živa -> RE: vec kot dva CR in... (16.11.2009 13:40:41)
|
Jaz sem po 2 CR 3. noseča in to bo tudi zadnjič. Pri 2. CR mi je dr., ki ga je opravljal, rekel, da je moja maternica v redu in da imam lahko še enega otroka, s 4. bi jim pa naredila sive lase. Ampak o tem sploh ne razmišljam. Ne razumem namreč žensk, ki bi zavestno toliko tvegale, da bi še 4. zanosile. Če se maternica strga, ne ogroziš namreč samo svojega otroka v trebuščku, pač pa tudi sebe in posledično vzameš mamo trem otrokom. In zato razmišljam tudi o sterilizaciji, ker jo opravijo spotoma, saj se s tem rešim skrbi za kontracepcijo oz. tvegano nosečnost. Okrevanje - prvič sem sicer zdržala brez tablet proti bolečninam, ampak je bilo kar hudo. Rabila sem 15 minut, da sem otroka z ene joške prestavila na drugo. K sebi sem prišla šele doma, ko so mi drugi malo pomagali. Drugič je bilo super, sem že 2. dan brez težav vstajala iz postelje in se crkljala z malim. Za tretjič pa ne vem. Moja kolegica pravi, da ni bilo nikoli huje kot ravno tretjič. Je pa res, da je bila močno slabokrvna. Nosečnost - zaenkrat ok. Koliko se zrediš, pa po mojem nima neke hude povezave, saj se maternica širi glede na velikost otroka, ne pa tvojo težo. Analgezija - obakrat spinalna. Definitivno tudi tretjič. Občutek, ko takoj vidiš otroka in ga poljubiš, je neprecenljiv. Lp, živa
|
|
|
|