Jaz pa mam nove (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Jaz pa mam nove (22.6.2005 20:21:49)

umetne nohte.me je nečakinja napizdila,ker si vse zgrizem.pa se mi tak dopadejo da jih gledam že eno uro.samo sem jih mogla malo skrajšat,ker nisem mogla nič prijet.so pa ful dobri na koncu lepo beli.a ima katera z tem izkušnje?kak dolgo to drži gor ali se lahko sterejo?res so dobri:bravo::bravo:

CIPRESA -> Jaz pa mam nove (22.6.2005 20:30:47)

Jaz jih dam velikokrat gor kar tako ker mi je to užitek, pa mi zdržijo 100% dva dni gor pol pa kokr je včasih če ne delam preveč z vodo ali čistili tudi 5 dni če pa delaš z vodo in čistili to pa približno dva dni.

Pa veliko užitkov z nohti!!!! Pol se tako navadiš nanje da ti ni nobena stvar več težka boš vidla v dveh poiskusih boš že prava profesionalka.

Jaz jih sedaj nekaj časa nebom mogla imeti ker bomo imeli otročeka pa ga lahko zelo poškodujem s tistimi nohti.

TARA in MAJ -> Jaz pa mam nove (22.6.2005 20:31:48)

Le mirkaj da svojega:love:neboš preveč opraskala:muca:

Izkušnje z umetnimi nihti pa nasrečo nimam mam kar svoje dolge:)

PA LEPO DIVJO NOČ:muca:

Anonimen -> Jaz pa mam nove (22.6.2005 20:32:37)

Nebo nič,ker je v nočni.:zmeden:

TARA in MAJ -> Jaz pa mam nove (22.6.2005 20:34:30)

ŠKODA:((
Potem pa mirkaj da dop jutri kakega ne zgubiš:)-

Anonimen -> Jaz pa mam nove (22.6.2005 20:39:33)

ok a bi poklicala soseda,da sprobam na njem?:)-:)-

TARA in MAJ -> Jaz pa mam nove (22.6.2005 20:41:43)

Dobra ideja vendar glej da bo dobr:)-:)-za tako:muca:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.6.2005 20:42:39)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Wahoo RR -> Jaz pa mam nove (22.6.2005 21:19:12)

tiste k si jih limaš gor...so en drek...pa še nohte poškoduje...

jaz sem si jih do 5 let nazaj grizla...in ker nisem znala nehat, sem si jh šla uredit...

že 5 let si jih hodim rihtat v en salon..imam svoje dolge, čez pa maso, da so lepo trdi in prav tako iz mase brlo konico...da si jih ne rabim nič mazat...

svoje sem vmes že imela, so zdravi in močni..samo so pa ostri...
zato sem šla kr nazaj na maso...in do sedaj si še nisem srtgala nobenih najlonk :)

tud zdej mam dolge...pa me ne motjo pri tamali...ker kor sem rekla...zarad mase niso ostri...

super je...

Stran: [1]