Packa od borovnic! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ma-ja -> Packa od borovnic! (22.6.2005 14:06:55)

Pomoč prosim. Ali katera ve, kako naj spravim eno velikansko packo od borovnic iz hlač, pa še sedežne?
Sedežna je večji problem! Probala sem že z Vanishom, pa Astonishom in Prewashom od Amwaya, pa vseeno ne gre!

Bom hvaležna za vsak predlog!

soncece24 -> Packa od borovnic! (22.6.2005 14:13:24)

zadnjič sem vidla eno reklamo za neko peno s ketero čistiš fleke s sedežne, al pa majo prav od nekega dr. beckmana al nekaj takega čistila, ki so posebej recimo za kri in rjo, verjetno majo tudi za sadne madeže. če pa maš od amwaya prewash pa pošprejaj, pa ko se bo posušilo dol skrtači, pa še enkrat pošprejaj, pol pa bo verjetno šlo. Tak jaz bučno olje dol spravljam, sem namreč ena veliiika packa:(

Anonimen -> Packa od borovnic! (22.6.2005 14:13:39)

težka bo, če si že vse probala. če ne bo šlo, dej pa en poušter na sedežno :zmeden2:

Dadi -> Packa od borovnic! (22.6.2005 14:21:54)

kaj pa limona in citronka...najprej s tem namaži pusti nekaj časa pol pa še z Vanišem(ali čim podobnim) čez da bo flek izginil.

soncece24 -> Packa od borovnic! (22.6.2005 14:26:21)

Dobra ideja, albina, s hlač pa si naj "hotpantse" nardi

ma-ja -> Packa od borovnic! (22.6.2005 14:26:45)

Sedežna je že čist fuč od packanja in pucanja. Bom probala še mal zdrgnit.
Bom počakala, da tamala dva še mal zraseta, pol bom pa usnjeno sedežno kupla. Upa, da se bo lažje spucal.

Grascakinja -> Packa od borovnic! (22.6.2005 14:39:19)

pol boš pa kupla tako lepo bež usnjeno, pa ti jo bo nečakinja s kulijem popacala, pa tud ne bo šlo stran, tko k men.... fleki.... kaj čš, jih je treba sprejet zdravo za gotovo...:(

tinadvojčica -> Packa od borovnic! (22.6.2005 14:40:00)

To vsakič napišem pod podobnimi temami ampak zakon je MEGLIO.Gre ven popolnoma vse razen kakšne zasušene čokolade!

soncece24 -> Packa od borovnic! (22.6.2005 14:49:47)

ma-ja kupi en ornk kos polivinila, pa ga odstrani, ko bosta mala dva stara 18 let, ni druge.

ma-ja -> Packa od borovnic! (22.6.2005 15:16:53)

Kje pa kupiš MEGLIO?

kofetek2010 -> Packa od borovnic! (22.6.2005 15:30:14)

jaz pa zadnje čase vse stran spravim s trdim milom iz DM-ja, mislim, da je Denk mit ;) fajn z milom natreš, pol pa še s ščetko predrgneš in daš prat ;)

glede sedežne pa ne vem, imamo temno modro usnjeno in je zakon :)-

manu -> Packa od borovnic! (22.6.2005 15:40:30)

Mi doma vse packe od sadja in ostalega čistimo z razmaščevalcem, ki se ga v naših trgovinah dobi pod raznimi imeni kot napr. (Meglio, Dexal, Trimo,Smag )- čistimo pa tudi kopalnico in po štedilniku . Jaz najprej pošpricam na blago in nato dam v pralni stroj . Adijo madeži.
Pa pridno čiščenje.
Lep dan Manu

Pikapolonica -> Packa od borovnic! (22.6.2005 17:01:35)

Jaz sem si enkrat svetlo modre hlače popacala z robidnico (rdeče barve). Pa sem s pomočjo Nežne varikine (ja, točno tako piše na flaši) vse spravla dol. Tudi packo od pese mi je zadnjič uspelo odstraniti s tem - iz beige majčke.

Poskusi. In ne boj se. Je res varikina, ampak nič ne pobeli. Za vsak slučaj pa vseeno na kakšnem robu najprej poskusi.

:pika:

Stran: [1]