|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgust
17.6.2005 10:39:55   
Sofi
Spet je pred nami nov lep dan in spet smo korak bližje do avgusta, je tako?
Zbudila sem se dobro naspana in polna energije, najbrž še vedno pod vplivom včerajšnjih dobrih novic, da je z bebiko vse super.
Ko berem poste, kar ne morem verjeti, da avgustovke že vse pripravljate za prihod novih članov - saj to je super, samo ne vem zakaj že perete in likate cotike, če je pa še cca. dva meseca do the day (vsaj zame, če ne bomo prehitevali). Ker če cotike ležijo že pripravljene v omari dva meseca prej, pol jih boste itak še enkrat preprale in zlikale, preden jih boste oblekle, a ne? Ker kljub nenehnemu čiščenju prah (ki je povsod) najde neko špranjo in obsedi na oblekcah, pol pa tega res ne moremo obleči komaj rojenim cukrčkom. Vsaj jaz tako mislim, kaj pa ve?
Je pa res, da že komaj čakam ta opravila, ker ko gledam cotike, si ne morem kaj, da jih ne bi pomerila na svojem bušiju in vsak dan moram nekaj kupiti, drugače mi nekaj fali (v glavi):)-.
Pa moj malček že ima svojo najljubšo pleničko (tako z narisanimi motivi psičkov dalmatinčkov), katero vsak večer položim na svojega bušija, me zanima, če jo bo na kak način spoznal, ko bo že na tem svetu.
Moj :love: pravi, da sem malo tumtum in da si bom še bušija znucala, toliko ga božam. Pa si ne morem pomagati.
Pa ve "sotrpinke", tudi trpite za takšnimi in podobnimi simptomi? Sigurna sem, da ja.

Pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgust
17.6.2005 10:56:55   
Kety
Ojla!

Jaz sem danes spet fuuul utrujena,...ne,...zaspana! Ponoci se ful ne naspim, mi nobena lega ne odgovarja vec. :(

Sofi, kje si pa kupila take plenicke. Jest bi tud!!!:bravo:

Drugace sem pa sedaj ze zdrava in se pocutim uredu. Mali brca, se premika dopoldan ful, potem imam malo pause in potem popoldan spet zacne. Zjutraj me za dobro jutro malo pobrca, zvecer mi pa ne pusti spati, ker bi se zgleda rad se malo crkljal.:)-

Tudi jaz se nisem zacela s pranjem. Bom pa verjetno tam nekje zacetku julija. Tako mocno nas pa spet ne sme prehitet in mislim, da bo takrat ravno pravi cas. Moram pa se ful stvari nabavt. Samo ne vem, ali naj kupim vse ali naj si naredim spisek tako kot Tia74. Samo mene ni se nihce vprasal, kaj bi rabila :(. Ne bom racunala na to, tako, da bom z nakupi se malo pocakala, si pripravila listek in ce ne bo drugace bo sel :love: po nakupih sam.

Punce, zanima me, ali si boste kupile prsno crpalko prej ali potem ce bo treba. Ali boste kupile kar tisto v torbi ali samo crpalko z eno flasko?? Pojma nimam kako je s tem?!:zmeden:

Lp Kety

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgust
17.6.2005 10:57:49   
Tiamo
Hojla Sofi,

Tudi jaz sem danes spala kot top, tudi 1 x nisem šla lulat.:bravo::bravo::bravo:

Glede našega gnezdenja ti takole povem, vse zlikane cotike, pleničke in ostalo je varno spravljeno in zavezano v vrečkah za shranjevanje. :bravo: Tako, da upam, da prah ne bo prišel zdraven ;)
Nimam pa še pripravljene sobice, ki pa sledi v naslednjem mesecu...

Kaj pa če te :duda: prehiti?

Glede nakupovanja smo verjetno vse iste, samo jaz raje ne hodim več po trgovinah, da ne zapravljam. :)-:)-

Nič nisi tumtum, verjetno ima vsaka :nosecka: svoj poseben simptom povezovanja z :duda: v trebuščku. Jaz moji :duda: vsako jutro nalahlo potrkam po trebuščku in po nekaj minutah, mi vrne kakšno hudo brco :bravo:. Verjetno jo zbudim :kava:.

Lp Tia74

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgust
17.6.2005 11:01:00   
Kety
Tia74, midve sva pa hkrati post pisali!:)-:)-:)-

Se se tipkamo. Mater, sem kar odvisna od RR! Sploh nic ne naredim! :)-

No, LP Kety

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgust
17.6.2005 11:04:10   
Tiamo
Hy Kety,

boga k ne spiš, sem prebrala da bo vse huje s tem spanjem :(:((:(:((:(

ti si kar naredi spisek, boš bolj mirna, sej tudi jaz nevem, če mi bodo potem kaj kupili. :ups: Bolj k se Avgust pribljižuje, bolj bomo verjetno živčne in bomo 100 in 1 stvar pozabile: Pravijo pametni pišejo!!!

Črpačlko si bom pol kupila, če jo bom potrebovala..in tudi s tem se bom pol obremenjevala kakšno bom kupila. Itak pa se mi dojke niso tok povečale???

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgust
17.6.2005 11:06:41   
Tiamo
kok napak delam, sorry punce :ups::ups::ups::ups:

Ja, Kety si me prehitela za sekundo...

Tudi jaz skoz visim na netu, pa kaj pol če nič ne naredim. To je mojih 9nebesa, pol bom še preveč delala..

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgust
17.6.2005 11:09:34   
Sofi
Kety, pleničke z motivi sem kupila v Avstriji v XXXL Lutz-u, imajo jih pa skoraj povsod v Avstriji. Tudi mene že daje odvisnost od RR.
Ciao

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgust
17.6.2005 11:11:26   
Tiamo
Jaz bi imela tudi te pleničke...Sofi a so take kot tetra, samo da so še poslikane???

Koliko pa stanejo v A?

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgust
17.6.2005 11:18:11   
Sofi
Ja to so tetra pleničke, samo da niso 80x80, ampak 70x70cm velike. Jaz sem jih kupila pakirane po tri skupaj, cena je bila pa cca. 5€.

Črpalko bom kupila takrat, ko jo bom rabila, če jo bom.
LP

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgust
17.6.2005 11:23:39   
Tiamo
Hval Sofy,

gre katera v Avstrijo??? No, če bo katera imela možnost dobiti te pleničke, se močno priporočam za en paket, pošljem denar :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgust
17.6.2005 11:26:45   
Kety
Super,...Avstrija! Pomoje ne bomo vec sli cez mejo. Ali pa mi bo uspelo prepricat :love:, da se se enkrat zapeljeva v Celovec mal v shopping. Mogoce, ce bo kako slabo vreme.

Jaz moram pa se posteljnino za zibko kupit, pa do danes se nisem nasla nobene, ki bi mi bila vsec. Vse so nekaj z volancki in cudnimi vzorci. Baje so jih v BC dobil in moram it pogledat.

Mene tolk mika, kaj vse bi kupila, pa je zal samo moz tisti, ki sluzi dinarcke. Jaz bolj malo, ker se vedno delam (bolj NE zadnje case) preko studenta. Mislim, da je z mojimi prihodki letos konec. Potem pa je treba biti previden z zapravljanjem, ker gre hitro na rdece!

Tia74, naredila bom spisek v vsakem primeru,...se bom takoj bolje pocutila!:)-

LP Kety

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avgust
17.6.2005 11:35:57   
Sofi
Mislim, da pred sredino julija ne grem nič v A, preden grem pa javim. Itak še moram iti pogledat za koco, ker tukaj še nisem našla lepe oz. takšne, ki bi mi kar skočila v oči. Razen včeraj v MotherCare, samo, da je bila nekam velika, mislim, da 155x120. Jaz bi raje manjšo, mehko in šikano. Je pa bila ta lepe zelene barve in v enem kotu je bil medo Pu, torej dokaj nevtralna, ker ne vemo, če bo dete imelo lulčeka ali lulčiko.
LP

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avgust
17.6.2005 11:45:18   
Kety
Kaj je "koca"??:zmeden::zmeden:

LP Kety

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avgust
17.6.2005 12:05:58   
Sofi
Kaj koca je štajerski izraz?
Koca je deka ali odejica (tista mehka, kosmata, topla odejica), v kateri dojenčki tako uživajo, če jih not zamotaš, da jim je toplo.
Saj ne vem kako se ji reče slovensko slovnično pravilno. Pa mislim, da zdaj veš.
LP

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avgust
17.6.2005 12:57:10   
Jessy
Madonca, danes pa je avgust zelo aktiven!!!:bravo::bravo::bravo:

Jaz sem pred pol ure prišla iz službe. Že odštevam dneve - še 5 dni!!!!

Veš, Sofi, tudi jaz sem cunjice že vse pripravila, vendar čakajo tesno zaprte v space bagih, tako da ni možnosti, da se prikrade prah nanje. Mi pa niti na pamet ne pade, da bi vse še enkrat prala in likala. Likala pa v prihodnje sploh ne bom več vsega. Zdaj sem tudi iz pliša, oz. frotirja pajacke likala, pol pa niti pod razno ne bom več. Morda samo prvi mesec, pol bom pa to močno zreducirala.

Jaz sem danes spet full dobro spala, se mi je pa tudi nekaj zgodilo!:ups: Sem sanjala, kako lulam na WC-ju in sem kar lulala in lulala v močnih curkih, pa kar ni nehalo teči, nakar sem kanček tudi v resnici polulala. :ups: K sreči sem se takoj ovedla, tako da so bile le hlačke malo mokre in seveda malce tudi hlače od pižame. Seveda je bilo treba takoj v akcijo, se umit in preoblečt.:ups::ups:
Me je pa tudi v resnici tako močno lulat tiščalo, da sem verjetno od vsega hudega to sanjala! Groza!

Midva pa greva jutri na piknik! Že lep čas nisva šla nikamor, tako da se bo prav prileglo! Proti koncu junija, oz. prve dni julija pa na morje....sam moram še prej moje kopalke preprobat, če sploh še kaj spravim na rit!

Zdaj grem pa kuhat kosilo. Bom ustvarjala po kitajsko - piščanec v sladko kisli omaki! Mmmmmmm....sem že lačna....grem!!!! BYE

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avgust
17.6.2005 14:33:23   
Tiamo
haha, Jessy se je pa polulala....sej imaš že pleničke pripravljene :)-:)-:)-:)-:)-

Tudi meni se to enkrat zgodilo, pa nisem bila noseča, samo polna luna je bila.

Midva greva pa danes na veselico, upam ,da bodo imeli normalne WC-je, drugače bova šla hitro domov.

Zdajle bom dobila obiske in sem jim obljubila pizzo...

se tipkamo

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avgust
17.6.2005 15:34:34   
miševi
Zdravo punce!!!:rozica:

Jaz sem bila pa pred dvemi dnevi v Avstriji:((:((. Če bi vedela za pleničke, bi jih sigurno prinesla še za katero (+ za sebe), sedaj pa ne vem, če bomo še šli:(. Sem šla v bistvu bolj za sebe kupovat kot pa za :duda:.

Glede včerajšnjega vprašanja: sterilizator in grelec in pumpico - vse si kupiš potem, ko pač ugotoviš, da nimaš sreče z dojenjem in boš porabila cel kup stekleničk. Takrat se splača, drugače pa ne. No, pumpica se pa splača še v kakšnem drugem primeru... Termometer naj bo kar navaden - meni so kupili unega za v uho. Sedaj prakticiram tega in če pokaže več, še za sigurno in točno vrednost uporabimo živosrebrnega.

Cunjice bom verjetno jutri začela zlagat v previjalno - jih je pa oprala sestra, ki jih je ravnokar nehala uporabljat, tako da jih jaz ne bom še 1x. Čez oblekice v previjalni bom dala pleničke, pa bo:)-.

Počutje kar v redu. Danes sem celo zopet malo več prehodila:bravo:. Edino, ko sem doma hotela pobrat "utež" za stojalo za perilo, me je v dimljah tako zaštekalo, da sem kar nekaj časa sapo lovila.

Sedaj grem malo ven, na zrak. Bom zvečer spet kaj na RR skočila (moj :love: pravi, da sem kot obsedena - sicer pa po avgustu ne bo več toliko časa).

LP:rozica:

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Avgust
17.6.2005 15:36:06   
Jessy
:)-:)-:)- joj, Tia...saj bi namontirala pleničko, sam kaj, ko bi jih rabila vsaj 5, da pokrijem svojo rit! :)-:)-:)-

Fajn se imejta na veselici! Za WC-je pa le prečekiraj, če so za uporabo, saj se večkrat zgodi, da je čistejše v naravi, kot v tistih kontejnerjih!

mmmmm...pica???? Jaz bi tudi!!!!

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Avgust
17.6.2005 21:48:56   
lucy32
Hej avgustovke, po vsej verjetnosti me že ni bilo 2 meseca na RR, sicer še preberem kaj pišete ampak sem tako utrujeno ko pridem iz službe da nič več ne morem. Tudi jaz bom še samo kakšnih par dni delala max 5. In naslednji teden začnem kupovati oblačila. A ste delale kaj primerjavo Baby center in Jutranka? Po vsej verjetnosti bo res treba v Avstrijo.

Lulam veliko in ko bom doma se kaj več javim, zato da mi ne bo dolgčas mi boste pa vi pomagale.

Lepo se imejte
L

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Avgust
18.6.2005 0:24:40   
Tiamo
Lucy32 dobrodošla spet med nami.

Primerjave med BabyCentrom in Jutranko nisem delala.

Drugače sem zdajle prišla iz veselica, prav nič utrujena, polna energije, tako da bom še verjetno gledala TV.

Se jutri tipkamo

Nočko Tia74

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?