|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nogometaš in ostale novemberke
23.6.2005 11:16:03   
Teni_
Si že nazaj iz morfologije. Meni se tako vleče. zdaj grem počasi na posvetovalnico s ta malo, potem pa upam, da bo kaj bolj hitro minilo do 17. ure, da vidimo našega sončka.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.6.2005 12:18:26   
sharpy
Ciao!

Javi nam pol, ko se vrnete, kako je šlo!
Ma ke lepo...boš vidla svojega :duda:.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2005 15:16:18   
Andy13
Punce, kdaj mislite, da bom naročena na morflogijo? Zdaj sem noseča 17t, naslednjo sredo imam pregled. Pregleda se že zelo veselim. Kako pa izgleda tale pregled, le teža, pritisk in poslušanje srčka?
Moj ginekolog naroča na 5 tednov in po tej kalkulaciji bi imela naslednji pregled, ko bom noseča 23t. To je pa za morfologijo že prepozno, a ne?

Hvala za nasvet in pobožajte vaše bušije. :rozica:
Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2005 17:15:19   
sharpy
Ciao Andy13!

Jaz bom tudi imela morfologijo pri 22t.
Po moje ni prepozno, saj valda G vejo kako to poteka.

Ma kam hodiš ti h G?
Moj tudi naroča na 5 tednov. Jaz hodim v PO k dr. Merlu, se mi zdi ful v redu.

Uživaj,
Any

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2005 18:49:26   
nogometas
Evo, tut drugi UZ je za nami... Zgodil se je čudež. Moj MV se je PODALJŠAL, tako da zdaj meri cele 3cm. Nobene panike zaenkrat. :bravo::bravo::bravo:

:duda: smo vidli vsi, tut :love:, ki je potem takoj kupil prvo stvar za svojega potomca: kanto za plenice zavijat (obseden s čistočo).
Spola G ni mogel določiti, oz. je bil raje dvoumen: "med nogicami ni blo nič videt" torej še vedno nisva prepričana in lahk samo čakava na zadnji UZ, verjetno se bom odločila za 3D v MB. :zmeden:

MojcaH in ostale Mariborčanke, prosim za nasvete, naslove in vse v zvezi s 3D UZ v MB!!!!

Zdaj, ko vem, da se :duda: lepo razvija, se bomo pa malce afnali . Tudi moj PDP se je premaknil za 1 teden: rodili bomo 13.11. NO, MENI JE ITAK vseeno, kdaj, samo da ne bo PREVEČ PREHITRO :(

Vagam pa kar kilo in pol več kot 30.5. Prava ampak kdo bi se sekiral, če smo pa ZDRAVI: pritisk OK, voda OK in moja zlata :duda: pridno brca... Aja, trebuh imam baje zato že tolk zunaj, ker je posteljica nekje spredaj desno od popka...
Tolk zaenkrat, ta vikend se grem mal švercat na :morje: , za spremembo z bodočim dedkom in babico, ker bo moj "službeno" odsoten...
LP VSEM IN ČIM MILEJŠE VROČINSKE VALOVE VAM ŽELIM!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2005 19:50:07   
Teni_
Tudi mi smo nazaj. Sem cela blažena, ker se je ginekolog resnično potrudil in mislim, da imam posnetno skoraj pol ure. Vse je vredu, srček je lepo bil, prešteli smo tudi prstke na rokicah. Je bilo vse tako srčkano, nogice je imel prekrižane, z rokicami se je pa tolkel po glavi.

Spol se ni dalo razločit, čeprav je g. rekel, da se mu je zdelo, da je videl pištolco(no, to se je zdelo tudi meni), ampak potem pa več ni mogel videt. Tako, da bomo videli, kaj bo povedala moja g.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2005 19:51:38   
Teni_
Aja, ne vem, če imajo kje v Mb 3d UZ.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2005 10:13:47   
Andy13
Ciao Sharpy!

Hodim v Izolsko bolnico k dr. Deisingerju in do sedaj lahko povem le pohvalne besede, je zelo, zelo prijazen in sem prav zadovoljna, da sem prejšnjega zamenjala (iz čisto preventivnih razlogov).

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2005 15:48:59   
wawa
O kok je lepo brat vaša sporočila k ste že bile na morfologiji, jaz pa šibam naslednji teden v petek....................

Ej moram pa povedat, da nas naša pikica, dva dni čist šokira, ej sva ugotovila da je zih fant in bo fuzbaler...........to ne moreš verjet, tako malo bitje pa TAKE BRCE, halo včeraj dragi drži na trebuhu roko pa gleda TV enkrat sam poskoči jaz pa tudi.............no očitno pikici roka na trebuhu ni ugajala in ga je pošteno brcnila:)-:)-:)-:)- Pa ne se mi smejat res nisem pričakovala da brce zglledajo tako...........ja no vse je nekja prvič......

Mije kile...ha se moram pohvalit, kolikor sem se na začeku full preveč poredila (psiha) sem sedaj v 5 tednih dobila le 0.5 kg:bravo::bravo::bravo::bravo:...........upam da nebom spet kregana:((:((:((

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Starostna razlika
ninola

Koliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokoma

Eno leto (10%)

Dve leti (41%)

Tri leta (38%)

Več (12%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!