|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 12:06:25   
Grascakinja
Moja je tudi ok. Ma pluse in minuse, imam jih pa tud jest!
Rožice za Danico: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 12:06:44   
Anonimen
Replika Meti: hehehe,mogoče je bila pa tašča kot najstnica bolj aktivna, :sloncek::sloncek::sloncek:, hehe;)

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 12:22:13   
Mateja*
O Pajaca, tud moja zdajšnja je čist OK. Vse se lepo pomenva. Če mi kaj ni všeč ji lepo povem, ona pa nič ne zameri, ker sva se zmenile, da če keri kaj ne bo všeč, pove v obraz ne pa za hrbtom jamrat. In tako je in vse je OK.
O prejšnji tašči pa nebi zgubljala besed, saj veš, a ne Pajaca?!

LP

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 12:27:12   
puncica
moja tašča je super, nič ne teži in nič ne hodi vsak dan k nam, pa ne vem kaj še vse, to kar tle punce teži. Pač pa mi vsak dan iz šole prinese kosilo, popazi tamalo, če je treba, nobene vzgoje ne vsiljuje, nobenih župc ni blo pri 6 mescih, nič pametovanja. Je skor boljš ko moja mami, moja pa kr naprej teži pa to nared tako pa to tako. Skratka jaz imam super taščo. Bravo moja tašča Stanka:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 12:27:39   
rija
Evo, tudi moj :love: ima super taščo. Vsak dan mu skuha, mu gre plačat vse položnice, mu naredi vse kar si zamisli, nikoli se ne vtika v najine zadeve.Pa, mislim, da mu je bolj mama kot mama. Ko bi še vsaj jaz imela tako taščo!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 13:05:35   
Anonimen
moja je tudi kar v redu, s tem , da je imela napako, ki me je ful motila (kot, da jih jaz nimam) : mojemu :love: si ne upa nič rečt in ga šinfa pred mano, pa kje je, pa zakaj je vedno polna hiša ljudi, pa zakaj ne popravi ograje ....Na začetku sem jaz prenesla besede naprej njemu in je bil takoj greh (ma ne, moja mama sigurno ni tako rekla). Potem pa sem spremenila taktiko...hihiii...in je vžgala. Ona mi je polnila glavo in jaz meni nič tebi nič pri kosilu pred njo ponovim njene besede :hudicek::hudicek:. Ona je zafarbala , on pa gledal mene , njo pa spet mene...no tako smo rešli ta problemček....Aja sem pozabila povedat, da ne živimo skupaj, da pride samo na "počitnice" Drugače pa kar shajamo...

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 14:24:07   
ninocka
moja tasca je tudi OK, sicer ne zivimo skupaj, tko da je mogoce tudi to vzrok, da se tako OK razumemo...

je drugacn tip cloveka kot moja mama, bolj umirjen, bolj vsako stvar premisli in bolj odprt za nove stvari. Moja mama pa je totalno proti vsakim spremembam (sestra si je kupila novo posteljo in jo je skor kap zadela, ker smo staro ven dali), vsaka stvar jo totalno ziritira, nenehno se pritozuje...tko da mi je glede teh stvari tasca pac bolj vsec...

Ce se nama z :love: ne da kuhat, se kar k njej na kosilo povabiva, pa vem da mi bo v veliko pomoc pri cuvanju nasega malega pikca in v prvih tednih po porodu (je namrec v penziji, moja mami pa se ni).
Tudi ko sem bila lani brez sluzbe mi je bila v veliko pomoc, vozila me je k odvetniku, pomagala z nasveti (moja mami se je skoz sam nad firmo bunila), pa tudi ko sem bila na dieti se je potrudila in zame vedno posebi skuhala...:bravo: :bravo:

se pa malo bojim, da ni kaj narobe z njo, saj je bila strastna kadilka (pokadila skatlo cikov na dan) na lepem pa je cisto prenehala, dvignila je celo zdravstveno zavarovanje (al rentno) in ves denar nakazala nama...Bojim se, da ni kaj narobe z njo in ker pac ne jamra, da sploh ne bo hotla povedat...ker glede tega sta pa s tastom obup (se je zgodilo ze, da je tast v bolnici 2 dni lezu, ko sva sele mi2 to zvedla):zmeden:

no, ko lih o tascah razglabljamo, zdej ko sem na dopustu pa lahko jst njej eno dobro stvar nardim in ji specem kokosove kuglice, ki jih obozuje...da bom tud jst dobra snaha :)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 14:54:39   
Jančika_
Moja tašča je bila fajn ženska, radi sva se imeli. Žal je že nekaj let mrtva:(.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 15:01:13   
kofetek2010
moj mož pravi, da ima fajn taščo :)-

moja tašča je tud fajn, manj jo vidim rajš jo mam :)- in zgleda, da ona mene tud :)-

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 15:28:23   
petra.horzi
moja bodoča (od januarja naprej bo tašča) tašča je zakon!
že k sva se prvič vidle mi je bla ful u redu in ona je mene tud takoj sprejela.
res se dobr razumeva, upam da se bova še bolš k bova mela:duda:.
dostkrat mi da kšne obleke, tud nove mi kup, pa same hude majčke npr.
edin kar mi gre na živce da mi ne pusti pr njih doma nč pomagat, k ona je ful pridna pa hoče vse sama nardit.
tud k se z mojim :love: skregava se zame potegne, pa njega včasih nadere kako se do mene obnaša:)pa je pol mer
tko da res sm zadovolna, k bolše tašče ne bi mogla dobit

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 16:01:33   
baguSka
Ankica in Meta - kjer se kregata dva tretji dobiček ma. Moja tud čistu taka.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 16:14:25   
Anonimen
moja tašča danica je prov kul ženska. je prijazna, nevsiljiva, včasih mal premal samozavestna in skos sprašuje če je ok npr kofe al pa kar kol, pa se opravičuje :) vidmo se 2x na mesec al neki tazga in takrat tamalo skos okol prenaša. njen šocl ma pa tiso sploh tko rad da je kr iz rok ne more dt.
zmeri ns založijo s kakimi domačimi pridelki - vloženimi zadevami pa zmrznenimi tko da je prov fajn še po tej pridobitniški strani ke it :hudicek:
žou mi je le to, da onedva večkrat k nam ne prideta.

lp, lara

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 18:33:10   
anajmad
Moja tašča je oh in sploh.
Slika je,zvoka ni:)-:)-:)-:)-
en lp:morje:D.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 19:47:10   
zoya_
Od mojga bišga mami je bila pa najboljša tašča na svetu. Bivši je bil edinc in ona si je vedno želela imeti tudi punčko. Prejšnjih frajl ni vozu domov, pol sem pa jest pršla, je bila pa mami čist nora. Saj jaz sem jo že od prej poznala, pa tud z mojo mami sta bili sodelavki. Vendar sva se enkratno razumeli. Tudi kasneje, ko je moja mami umrla, mi je stala obstrani, mi pomagala bolj kot pa bivši. Nekako je vedela, kdaj me mora malo pocrkljat, kdaj greva mau v shoping skupaj, pa na kakšen kofe. Rada sem ji pomagala v službi in doma... vse sva se zmenila, k kolegice... Škoda no... nje mi je pa res škoda... :( Vsaka bi imela tako tašco...:bravo:
Moja zdejšnja tašča me pa sploh ne mara, me ni niti vidla, pa me je bivša od mojga tko usrala pr njej, da sem pomoje zaznamvana za celo življenje... mah... vsaj nimamo stikov :)-

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Iščem dobre tašče!!!!
23.6.2005 10:42:48   
Pi-kica 1
No tudi moja tašča je zelo, zelo v redu. Upam, da bom tudi jaz kdaj taka ašča, kot je ona. sicer smo 20 km narazen, ampak se zato še bolje razumemo, saj se ne vidimo pogosto.

Na vnuka je čisto nora, komaj čaka, da ga lahko popazi in ko pridemo v mesto, vedno še kosilo skuha, da se nam ni treba s hrano obremenjevati.

Tudi na morju smo že bili skupaj in se prav fino imeli. Nič ne pametuje okrog otroka, ampak vse mene posluša in se trudi tako delati z njim, kot jaz rečem.

Skratka, res je super.

LP Pi-kica

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Iščem dobre tašče!!!!
23.6.2005 15:17:03   
polona2
Moja "tašča" je o.k., kljub različnim pogledom na svet, na vzgojo itd., mi nikoli ne pametuje in prav zares se niti enkrat nisva grdo pogledali.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Iščem dobre tašče!!!!
23.6.2005 22:55:18   
piščanc
jaz imam super taščo, res, vedno prijazna, priročna... ima pa moj :love: večjo nesrečo, ker ima grozno taščo (haha)

ja vsaka tašča je od nekoga mama, jaz pri vsakem postu o groznih taščah napišem, da bolje grozna tašča kot mama, ker je še toliko slabše

bodite uvidevne do tašč, ker to je partnerjeva mama in se on potem grozno počuti, vem

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
24.6.2005 14:33:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   Iščem dobre tašče!!!!
25.6.2005 13:55:27   
VALENTY
Mojo lohk pr belem dnevu z lampo okol iščeš, pa je ne boš najdu. Takih ne delajo več. Res je :love:. Vedno pri roki ko jo potrebuješ; podnev in ponoč!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Iščem dobre tašče!!!!
28.6.2005 7:31:11   
Bina01
Moja je tudi krasna, saj je kilometre stran od nas, v Ameriki.
Vidimo se na tri leta za tri tedne. To se pa da zdržat.:)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!