JULIJE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LONA13 -> JULIJE (21.6.2005 11:05:45)

Kje ste julije, pa ne da ste jo v porodnišnco pobegnile .:)-:)-:)-:)-. Polna luna vabi.
No ja jest bi kr sprejela njeno vabilo.

Spala sem zelo zelo dobro, ker mam tak prehlad da sem samo za v posteljo in mi je po dolgem času uspelo celo noč spat,,:bravo::bravo::bravo::bravo:

Drugače pa grem zdele na zajtrk pa na :kava: s kolegico.

Kako ste ostale?
Lp, Lona

malika -> JULIJE (21.6.2005 11:15:02)

Po moje se sončijo! :)-

Jaz pa sem danes ponoči že mislila, da se je začelo vse skupaj. Ma me je bolelo v predelu jajčnikov, ampak ne kot krči, ampak konstantna bolečina. Potem sem vzeča buscopan, pa je bilo bolje. Danes pa je OK, nobenih bolečin, izcedka. Kaj bi le to bilo? Upam, da še niso bili popadki, ker bi še res počakala vsaj 10 dni, do 36 tedna.

Grem raje copatke in jopico dokončat 9nebesa:bravo:

Grascakinja -> JULIJE (21.6.2005 11:21:27)

Ojla,

nisem ne še pobegnila v porodnišnico. Sem pa danes sanjala, da so me klicali iz porodnišnice, da moram prit rodit. In moja pupa je bila kar naenkrat fantek, obrnjen z ritko naprej in ful velik, CR pa mi niso hotli narest... in sem se tam matrala... ej, sanje da jih ne privoščim nobeni. Dobr da me je :love: zbudu s telefonom, če ne ne vem, kako bi se končalo...

Imam pa veselo novico - danes moji gležnji skoraj normalno izgledajo!!!!!! :bravo:

Kdaj je polna luna? Jutr? Dans? Me zanima, koliko julijk bo poslala v porodnišnico! :zmeden:

Takole, danes bomo počivali, samo malo bom speglala in obesila perilo in skuhala južnico. Ne morem it pol zmatrana rodit, a ne? :)-

Cipreska, ko boš dala slikce v album, sporoč, da vidmo to težko pričakovano kuhno!

Lona, ti si pa direkt ena generacija na faxu za mano! Sam da sem jaz že opravila s tem, hvala bogu... (smajli ki si obriše švic s čela)

Lep dan, pa se še beremo!

Anonimen -> JULIJE (21.6.2005 11:28:52)

MAh kaki...nismo pobegnile rodit :grrr:
Je pa JUTRI polna luna...danes pa prvi poletni dan, se mi zdi :zmeden:

Smo si pa včeraj vzeli ogrooooomnooooo časa za :sloncek: :sloncek: , pa danes sam čakam, kaj bo :)-

Spala sem tam ene par ur (porka :hudicek: za komarje ... ne glede na mrežo na oknu je :hudicek: prišel notri in se ga ni dal ujet za boga, da ne :grrr: )...Sem ga pa speštala ob 7ih zjutraj in pol zaspala ko otroček do desetih...zdele sem pa veselo za računalnikom in delam neki za službo :bravo: radosti d.o.o.-ja :)-

Sem pa tud jaz sanjala našega fantka...da je čist tiho in pridno čakal v vozičku...pa sebe brez trebuha :bravo:

Ja, ja še malo...če ne pri tej luni, pa pri naslednji prazni 6.7.
Kako že :zmeden:
ŠE NOBEN NI NOT OSTAL :)-

Aja, Pupa, jestmamtudteberada :racka:

Joni -> JULIJE (21.6.2005 11:35:42)

Naj še jaz napišem - včeraj je bil za menoj zadnji izpit pred diplomo, ki sem ga res dolgo študirala in ko sem odhajala iz predavalnice, kjer sem pisala, sem imela občutek, kot da je pa sedaj konec nekega obdobja in prihaja samo še najlepše poletje, kar sem jih imela!:rozica:

Danes sem začela z intenzivnimi pripravami za malega nadebudneža, ki me vsak dan malo prebrca! Do roka imam še točno en mesec! Pa bi rada, da se kaj prej vse konča, ker mene tudi že radosti zadnjega trimesečja dajejo - najbolj obupna pa je prebava, ki je sploh ni:(

Če bo polna luna kaj vplivala na vas, da vam pospeši zadevo :bravo: - bi bilo kar dobro!

Imejte se in lep dan vsem!

Joni:metulj:

LONA13 -> JULIJE (21.6.2005 12:40:46)

Pobiram stave, koliko julijk bo šlo jutri predčasno v porodnišnico rodit.:)-:)-:)-:)-:)-

Jest mislm da tri.

Vaši predlogi?

Anonimen -> JULIJE (21.6.2005 12:43:06)

Iz vsega srca upam, da bom jaz med njimi :bravo:
Čeprav...po drugi strani..je pa fino bit še mal tkole v enem kosu :ups:

Grascakinja -> JULIJE (21.6.2005 12:44:47)

Se strinjam s Tinko...

Grascakinja -> JULIJE (21.6.2005 12:45:28)

V vsakem primeru se nam pa čas izteka....

malika -> JULIJE (21.6.2005 12:54:22)

Kaj pa je z našo pravljico, ve katera? Kar nekaj časa je že nisem zasledila, ali pa mi je kje pobegnila :)- .

Lona jaz pa rečem dve, ampak ne vem kateri dve :zmeden::)- .

LONA13 -> JULIJE (21.6.2005 13:03:31)

pojma nimam kje je pravljica - a mislte da mamo že prvo kandidatko za našo stavo?:ups::)-

Pupa 25: na katero temo si imela diplomsko, pa pr kermu prfoksu. Sploh nimam idej česa bi se lotila..

Kakšne ideje na temo turizma?

Lp,

valentina. -> JULIJE (21.6.2005 13:51:24)

Ojla,

jaz sem iz pregleda. Dobila sem napotnico za porodnišnico in ni me več naročil na pregled. Je rekel da se kar na porodu vidiva. do roka imam pa še dva dobra tedna :zmeden2:. Če pa do roka ne bo nič, naj ga pokličem. Kaj je z vami tudi tako? Nič vag. pregleda, CTG? Ajej, ajej, kakšna panika! Zdej gre pa zares!

Ja, da ni naša pravljica res že četrta ki je zbežala k junijkam?!

pa pa, valentina

Grascakinja -> JULIJE (21.6.2005 13:54:35)

To je pa čudn, valentina... sej jest tud ne vem, kaj mene čaka, v petek imam pregled, pol pa gre moja G na dopust za 1 mesec... pa tud dons 16 dni do roka... :zmeden:

Mislim, da sm pravljico včeraj zasledila na Naš vsakdan, pa ne me za besedo držat. Grem mal pofirbcat, če je kje okol.

Anonimen -> JULIJE (21.6.2005 14:16:36)

Ja, valentina, to je pa res čudn :zmeden:
Jaz imam 27.6. še normalno CTG (kot vsak teden), pol je pa rekla moja G, da če ne bo še nič na rok, delava pa vaginalni pregled in UZ.
Pregled mi je pa delala tudi v petek, ker sem rekla, da me neki fejst dol tišči :zmeden: pa sem bila itak zaprta kot školjka :grrr:

Jah, nič, punce, čakat bo treba 9nebesa

LONA13 -> JULIJE (21.6.2005 14:23:39)

Jest mam pa jutr ctg, pa v laboratorij morm. Če bo vse kul mam pa pol čez en teden pregled (pred pregledom ctg, pa še dohtarca me bo pregledala). Napotnico za not pa za rešilca sem pa že 14 dni nazaj dobila. Valentina, če bo panika ti sam v porodnišnco. Nč čakat.

LONA13 -> JULIJE (21.6.2005 14:25:24)

Ful se mi zdi da bomo me tri (pupa pa tinka) tazadnje v porodnišnci - vse nas bodo prehtele - še kakšna zelol zgodnja avgustovka (to je pa murphyev zakon)

Grascakinja -> JULIJE (21.6.2005 14:31:22)

Ja, tolk smo že sitne me 3, da bomo vse 14 dni čez rok rodile... se mi že slika ta scenarij. :)-

Je pa zanimivo, jest mam napotnico za rešilca in porod že 2 mesca.... kako to, da ste jo ve dobile tako pozn? Al jest tako zgodi? Men je dala potrdilo o PDP pa vse to ob enem že v začetku maja...

valentina. -> JULIJE (21.6.2005 14:43:52)

Kako da vam delajo CTG že tako zgodaj? Sem mislila da je to bolj okoli in po PDP-ju zaradi morebitnih popadkov?! Meni se zdi da bom imela ful lažnih alarmov in bom tekala v porodnišnico kar brez zveze, potem me bodo pa pošiljali domov :ups:.

LP, valentina

pravljica -> JULIJE (21.6.2005 15:08:35)

ej julije moje...evo mene...še sem tu...danes sem mela ctg potem sem se pa dobila še na soku s kolegico, pa je dan skoraj minil
kakšno napotnico za rešilca :zmeden: jaz je nimam

v glavnem, na ctg sem bla sigurno kakšno uro; najprej je :duda: spančkal, pa ležat nisem mogla na hrbtu in sem spet vse premaknila, potem pa dol pa gor po stopnicah...me je skor kap ko sem prišla nazaj do vrha...sem rekla, da tud če še spi, ne grem več, ker me lahko pobere :)...pa se je fant zbudil in je bila potem baje lepa krivulja...pa popadke je kazalo...hmm...v glavnem, naslednji teden imam spet ctg, če ne bom prej kje drugje 9nebesa so mi rekli

no, ko sem sedela potem tam na soku, se je pa spodaj vlilo iz mene 8)...kot da sem se polulala, dobro da ni šlo po stolu :)- - vsaj vidlo se ni...premočilo je vložek in hlače so ble čist mokre med nogami...joj, sem pičila do avta
ampak kaj naj pa zdaj? mali se še normalno premika, teče ne več, popadkov menda nimam - vsaj boli ne, trebuh pa otrdeva tu pa tam...kako je že s čepom?...prej je blo sam prozorno :zmeden: joj, tega sem se glih skoz bala, da na koncu ne bom vedla kako in kaj :(

LONA13 -> JULIJE (21.6.2005 15:10:03)

Jest sm dobil napotnice sred maja pa se mi je zdel ful pozn. Pa ta ctg k ga imam jutri se mi tud zdi ful pozno al sem pa jest že tolk neučakana.

Rada bi vidla, da dobim popadke al pa da mi voda odteče pa da končno rečem: evo začel se je! Ne pa da ne vem a mam že kakšn popadk, ko me zvija al me samo prebava heca.....:zmeden2::zmeden2:

Ful me firbc matra, kaj mi bo jutri g. rekla.

Grascakinja -> JULIJE (21.6.2005 15:15:43)

PRAVLJICA PEJD H G ALI V PORODNIŠNCO NAREDIT TEST, DA NI SLUČAJNO PLODOVNICA!!!!
Resno, ne se zezat, če se je vlilo in je blo prozorno in brez vonja, je lahko to plodovnica in bo treba rodit! Držim pesti!!!

valentina. -> JULIJE (21.6.2005 15:19:03)

Ja, pravljica, če se ti je ulilo, je lahko plodovnica :zmeden:. Jaz bi na tvojem mestu šla nazaj, ne vem, no?

LONA13 -> JULIJE (21.6.2005 15:27:43)

pravljica ne čakat, hitr v porodnišnco, ker ni nujno da maš dvoje popadke. Če se ti je ulilo pa da je pršlo čez vložek sam pejt, takoj!

pravljica -> JULIJE (21.6.2005 15:29:30)

jao meni...saj ne vem kaj naj...a katera ve kam bi lahko poklicala v porodnišnici, da vprašam? a naj grem kar tja? šment...kolk bi pa moglo bit tega, da bi blo dovolj za rodit? pa kaj je s čepom...a gre tudi brez tega? hmm

LONA13 -> JULIJE (21.6.2005 15:33:06)

kliči na 522-60-60 pa prosi za sprejemno pisarno.
to je cifra centrale v porodnišnci.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>