Nani-nani
|
Prosim za nasvet, saj ne vemo odgovora. Stari bomo sedem mesecev (jutri bomo). Lep čas se nismo hranili ponoči, sedaj jemo enkrat ponoči nekje 180ml mleka, zjutraj ob 8-9 nekje 120ml mleka, ob 12 zelenjavo ali Hipp, popoldan 14-15 jogurt, 17 puding ali sadje, zvečer pa 130 ml Hippove sadne kašice. Problem je v tem, da ko jemo po žlički že po dveh žličkah začne jokati, poje edino, če ga hranima dva, da ga ta drugi zabava. Zvečer mleka noče na mleko začne jokati, ko mu dam kašico sicer poje, vendar tudi ne da se ne bi jokal. Edino ponoči poje flaško brez joka. Mislila sem, da je preutrujen, pa zato joka, pa ni res, saj včasih je takoj, ko se zbudi. Pa smo mislili, da je preveč lačen, pa smo spet probali mu dati jesti prej, pa spet nič. JOka in joka, ko je, pa še, ko ga eden miri ni čisto tiho. Prej, ko je zvečer jedel flaško je spal celo noč. Probali smo ga hraniti v ležečem položaju, pa v sedečem, pa tak in onak pa nič. Slepo dudo vleče kot nor, jesti pa noče. Dlesni mu mažemo s Celgelom, ker smo mislili, da ga dlesni srbijo, ker nima še nobenega zobka, pa spet nič.Zvečer,ko zagleda flaško še dvakrat potegne, potem pa z rokami začne mahati po njej, se igrati z dudo po ustih, nato jokati. Prosim za nasvet, mogoče je katera imela podoben problem ali pa se komu sanja kaj je narobe. Jedli smo z plastično žličko, pa tudi z gumjasto. Flaška pa je nukova. Zanima me tudi, kako se dela frutolino, saj na škatli piše z vodo. Vedno sem mislila, da se dela enako kot čokolino, torej z mlekom. Hvala za pomoč.
|