Sofi -> Avgust (17.6.2005 10:39:55)
|
Spet je pred nami nov lep dan in spet smo korak bližje do avgusta, je tako? Zbudila sem se dobro naspana in polna energije, najbrž še vedno pod vplivom včerajšnjih dobrih novic, da je z bebiko vse super. Ko berem poste, kar ne morem verjeti, da avgustovke že vse pripravljate za prihod novih članov - saj to je super, samo ne vem zakaj že perete in likate cotike, če je pa še cca. dva meseca do the day (vsaj zame, če ne bomo prehitevali). Ker če cotike ležijo že pripravljene v omari dva meseca prej, pol jih boste itak še enkrat preprale in zlikale, preden jih boste oblekle, a ne? Ker kljub nenehnemu čiščenju prah (ki je povsod) najde neko špranjo in obsedi na oblekcah, pol pa tega res ne moremo obleči komaj rojenim cukrčkom. Vsaj jaz tako mislim, kaj pa ve? Je pa res, da že komaj čakam ta opravila, ker ko gledam cotike, si ne morem kaj, da jih ne bi pomerila na svojem bušiju in vsak dan moram nekaj kupiti, drugače mi nekaj fali (v glavi):)-. Pa moj malček že ima svojo najljubšo pleničko (tako z narisanimi motivi psičkov dalmatinčkov), katero vsak večer položim na svojega bušija, me zanima, če jo bo na kak način spoznal, ko bo že na tem svetu. Moj :love: pravi, da sem malo tumtum in da si bom še bušija znucala, toliko ga božam. Pa si ne morem pomagati. Pa ve "sotrpinke", tudi trpite za takšnimi in podobnimi simptomi? Sigurna sem, da ja. Pozdravček
|
|
|
|