Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 11:28:45
|
|
|
|
miska2004
|
Pozdravljene, prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena Rubrika IV. Družinski člani: - ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne? - ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher. Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?! Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?! Najlepša hvala vnaprej!
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 11:53:19
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004 Pozdravljene, prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena Rubrika IV. Družinski člani: - ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne? vpišeš vse, tudi tistega, za katerega se vloga oddaja! - ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher. vpišeš Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?! prav imaš, ni se prekinilo, ti si še vedno v delovnem razmerju Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?! tako je, porodniška se ti šteje v dohodninsko osnovo! Najlepša hvala vnaprej!
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 13:14:00
|
|
|
|
miska2004
|
Super, hvala za hiter odgovor!
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 14:00:06
|
|
|
|
pikica*
|
Še jaz bi se vrinila na tole temo. Sem prav razumela, da se letos ne oddaja kopija dohodninske napovedi, ker se ta pridobi direktno od DURSa?
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 14:01:01
|
|
|
|
pikica*
|
Eh, sem bila prehitra. Vidim, da je o tem govora malo nižje.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2009 10:47:42
|
|
|
|
žabic@
|
Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji.... A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2009 13:25:50
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabic@ Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji.... A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način? kOLIKOR JAZ VEM, NE. Ups... Poglej navodila!
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2009 14:09:33
|
|
|
|
žabic@
|
Ups... Poglej navodila! žal v navodilih tega ne piše, zato sprašujem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?