Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 20:48:44
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ampak se bojim,da bo denar,ki ga bodo na ta način prihranili,kot ponavadi šel v napačne roke... Ja - to je pa spet druga žalostna plat resnice.
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 20:49:44
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Ali ve živite iz dneva v dan? ne. zivino pa iz meseca v mesec Ali nikoli ne pomislite, da boste poskrbele tudi za prihodnost vašega naraščaja? da, pomislimo. ampak, ce jim cez 20 let ne bom mogla vsega k riti prinest, ne bo nic narobe z njimi. meni tudi ni nihce. Kratka ali se ti ne zdi, da je mogoče tvoja mama že dovolj storila zate? Ali ji ne privoščiš malo svobode? tega ne razumem... ninica 19 Ali se ti nikoli ne vprašaš kaj bo če se partnerju kaj zgodi? se ne sprasujem tega. ker nima smisla. razen, da se mi zmesa od skrbi In ravno zaradi razmišljanj kot je od mm je veliko otrok, ki živijo v pomanjkanju. zaradi mojega razmisljanja noben otrok ne zivi v pomanjkanju In ja, otroke naj bi pari imeli šele... tole je pa zal v vecini primerov cilj, ki ga dosezes, ko je zenska ze v menopavzi. razen srecnezev In ne že takrat, ko se še sami šlepajo na grbah svojih staršev .To je pa skrajno neodgovorno. to se strinjam Tudi jaz podpiram novo zakonodajo tudi to se strinjam
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 20:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Načeloma me "navidezno samohranilstvo" moti in podpiram novi zakon,ampak se bojim,da bo denar,ki ga bodo na ta način prihranili,kot ponavadi šel v napačne roke... To je vedno dvorezno-lahko gre v isti koš, lahko ne. In država nikoli ne bo idealna...to je dejstvo. Čeprav na dolgi rok je tako kot s pijanci na cestah-dokler so v očeh javnosti carji, ker si upajo, tako dolgo si bodo upali in ogrožali druge. In ko ni več publike, začnejo razmišljati o bolj zanimivem početju, preko katerega bi se dokazovali. Enako je z lažmi-dokler okolica sprejema, dokler se hvališ, kako si državo prinesel okrog (in si ostali neumneži, ki se ne znajdemo, tega ne znamo/ne upamo/ nočemo it), do takrat sistem teče. Nihče se ne buni in vsi so kobajagi na kratek rok zadovoljni, čeprav bi bilo za vse na dolgi rok bolje, da bi razmišljali in delali na tem, da bi živeli bolj ustvarjalno in bolj konstruktivno. V bistvu na kratek rok nekaj dobiš, na dolgi pa veliko izgubiš (in se tega večinoma sploh ne zavedaš).
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 20:53:37
|
|
|
|
Kratka
|
Luan, jaz se ne šlepam, tako kot praviš in za prihodnost mojega otroka bo poskrbljeno ne glede na to ali bo partner živ ali ne. O kakšni svobodi govoriš? Aja o tem, da se držim mamine kikle verjetno . Mislim, da je mama zelo vesela, da ima vsak dan na mizi doma skuhano kosilo, popucano stanovanje itd. in zelo navija za to, da bi midva za vedno ostala pri njej...pa žal tega nimava v planu . Je pa lahko vam govorit, ko imate vse popredalčkano v življenju in imate fajne službe in stanovanja in vikende itd. Nekateri se pač mormo trudit za to, da poprimemo za kakršnokoli delo, ker je pač v današnjem času težko najti pravo službo in si zato še ne moremo privoščiti kupiti stanovanja in nam ga tudi starši ne morejo kupiti.
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 20:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka Nekateri se pač mormo trudit za to, da poprimemo za kakršnokoli delo, ker je pač v današnjem času težko najti pravo službo in si zato še ne moremo privoščiti kupiti stanovanja in nam ga tudi starši ne morejo kupiti. Zato pa raje razmišljaj, kaj boš naredila kot to, kako boš prijavljena . In to, da poprimeš za vsako delo je dobro . Samo si najbrž še premlada , da bi se tega zavedala.
< Sporočilo je popravil milijonarka -- 8.4.2010 20:57:21 >
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 20:57:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
samo od razmisljanja ni se noben euro padel....
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:01:30
|
|
|
|
Kratka
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Kratka Nekateri se pač mormo trudit za to, da poprimemo za kakršnokoli delo, ker je pač v današnjem času težko najti pravo službo in si zato še ne moremo privoščiti kupiti stanovanja in nam ga tudi starši ne morejo kupiti. Zato pa raje razmišljaj, kaj boš naredila kot to, kako boš prijavljena . In to, da poprimeš za vsako delo je dobro . Samo si najbrž še premlada , da bi se tega zavedala. Ne ne, se zavedam, ampak hočem povedat to, da zaradi tega si pa ne morem nobenega kredita privoščit, ker sem vseeno nezaposlena. To pa ni dobro
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:02:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja. Sicer se vse začne v glavi, ampak treba je tudi prijet metlo v roke.
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:04:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Ja. Sicer se vse začne v glavi, ampak treba je tudi prijet metlo v roke. ja! se strinjam. popočnoma. samo ce ti za to metlo nihce ne ponudi pogodbe? delaj, da prezivis...kaj pa pol? bom pometala brez papirjev. ostala brez otrok? sama....stara...brez vsega? eh, ne bom. bomo predalec iz teme zasli. pa...sem ze omenila, da imam slab dan?
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Kratka Nekateri se pač mormo trudit za to, da poprimemo za kakršnokoli delo, ker je pač v današnjem času težko najti pravo službo in si zato še ne moremo privoščiti kupiti stanovanja in nam ga tudi starši ne morejo kupiti. Zato pa raje razmišljaj, kaj boš naredila kot to, kako boš prijavljena . In to, da poprimeš za vsako delo je dobro . Samo si najbrž še premlada , da bi se tega zavedala. Ne ne, se zavedam, ampak hočem povedat to, da zaradi tega si pa ne morem nobenega kredita privoščit, ker sem vseeno nezaposlena. To pa ni dobro Si ga boš pa drugo leto...ali naslednje. Se obrne, ko najmanj pričakuješ.
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:06:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pa...sem ze omenila, da imam slab dan? Nisi .
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:09:22
|
|
|
|
Kratka
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Kratka IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Kratka Nekateri se pač mormo trudit za to, da poprimemo za kakršnokoli delo, ker je pač v današnjem času težko najti pravo službo in si zato še ne moremo privoščiti kupiti stanovanja in nam ga tudi starši ne morejo kupiti. Zato pa raje razmišljaj, kaj boš naredila kot to, kako boš prijavljena . In to, da poprimeš za vsako delo je dobro . Samo si najbrž še premlada , da bi se tega zavedala. Ne ne, se zavedam, ampak hočem povedat to, da zaradi tega si pa ne morem nobenega kredita privoščit, ker sem vseeno nezaposlena. To pa ni dobro Si ga boš pa drugo leto...ali naslednje. Se obrne, ko najmanj pričakuješ. Ja ja, to se strinjam.
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:12:22
|
|
|
|
Anonimen
|
A lahko vprašam, koliko let imaš?
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:13:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka A lahko vprašam, koliko let imaš? niso vazna. ima pa zivljenjsko izkusnjo za 100 let prevec. upam, da nisem prevec zinila
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:14:14
|
|
|
|
Kratka
|
A jaz? Zakaj? Če že sprašuješ, julija bom 26 - glej da mi boš čestitala takrat
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:15:29
|
|
|
|
Kratka
|
Ne miška, sej ni nič preveč
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
O, to si pa še full mlada..dovolj prostora imaš, da prideš do vsega tistega, kar želiš. A kar cel julij naj ti čestitam ?
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:18:36
|
|
|
|
Kratka
|
hehe, bo veljalo kar 16. Ma ja, to je res da imam še dovolj časa, ampak sej počasi bi se pa lahko začelo kaj premikat na bolje. Veš da leta hitro minejo in ko se 1x obrneš, si pa že star.
|
|
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 21:25:20
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninca19 sicer pa, zakaj se nebi znašel in izkoristil tega kar ti država ponuja. vsak lahko to naredi in vsak bi dobo dnar, sam vsi se pač ne znajdejo, ne? OMB, nekateri ste pa res, milo rečeno, omejeni... V primeru lažnega samohranilstva ne gre za iskanje pravnih lukenj itd., pač pa povsem jasno goljufanje, zavestno dajanje lažnih podatkov, kar je btw kaznivo. Kaj vam ni jasno? Sicer, pa za vse tiste, ki to početje opravičujete s tem, da živite v ne vem kakšnem pomanjkanju... za revne družine obstajajo druge vrste pomoči... lahko pa se znajdete, glede na to, da ob goljufanju pač nimate slabe vesti, pa še kaj ukradete v trgovini ali sodelavki zmaknete denarnico... Treba se je samo znati znajti, ane.
|
|
RE: Zlorabe ˝enostarševskih ˝ družin 8.4.2010 22:04:09
|
|
|
|
luan
|
Tudi jaz sem se morala prekleto trudit, da sem danes kjer sem.Med študijem sem skoz delala, da sem si lahko stroške plačevala .Službo aktivno iskala in našla in v službi veliko garala, da imam danes tako plačo kot jo imam.Meni tudi starši niso mogli nuditi, kar sem želela in kar so sami hoteli.Zato pa sem si obljubil, da bodo moji otroci imeli boljše možnosti kot jaz.In upam, da bom toliko časa živela, da jih pripeljem do njihove samostojnosti(predvsem mislim njihove finančne samostojnosti). Sicer pa MM nisi edina, ki ima danes slab dan .Meni že od jutra "murfi" nagaja na vseh področjih .Tako, da že komaj čakam soboto ko gremo v hosto prežo delat, da bom malo izklopila .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?