|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in napadi panike
16.11.2009 11:54:16   
Anonimen
ali je katera tudi med nosečnostjo doživljala napade panike in nemira
prosim če mi piše na zs
hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in napadi panike
16.11.2009 12:01:48   
anabanana
Kako ti bodo pisale na zasebno če si anonimna???

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2009 12:02:15   
uškinamama
Sicer me panika med nosečnostjo ni grabila, samo , če si anonimna ti punce ne morejo poslati zs -ja.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2009 12:29:05   
Anonimen
Zdravo!

Jaz sicer nimam napadov panike, vem pa, za kaj gre in kako to izgleda. Razumem, da so neprijetna in težka izkušnja že tako, v nosečnosti mora biti pa toliko huje. Zdaj jaz ne vem, če to poznaš že od prej ali se je začelo šele sedaj v nosečnosti...  Predlagam ti, da se v vsakem primeru o tem najprej pogovoriš s svojim osebnim zdravnikom, ki te bo znal ustrezno usmeriti naprej. Ne rabiš se bati medikamentozne terapije, bolj verjetno boš šla na pogovor h kakšnemu psihologu.

Kar se tiče morebitnih posledic napadov panike za samo nosečnost in otroka je pa tako. V kolikor gre za neka stanja izredenga psihičnega in telesnega vzburjenja, ki se pojavljajo vsake toliko in so bolj kot ne izolirana, potem ne moremo govoriti o kakšnih resnih posledicah. Gre za stanje akutnega stresa, ki traja kratek (omejen) čas in naše telo ga zmore. V kolikor pa si konstantno "pod stresom", ves čas nekako anksiozna in zaskrbljena, gre pa za kroničen stres, ki pa ima verjetno bolj opazne učinke. Telo je v tem primeru ves čas nekako napeto, v pozoru in nesproščeno. Materin stres občuti tudi otrok in ga v bistvu z določenim zamikom doživlja tudi sam. Verjetno to ni ravno najboljše, če vmes praktično ni sprostitve.

Vzrok in izvor napadov panike je vedno psihološki in zato se ga da najbolje in najučinkoviteje odpraviti ob kvalitetnem delu z ustreznim strokovnjakom. Zato ti predlagam, da poiščeš pomoč, pa ne samo zaradi nosečnosti ampak tudi zaradi sebe.

Srečno! 

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2009 12:55:07   
sju
MATE PROU
EVO MENE
MI LAHKO KATERA PIŠE

HVALA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?