|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
21.6.2005 15:35:57   
Grascakinja
Če greš v LJ, pokliči sprejemno/triažo, ful so prijazni, na tel: 01 522 6111, povej za kaj se gre, pa ti bodo svetovali.
Sicer pa ni nujno, da se ti čep odlušči, mogoče se ti je že, pa ne veš (je lahko majhen in prozoren). Plodovnice je lahko ful al pa odteče po obrokih, anything is possible, sam ne se hecat. Raj se pusti v porodnišnici nap...dit, in poslat nazaj domov, kot da je z :duda: kaj narobe. Ker ko ti odteče plodvnica, moraš najkasneje v 48 urah rodit, sicer se :duda: slabo godi!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JULIJE
21.6.2005 15:37:38   
valentina.
Dovolj da ti začne odtekati, ni treba da se prav ful ulije. In ni potrebno da imaš še kakšne druge znake zraven (čep ...). Saj lahko da ti je res samo urin zbežal, ampak tegaa ne moreš vedet. Pejdi - no, tako so nam vsaj rekli v šoli za starše. Te pa razumem, mene bi tudi panika.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   JULIJE
21.6.2005 15:51:46   
pravljica
hvala vam...a je to cifra od MB? pa saj se mi zdi skor bolje, da kar tja pridem, po telefonu sploh ne vem kako naj razložim, če sploh ne znam povedat kolk je blo tega, vem samo da so ble hlače med nogami mokre, pa mogoče je že šlo že prej kaj po kapljicah, ker je bil vložek zmeri moker, čep pa tudi ne vem...možno da je bil v obliki sluzi :zmeden:...pa kaj jaz vem, to je že preveč za mene :((

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   JULIJE
21.6.2005 15:57:08   
Grascakinja
Ne, to je od LJ cifra. Od MB je ne najdem. Pa kaj si še tle?

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   JULIJE
21.6.2005 16:03:46   
pravljica
pa saj morem mojega :love: počakat da pride iz službe in me pelje, pa še sama sem z malečko...za rešilca pa to menda ja ni :zmeden:...madonca zdaj sem pa že panična :(

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   JULIJE
21.6.2005 16:20:58   
LONA13
v glavnem pojdi čimprej... v 12 urah ti morjo sprožt porod.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   JULIJE
21.6.2005 16:27:08   
Antigona
Ojla!

Sem ravnokar prišla domov in ker imam pred seboj ravno revijo v kateri so vse slovenske porodnišnice in kontakti, najprej telefonska za Pravljico - porodnišnica MB 02 321-24-52.
Držim pesti, da bo še danes :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem imela pregled danes zjutraj in je samo srčka poslušala in preverila železo v krvi.
Naročena spet čez dva tedna...
Sem bila kar malo razočarana... Prideš not in greš ven in to je to :ups:

Ta zadnja bom pa itak jest, k so mi rok iz 28.7 na 1.8 prestavil, pa sem se vseen odločila da bom julijka ostala, ker mam rojstni dan julija ;)

Lp,
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   JULIJE
21.6.2005 16:32:07   
pravljica
hvala antigona...sem kar malo jezna, da me ni G bol pregledala...MV pa odprtost pa to...sploh ker je vidla neke popadke na CTG in me vprašala če jih čutim...vedno me je še vaginalno pregledala, glih danes pa nič :(

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   JULIJE
21.6.2005 16:45:46   
LONA13
Pravljica a si poklicala v porodnišnico?

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   JULIJE
21.6.2005 19:08:13   
Anonimen
Ja, Pravljica, pa najboljš je, da kar vložek s sabo neseš, da vidijo, kaj je bilo (urin ali plodovnica).

No, pa zdej si sigurno že šla...upam, da bo spet ena Julija postala Junija :bravo:

Mislim nate, pravljica, kjerkoli že si :angel:

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   JULIJE
21.6.2005 21:16:56   
pravljica
še vedno sem tu :( :) :( :) :zmeden:

sem šibala v pordonišnico (več kot dve uri sem bla tam)...ctg, pa pregled pa test za plodovnico...no in še UZ :bravo:
plodovnica v glavnem ni bla, drugo je pa tudi vse ok...bo treba jutri spet do moje G, da pogleda za kaj je šlo in da se še v teh 14 dneh kaj nardi če bo treba

lepo spančkajte!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   JULIJE
21.6.2005 21:19:19   
Grascakinja
No, kul. Sam da veš, da ni bla plodovnica.
Jest sm mela zadnjič isti šit, vlilo se mi je pa zarad glivičnega vnetja. G je naredila test, pol pa pogledala še mal na not in evo, dobr da sem šla, da se pozdravim pred porodom, da ne bo pikica dobila infekcije.
Zdej pa lepo spančkat!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?