|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Packa od borovnic!
22.6.2005 14:06:55   
ma-ja
Pomoč prosim. Ali katera ve, kako naj spravim eno velikansko packo od borovnic iz hlač, pa še sedežne?
Sedežna je večji problem! Probala sem že z Vanishom, pa Astonishom in Prewashom od Amwaya, pa vseeno ne gre!

Bom hvaležna za vsak predlog!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Packa od borovnic!
22.6.2005 14:13:24   
soncece24
zadnjič sem vidla eno reklamo za neko peno s ketero čistiš fleke s sedežne, al pa majo prav od nekega dr. beckmana al nekaj takega čistila, ki so posebej recimo za kri in rjo, verjetno majo tudi za sadne madeže. če pa maš od amwaya prewash pa pošprejaj, pa ko se bo posušilo dol skrtači, pa še enkrat pošprejaj, pol pa bo verjetno šlo. Tak jaz bučno olje dol spravljam, sem namreč ena veliiika packa:(

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Packa od borovnic!
22.6.2005 14:13:39   
Anonimen
težka bo, če si že vse probala. če ne bo šlo, dej pa en poušter na sedežno :zmeden2:

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Packa od borovnic!
22.6.2005 14:21:54   
Dadi
kaj pa limona in citronka...najprej s tem namaži pusti nekaj časa pol pa še z Vanišem(ali čim podobnim) čez da bo flek izginil.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Packa od borovnic!
22.6.2005 14:26:21   
soncece24
Dobra ideja, albina, s hlač pa si naj "hotpantse" nardi

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Packa od borovnic!
22.6.2005 14:26:45   
ma-ja
Sedežna je že čist fuč od packanja in pucanja. Bom probala še mal zdrgnit.
Bom počakala, da tamala dva še mal zraseta, pol bom pa usnjeno sedežno kupla. Upa, da se bo lažje spucal.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Packa od borovnic!
22.6.2005 14:39:19   
Grascakinja
pol boš pa kupla tako lepo bež usnjeno, pa ti jo bo nečakinja s kulijem popacala, pa tud ne bo šlo stran, tko k men.... fleki.... kaj čš, jih je treba sprejet zdravo za gotovo...:(

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Packa od borovnic!
22.6.2005 14:40:00   
tinadvojčica
To vsakič napišem pod podobnimi temami ampak zakon je MEGLIO.Gre ven popolnoma vse razen kakšne zasušene čokolade!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Packa od borovnic!
22.6.2005 14:49:47   
soncece24
ma-ja kupi en ornk kos polivinila, pa ga odstrani, ko bosta mala dva stara 18 let, ni druge.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Packa od borovnic!
22.6.2005 15:16:53   
ma-ja
Kje pa kupiš MEGLIO?

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Packa od borovnic!
22.6.2005 15:30:14   
kofetek2010
jaz pa zadnje čase vse stran spravim s trdim milom iz DM-ja, mislim, da je Denk mit ;) fajn z milom natreš, pol pa še s ščetko predrgneš in daš prat ;)

glede sedežne pa ne vem, imamo temno modro usnjeno in je zakon :)-

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Packa od borovnic!
22.6.2005 15:40:30   
manu
Mi doma vse packe od sadja in ostalega čistimo z razmaščevalcem, ki se ga v naših trgovinah dobi pod raznimi imeni kot napr. (Meglio, Dexal, Trimo,Smag )- čistimo pa tudi kopalnico in po štedilniku . Jaz najprej pošpricam na blago in nato dam v pralni stroj . Adijo madeži.
Pa pridno čiščenje.
Lep dan Manu

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Packa od borovnic!
22.6.2005 17:01:35   
Pikapolonica
Jaz sem si enkrat svetlo modre hlače popacala z robidnico (rdeče barve). Pa sem s pomočjo Nežne varikine (ja, točno tako piše na flaši) vse spravla dol. Tudi packo od pese mi je zadnjič uspelo odstraniti s tem - iz beige majčke.

Poskusi. In ne boj se. Je res varikina, ampak nič ne pobeli. Za vsak slučaj pa vseeno na kakšnem robu najprej poskusi.

:pika:

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?