|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim napis na torto
12.11.2009 16:05:06   
Meggi
Zadala sem si da bom letos 1. PIKICI  sama nardila tortico. Prvi testni vzorec je  zadovoljiv. Muči me napis na torti. Sem misla kar s sladkim grehom- okus šokolada. Se vse razlije. Ni fajn. Nimam pa tiste specialne za pisat. Ne bi pa kopuvala zdaj vseh teh pripomočkov.

Ima katera kako preprosto idejo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim napis na torto
12.11.2009 16:09:27   
romana24
Jaz sem kupila jedilne barve. stepeš smetano, dodaš barvo in to je to. Pa je ful dobr izpadl. sladki greh se je pa men tudi spacal

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2009 16:12:24   
romana24
user posted image

Evo tuki se vid umetnija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2009 16:17:17   
pety78
Kupiš lahko tudi tiste barve v tubi, ki so za pisanje. Ali pa čokoladne črke.

Mene to pisanje tudi ubija. user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2009 17:08:34   
Hope2
Jaz sem kupila belo barvo v tubi, oz je sladkor. Dobiš v vsakem merkatorju. Selepo riše in piše. Za bolj debel napis, sem pa mal odrezala tisti del, ko gre barva ven. Pa nič se ne razlije, je kompaktno in če kiksneš lahkotudi dvigneš in popravišuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2009 20:11:12   
oži
Stepi smetano, dodaj kar dosti kakava še malo zmiksaj. nadevaj v navadno vrečko za v zmrzovalnik ki ji na koncu odrežeš malo roba. cca 3-5 mm. S tem se res lepo piše. namesto kakava lahko daš tudi jedilno barvo v smetano.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2009 2:18:49   
Meggi
Jutro oz lahko noč bo zame,..

pač čar domačih zabav.Pripravljaš dva dni, pol se maš fajn- letos je RES BLO. Potem postopek ponoviš, da vse pospraviš. Naj se pohvalim da smo za namen praznovanja pikicenega 4 r.d. po 3-eh letih le uredili sobo, hodnik spravl v življenje (elektrika, vrate..) Vse je za neki dobr user posted image . Takole že 3 dan grem ob takile uri spat. Ups jutr je zadnjič dobim še taščo na obisk. Ponedeljek praznuje še v vrtcu. Ma ti otroc imajo 3 dni skup r.d. user posted image  Ma naj jim bo, zdaj že ful dujemajo.user posted image

Moj namen je bil da se POHVALIM. Torta je RATALA. Za oči in usta. Fotko prilepih za dokaz al pa lušte, ko usposobim fotkič.

In moj skriven recept. Zrasel na mojem zelnikuuser posted image . Znam nardit dve pecivi. Rolado brez moke in tiramisu. No,. po novem še kekse alajaneja. Zdrižila sem ti dve stvari- vsak ima rad. Kombinirala še vmes s celimi lešniki. Za dekoracijo mini banane oblite s čoko. Skrivnost napisa- bo pa prikaz. user posted image

A ja dober tek!!! Mam še sicer sam en ornk kos- so vse pojedl pa tavelik model!user posted image

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu oži)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!