malania -> Čevlji - cena / kvaliteta (22.11.2009 18:05:24)
|
Pozdrav vsem! Zanima me, kje kupujete čevlje, predvsem ali jih kupujete od znamke, ali ne ter kako se vam zdijo kakovostni? Zakaj? Ker sem bila v preteklosti priča dogodkom, kako so se puncam na čevljih z visoko peto le-te polomile, sem se odločila, da bom (zaradi lastne varnosti) za čevlje z visoko petko raje dala več kot manj €. In kaj se mi pripeti. Nekoč sem na razprodaji v Bati kupila zelo lepe sandalčke s precej visoko petko. Čeprav so bile znižane so stale okoli 50€, ampak sem si rekla Ok, pa še res so bili lepi. Nisem jih prav veliko nosila, saj sem rekla, da jih bom pač imela ''za posebne priložnosti''. No, pa jih vzamem tudi s sabo na dopust. In ko greva s partnerjem na večerjo v hotelski restavraciji, se mi na prstih odtrga pašček. Še sreča, da nisem zletela po tleh, ker že tako me je bilo sram [sm=smiley13.gif] Obute sem morda imela 4x vse skupaj, kupljene pa so bile že ne vem kdaj.. tak da reklamacija odpade. Saj v bistvu ni point reklamacija ampak cena - kvaliteta. Upam da se nisem preveč razpisala, ampak sem ravno v kratkem kupila čevlje z visoko petko v Deichmanu za 19€ [sm=smiley36.gif] pa me je dogodek spodbudil da se pozanimam še za mnenja drugih. [sm=smiley1.gif] No, pa sem rekla da moram vprašati še tukaj kakšne izkušnje imate s tovrstnimi zadevami [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|