ljupka
|
No saj je brezveze pisat o teh stvareh,sam bi rada napisala,nekaj kar me moti pri moji bližnji žlahtnici in žal mislim da jih je kr velik takih! Je mamica ,ki ima dva otroka,saj je vse super in kul!Samo ona bo dala tudi 100 do 200€ za škorne vsako leto po dva para,vsako leto si kupi po 10 parov čevljev,20 torbic,vrhunsko se oblači,frizer vsak mesec in tako naprej,če pa rabi za otroka ,gre pa k mami jokat,da otrok rabi bundico,in mama gre pa kupi! Jaz pa najprej zrihtam otroke in če kaj ostane ,mogoče kupim zase,ker so mi otroci na prvem mestu in moja odgovornost!Čevlje sem si kupila nazadnje pred tremi leti ,stale so 20€ in so še zdaj cele! Je bila že debata,da moraš otroka pelat na morje v Španijo in ne vem kaj!Jaz pa pravim da Izoli čisto nič ne manjka,ali pa hripčku zraven naše hiše,kjer pečemo na palčki hrenovke,kako se imamo super! Naše riti so preveč razvajene ,in zaradi tege ni otrok!Ne mislim na nobeno iz foruma,ker vas ne poznam,govorim o ljudeh ,ki živijo okrog mene in hvala bogu jih je mal!Veliko jih je reklo,če bom imela otroke,ne bom tako mogla potovat po svetu,moja karijera,pa ne bom mogla na koncerte,si vse privoščit kaj si lahko zdaj!Sodelavka mi je celo rekla,da njej ne bo pamž cvilu na ušesa ponoč,ker preveč rada spi! Pač vsak ima v življenju stvari ,ki jih postavi na prvo mesto in v današnjem življenju je to osebni užitek,in če vam tako odgovarja,je to vaša odločitev!
|