi sem nosečke in mamice spraševala nej opišejo stanje v njihovi glavi, ko so zanosile. :)-:)-:)-:)-

Rezultati: pod hudim psihičnim pritiskom so zanosile le 3 :bravo:

Takoj v 1. poskusu ali nepričakovano jih je zanosilo: 37!!!!!!! :bravo:

V stanju vdanosti v usodo ali ko so postavile :love: v drugi plan ali obupale so zanosile: 13 :bravo:

Torej - punce: obupat, skulirat se, najt si druge plane, itd.!!!!!! V glavnem - samo ne se sekirat!!!!! :morje::morje::morje::morje:

P.S.: Ja, če bi vedle, kuko, ne?! ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.6.2005 7:57:32   
Udb
Špelka, dobri podatki! ;)

Sm, kaj hočemo - ko si enkrat nakaj zapičiš v glavo....je težko ne biti pod stresom!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2005 8:00:14   
Primoza
Hud psihični pritisk še ni razlog za težave, problem je ali si ga vajen premagovati. Ankaa je vedno v nekam psihičnem pritisku, pa ji je obakrat uspelo iz prve.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2005 8:01:07   
DaisyE
:)-:)-:)-:)-

Res je, kar si napisala, KAKO!?

Če te pa včasih tako prime, da bi ga mel... Potem si pa še jezen na vse, ki jim kar rata. Pa nočes bit jezen.

Bomo že pogruntale.

Lepo petkovo jutro vam želim

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2005 10:00:42   
Anonimen
Zanimiva anketa, samo manjka začetni podatek: koliko jih je sodelovalo v anketi? Pa še kaj kdo smatra za hud pritisk je zelo relativno. Eni so pod hudim stresom, že če vreme ni tako, kot so si zaželeli, drugi pa lahko sprejemajo nove in nove zadolžitve, ne spijo tri dni, pa se še zmeraj fajn počutijo.

Ah, ne me jemati resno. Trenutno tudi sama delam ene ankete, pa sem čisto notri v pravila statistike padla. Pohvalno, da si se lotila tega. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2005 10:18:56   
Špelka
Haha, Ankica, ja se vid da si mal strokovno podkovana. Veš, ta anketa ni bla namenjena nekemu strokovnemu uteljevanju, niti ne originalnemu prispevku k znanosti ali še kej hujšega, zgolj forumu primerno kontaktiranju z soudeleženkami na eno določeno temo. če te zanima koliko jih je sodelovalo in kaj pomeni hud pritisk, pa poglej na tem forumu in prvič noseča (Nosečke - pomoč za sosednji forum!!!) in boš lako v živo presodila sama. ;) Meni teli rezultati, čeprou morda subjektivni in nepopolni tud dajo mislit. 8)

Pa veliko uspehov pri bolj strokovnem anketiranju. :miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2005 10:28:05   
Anonimen
Ja, saj sem jo že izvedla, pa niti približno ni bila tako uspešna kot tvoja :((:((:((:((:((:((. Od tridesetih anket sem jih dobila vrnjenih samo 7. :((:((:((. Sedaj jo moram še ovrednotiti (anketo namreč)

Bi jo morala delati na RR-ju, samo ne vem, koliko bi jih vedelo za kaj se gre anketa. Malo bi bilo sumljivo, če bi dobila 300% vrnjenih anket, hehe.

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2005 10:37:12   
Gea1
Jaz mislim, da ko se :nosecka: ima za zgodit, se zgodi in če imaš srečo takoj (če sta seveda oba fizično zdrava in ni z njima nič narobe). Ne glede na to kaj imaš v glavi. Res je da sproščenost in skuliranost lahko pozitivno vplivata, vendar je vsak par svoj primer in tega ne gre posploševati.
Se mi tudi zdi, da so se ti Špelka v večini javile tiste, ki jim je uspelo takoj. Tiste, ki imajo za sabo bolj trnovo in daljšo pot so modro molčale.:nosecka: ne gre posploševati, kajti vsakdo je poglavje zase in tisto, kar pri enem vpliva, pri drugem ne. Sploh pa je psiha v tej smeri tako neraziskan in širok pojem, da sigurno ne moreš reči: ''Ko bom odmislila, pa bo.'' Lahko da ne bo, ali pa tudi bo. Tega nihče ne zna napovedat.
Tako da punce samo za nas, naše zdravje in naš odnos do drugih je boljše biti skuliran in če se bo zgodilo, še toliko boljše.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2005 11:00:43   
Pia73
Se podpišem pod Gein1 post!

Če pa katera najde še recept za skulirat, ga pa le naj da na ta forum. Bo več kot dobrodošel.

Psiha NIMA VEZE!!! Mogoče pri hipohondrih,.........

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2005 11:06:18   
emaa
se strinjam s Pia in Geo. Kaj naj pa rečemo take, ki zaradi zdravstvenih razlogov ne moremo zanosit, psiha nima nič pri tem, če se mene vpraša.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2005 14:45:38   
Mijavček
Ma moram še jaz malo komentirat,...
sej vem, da to ni ta zaresna anketa, ampak vseeno za vpliv psihe se ne moremo zanašat na te rezultate že zato, ker so anketirane vse, ki so zanosile, to pa vemo, da jih itak 85% v enem letu, mogoče bi bilo bolje opazovat vpliv psihe na tiste, ki so se trudile več kot eno leto... no sej nima veze.

Skratka jaz se ne morem strinjat, da psiha nima veze. Znanstveno je dokazano, da dolgotrajen stres vpliva na delovanje žleze hipofize, ki hkrati z ne vem čem vse, regulira tudi izločevanje estrogena in progesterona. ta dva hormona pa poskrbita za ovulacijo. Ergo.. dolgotrajen stres lahko (lahko pa tudi ne) vpliva na motnje v ovulaciji.
Vpašanje je, če lahko skrb "ali bom lahko zanosila" označimo kot dolgotrajen stres; pri nekaterih ja pri nekaterih ne. PO mojem mnenju psiha ima vpliv na zadevo, ampak odvisno kako je kdo dojemljiv za take stvari, se pravi enim ja, enim ne. Posploševanje v katerokoli smer pa pomojem ni ustrezno.

Saj od stresa dobiš tudi razjedo na želodcu, zakaj pa potem ne bi vplival stres tudi na kaj drugega.

vglavnem, tako al pa drugač, stres ni fajn, in ko en najde recept, kako se ga znebiš, bom ta prva v vrsti!

LP M:muca:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?