|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čevlji - cena / kvaliteta
22.11.2009 18:05:24   
malania
Pozdrav vsem!

Zanima me, kje kupujete čevlje, predvsem ali jih kupujete od znamke, ali ne ter kako se vam zdijo kakovostni?
Zakaj?
Ker sem bila v preteklosti priča dogodkom, kako so se puncam na čevljih z visoko peto le-te polomile, sem se odločila, da bom (zaradi lastne varnosti) za čevlje z visoko petko raje dala več kot manj €.
In kaj se mi pripeti. Nekoč sem na razprodaji v Bati kupila zelo lepe sandalčke s precej visoko petko. Čeprav so bile znižane so stale okoli 50€, ampak sem si rekla Ok, pa še res so bili lepi. Nisem jih prav veliko nosila, saj sem rekla, da jih bom pač imela ''za posebne priložnosti''. No, pa jih vzamem tudi s sabo na dopust. In ko greva s partnerjem na večerjo v hotelski restavraciji, se mi na prstih odtrga pašček. Še sreča, da nisem zletela po tleh, ker že tako me je bilo sram user posted image Obute sem morda imela 4x vse skupaj, kupljene pa so bile že ne vem kdaj.. tak da reklamacija odpade. Saj v bistvu ni point reklamacija ampak cena - kvaliteta.
Upam da se nisem preveč razpisala, ampak sem ravno v kratkem kupila čevlje z visoko petko v Deichmanu za 19€ user posted image pa me je dogodek spodbudil da se pozanimam še za mnenja drugih. user posted image
No, pa sem rekla da moram vprašati še tukaj kakšne izkušnje imate s tovrstnimi zadevami user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 18:07:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malania)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čevlji - cena / kvaliteta
22.11.2009 18:14:05   
Gina
Včasih kupim tudi kaj v daichmanu, je pa res, da to ni ravno neka strašna kvaliteta - čeprav marsikateri čevelj zgleda luštno. Več kot dva dni zapored sploh ne morem imeti teh čevljev obutih, me noga boli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2009 19:25:10   
bumerang
Verjetno cena ne bo ravno garancija za kvaliteto - tako kot tudi povsod drugje ne. V bistvu je cena precej relativna vrednost, to se lepo vidi na ebayu.
Bata nikoli ni imela kvalitetnih čevljev, drage pa. Posebej tiste, ki so v trenutni modi.

Meni je bilo pravo olajšanje, ko sem na nogo pred leti dala Planikine čevlje pa tudi čevlje iz Borova. Ob vsaki razprodaji sem tam in si kupim par parov usnjenih čevljev. Dokaj poceni ampak takih, da noge pojejo od veselja.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2009 20:00:39   
Felicita
meni se tudi zdi da čevlji nikakor ne odsevajo kvalitete - jest čevlje dobesedno 'zgonim' (ponosim, uničim, zluknjam,...) pa če stanejo 15€ al pa 50€.
zadnje čase velik kupujem v deichmannu, zazzi, pami & co (paprika, ars, pami,...). za 'navadne' čevlje ne dam več kot 20€, za škornje ne več kot 35€, pa čist lepo čez pridem. ponavadi jih vržem stran glih ko se jih naveličam user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2009 21:54:54   
nu_tella
O. Si odprla temo, ki sem jo hotla tudi jaz, pa mi ni ratal še do sedaj.
Letos spomladi (mislim da maja) sem kupila dvojne čevlje od Peko, ker kao spodbujam slovensko gospodarstvo in slovenski čevlji so ja ok. Seveda so stali vrtoglavih 50 eurov na par (rjavi in črni). Ma sem si rekla. Nej bo. To bojo čevlji za na sestanke (ker moj me raje vidi v adidaskah kot v petkah user posted image user posted image ). In kaj vidim po parih nošnjah. So se že odlepli!!!! Valda ni bilo časa za reklamacijo več... tako, da sedaj ko bom šla ponovno v šoping bom šla sigurno pogledat tudi v Daihmana in Borovo. K...c pa taka kakovost važna je cena.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2009 5:01:00   
punci
Jaz semsi včasih redno kupovala v TurboSchuh zdej pa v Deichmanu. Sploh ker imam rada več različnih vrts čevljev ne pridem skozi če bi za vsak par dajala od 50 € navzgor. Res je da semsi pred leti kupila ene za 120 € od Massaki sme jih non stop nosila in so bili res vzdržljivi samo takrat sem imela tudi službo v kateri sme bila dnevno 10 ur na nogah. Zdej v pisarni mi pa ni panike itak pa se velikokrat preobujem v kakšne natikače tak da preživim dan normalno tut v tistih ta poceni. 

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 5:09:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu punci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2009 8:27:19   
ALWAYS LARA
zadnje čase kupujem izključno skor v deichmanu..in to predvsem zarad tega, ker je pomoje edina štacuna, ki ima vse čevlje do velikosti 42.
v massu recimo imajo ravno 2 para št 42 in še te izgledajo da boh pomagaj, o ceni pa raje ne bi. imela sem ene vagabond iz massa, saj hodilo se je v njih super in cena je bila tudi ulala ampak sem jih sgonila v eni sezoni ravno tako kot kake iz deichmana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2009 10:27:13   
noranate
Najraje imam Alpino, kar se kvalitete tiče in tudi modeli mi najbolj ustrezajo. Včasih sem kupila kaj tudi v Borovu in sem bila zelo zadovoljna, so ga pa žal zaprli, tako da sem sedaj le pri Alpini. Sem pa nekajkrat (tega je že kar nekaj časa nazaj) kupila pri Jellov, pa nisem bila niti najmanj zadovoljna. user posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.