|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz pa mam nove
22.6.2005 20:21:49   
Anonimen
umetne nohte.me je nečakinja napizdila,ker si vse zgrizem.pa se mi tak dopadejo da jih gledam že eno uro.samo sem jih mogla malo skrajšat,ker nisem mogla nič prijet.so pa ful dobri na koncu lepo beli.a ima katera z tem izkušnje?kak dolgo to drži gor ali se lahko sterejo?res so dobri:bravo::bravo:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jaz pa mam nove
22.6.2005 20:30:47   
CIPRESA
Jaz jih dam velikokrat gor kar tako ker mi je to užitek, pa mi zdržijo 100% dva dni gor pol pa kokr je včasih če ne delam preveč z vodo ali čistili tudi 5 dni če pa delaš z vodo in čistili to pa približno dva dni.

Pa veliko užitkov z nohti!!!! Pol se tako navadiš nanje da ti ni nobena stvar več težka boš vidla v dveh poiskusih boš že prava profesionalka.

Jaz jih sedaj nekaj časa nebom mogla imeti ker bomo imeli otročeka pa ga lahko zelo poškodujem s tistimi nohti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jaz pa mam nove
22.6.2005 20:31:48   
TARA in MAJ
Le mirkaj da svojega:love:neboš preveč opraskala:muca:

Izkušnje z umetnimi nihti pa nasrečo nimam mam kar svoje dolge:)

PA LEPO DIVJO NOČ:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jaz pa mam nove
22.6.2005 20:32:37   
Anonimen
Nebo nič,ker je v nočni.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jaz pa mam nove
22.6.2005 20:34:30   
TARA in MAJ
ŠKODA:((
Potem pa mirkaj da dop jutri kakega ne zgubiš:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jaz pa mam nove
22.6.2005 20:39:33   
Anonimen
ok a bi poklicala soseda,da sprobam na njem?:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jaz pa mam nove
22.6.2005 20:41:43   
TARA in MAJ
Dobra ideja vendar glej da bo dobr:)-:)-za tako:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
22.6.2005 20:42:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jaz pa mam nove
22.6.2005 21:19:12   
Wahoo RR
tiste k si jih limaš gor...so en drek...pa še nohte poškoduje...

jaz sem si jih do 5 let nazaj grizla...in ker nisem znala nehat, sem si jh šla uredit...

že 5 let si jih hodim rihtat v en salon..imam svoje dolge, čez pa maso, da so lepo trdi in prav tako iz mase brlo konico...da si jih ne rabim nič mazat...

svoje sem vmes že imela, so zdravi in močni..samo so pa ostri...
zato sem šla kr nazaj na maso...in do sedaj si še nisem srtgala nobenih najlonk :)

tud zdej mam dolge...pa me ne motjo pri tamali...ker kor sem rekla...zarad mase niso ostri...

super je...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?