ABC sistem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

SANDY -> ABC sistem (17.6.2005 19:50:19)

punce kolk pride el. tablica za ABC na avtocesti?? Aji je limit za koliko morš uzet konta..

SANDY -> ABC sistem (17.6.2005 19:52:09)

sem že našla na netu..;)8)

lin -> ABC sistem (17.6.2005 19:57:44)

Nespada sem ampak vseno,ful huda-lepa slikica!!!!!!!!!!!!

Teni_ -> ABC sistem (17.6.2005 19:58:51)

Sandy, mi daš prosim link, da še jaz pogledam. Razmišljamo o nakupu.

LP,
Mojca:nosecka:

SANDY -> ABC sistem (17.6.2005 20:51:55)

lin hvala ;);)
evo Mojca... http://www.dars.si/index.php?id=18

Teni_ -> ABC sistem (17.6.2005 20:54:24)

Hvala.

LP,
Mojca:nosecka:

Anonimen -> ABC sistem (17.6.2005 23:04:44)

Če mene vprašate, se splača, pa četudi gremo samo enkrat na leto na morje. Zadnjič bi stali najmanj eno uro v vročini, če ne bi imeli ABC - ja, ker se je v Ljubljani - zahod zgužvalo. Mislim, da stane okoli 4 jurje tablica, ni pa omejeno, koliko daš gor.

Lunca1 -> ABC sistem (18.6.2005 7:48:20)

Ja samo za 4 jurje ne dobiš vsebine, ampak samo tablico. Imaš jo kao v najem, ampak je enemu znancu šla čez nekaj časa baterija in je moral potem novo kupit, ker je bila stara že zamortizirana. Haloooo!:hudicek:

wawa -> ABC sistem (18.6.2005 7:54:37)

Ne saj stvar je dost vredu, sam pazi če imaš kak novejši avto (pri nama je bil problem na Pegoju 206 SW) moraš pazit kam jo daš, ker ti na enih delih sprednega vetrobranskega stekla ne prime, tako da se malo pozanimaj kako je pri tvojem avtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smotan je edino to ker moraš ponekod kljub ABC čakat v koloni saj se vse zabaše in ni že na začetku posebne vrste za ABC......je pa fino ti saj ni treba skoz nekega drobiža iskat............

papa

Anonimen -> ABC sistem (18.6.2005 21:36:53)

Lunca 1, a mogoče veš, kako dolgo je imel tisto tablico, preden mu je crknila?

Gina -> ABC sistem (18.6.2005 21:49:22)

Meni še ni tablica crknila, pa jo imam tri leta in pol. So me pa takrat menda opozorili, da ni večna. Samo jaz se vsak dan z njo vozim. Je pa tako, da res nekateri avtomobili nimajo navadnega stekla spredaj, ampak se mi zdi da rečejo da je antirefleksno ali nekaj podobnega. Pa tudi ni problema, jaz imam takosteklo na avtu in zato abc tablico kar na levem mini steklu - trikotnem, zraven ogledala. Še veliko boljše prime, kot prej, ko sem na cliotu imela tablico spredaj.

Aja, da te ne bo kap zadela, ker včasih tablica, kljub temu, da je polna in da pelješ lepo počasi, ne prime. Smo pač v Sloveniji, in briga jih. Se zapelješ v gužvo na drugo vrsto in tam čudežno prime, ti pa preklinjaš v avtu....
Druga stvar je, da tablice množično ne prijemajo v dežju, ker če zapelješ čez senzor v trenutku, ko tvoji brisalci preveč brišejo, ti je spet ne prime....

Kakšnih popustov ni več, tako da jih lepo vnaprej financiraš, no, edino če kupiš čez določen limit, pred časom je bilo 15.000.- potem ti dajo 5% popusta, samo jaz to več ne prakticiram, ker se ne splača.

Če vse skupaj sešteješ, imam jaz še vedno raje tablico, kot da se vsako jutro ustavljam na blagajni. Pa če daš tablico pri strani, se tudi ustaviš samo 1x na mesec, ker senzor štrajka. To je pa tudi vse. Lepo vožnjo!:):):)

Stran: [1]