Gina
|
Meni še ni tablica crknila, pa jo imam tri leta in pol. So me pa takrat menda opozorili, da ni večna. Samo jaz se vsak dan z njo vozim. Je pa tako, da res nekateri avtomobili nimajo navadnega stekla spredaj, ampak se mi zdi da rečejo da je antirefleksno ali nekaj podobnega. Pa tudi ni problema, jaz imam takosteklo na avtu in zato abc tablico kar na levem mini steklu - trikotnem, zraven ogledala. Še veliko boljše prime, kot prej, ko sem na cliotu imela tablico spredaj. Aja, da te ne bo kap zadela, ker včasih tablica, kljub temu, da je polna in da pelješ lepo počasi, ne prime. Smo pač v Sloveniji, in briga jih. Se zapelješ v gužvo na drugo vrsto in tam čudežno prime, ti pa preklinjaš v avtu.... Druga stvar je, da tablice množično ne prijemajo v dežju, ker če zapelješ čez senzor v trenutku, ko tvoji brisalci preveč brišejo, ti je spet ne prime.... Kakšnih popustov ni več, tako da jih lepo vnaprej financiraš, no, edino če kupiš čez določen limit, pred časom je bilo 15.000.- potem ti dajo 5% popusta, samo jaz to več ne prakticiram, ker se ne splača. Če vse skupaj sešteješ, imam jaz še vedno raje tablico, kot da se vsako jutro ustavljam na blagajni. Pa če daš tablico pri strani, se tudi ustaviš samo 1x na mesec, ker senzor štrajka. To je pa tudi vse. Lepo vožnjo!:):):)
|