nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Nejcko, a misliš, da si bila boga zaradi sterilizacije? Kaj pravzaprav pa je bilo hudo? (Meni recimo po 1. CR vstajanje iz postelje in obračanje, ko sem dojila otroka, pa vzdigovanje otroka). Mene namreč tudi to čaka. Lp, živa Ne bom 100% trdila, da je me je bolelo prav zaradi sterilizacije, vendar glede na to, da sem po prvem in po drugem porodu s CR okrevala v enem tednu, zdaj v tretje pa sem 14 dni hodila kot kakšna mamca s puklo, da sem komaj prišla do wc-ja, se komaj ulegla oz. vstala, se nekako najbolj nagibam k temu, da je za to kriva sterilizacija. Tudi v porodnišnici so mi tako rekli; namreč ko sem se zbudila iz narkoze na intenzivni, so mi od bolečin solze tekle, vse kar sem lahko izdavila, je bilo le, da boli, boliii, boliiiiiiiiii in zdravnik mi je rekel, da je to zaradi sterilizacije - nekaj v zvezi z napetimi jajčniki takoj po porodu ali nekaj takega Kolegica, ki je 10 dni pred mano rodila, in sicer drugič s CR in se je prav tako dala sočasno sterilizirati, pa ni imela nobenih težav in je bila kot rožica. Zdaj pa vedi, kako in kaj Zase vem, da sem zdaj trpela ko sto hudičev, pa naj bo zaradi CR ali pa sterilizacije
|