Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:03:26
|
|
|
|
zvesta
|
kake kokosove kroglice? pa za kosilo piščančji žur in bo...
|
|
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:06:27
|
|
|
|
doloress
|
Narediš kremšnite, ali pa kakno čokoladno torto. Iz smetane se naredi tudi panakota. Tudi v torto Ane Pavlove gre precej smetane.
|
|
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:08:16
|
|
|
|
uškinamama
|
panna cota? sadna kupa?
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:13:38
|
|
|
|
pety78
|
V kokosove kroglice smetana ne gre, za kremšnite nimam ostalih sestavin, za torto ane pavlove tudi nimam kompota. Kaka sadna kupa ne pride v poštev, ker jo je treba danes pojesti, zato bi rada nekaj takega, kar ostane nekaj dni. Uf! Aja, v trgovino trenutno ne morem. Sem zakomplicirala, a?
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:34:38
|
|
|
|
doloress
|
potem rafaelo al pa panakota ;)
|
|
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 13:07:15
|
|
|
|
zvesta
|
pety, kako ne... jaz sem prejšnji dan delala te baby kroglice ki jih kind lady omenja v temi božična peka.... pač namesto mleka daš smetano, po moje pride še samo bolje... mmm...
|
|
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 13:45:54
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta pety, kako ne... jaz sem prejšnji dan delala te baby kroglice ki jih kind lady omenja v temi božična peka.... pač namesto mleka daš smetano, po moje pride še samo bolje... mmm... Aja, potem moram pa to temo najti.
| Stran: [1] |
Otrok vam pove, da je istospolno usmerjenrotkappchenposlal/a bi ga/jo k psihiatru (
12%)
to se mi ne more zgoditi (
4%)
odpovedal/a bi se ga/je (
1%)
sprejel/a bi to (
82%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!