|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhinja IKEA
9.11.2009 19:32:45   
blaža
A ma kdo kuhinjo iz IKEE?

Zanima me, kako ste kej zadovoljni z vašimi kuhinjami kupljenimi v IKEI. Cene so res ok. user posted image Nama je ena res všeč, zdej čakamo, da šoldke naberemo. Še prej pa gremo v izvidnico.

Če je bla že kaka taka tema, se opravičujem.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhinja IKEA
9.11.2009 19:57:10   
miapia
Ko sva z možem kupila stanovanje, je kuhinja ostala notri, bila je pa Ikeina (brez aparatov). Na njo nimam pripomb. Fajn je, ker lahko v bistvu vse dele kupiš kadarkoli, fronte lahko menjaš... In ne za drago ceno. Je pa dejstvo, da če kupiš za majhen denar, tudi ne moreš nekaj pričakovati. Če pa daš malo več, se po moje lahko primerja z marsikatero znamko kuhinj.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2009 20:03:17   
loncica
Mi imamo na vikendu drugo najcenejšo kuhinjo iz Ikee (applad series) in smo nadvse zdovoljni. Oče je mizar, pa ni mogel verjeti kaj smo dobili za to ceno. Če greš seštevat vse blumove izvlečne sisteme za predale in škatle za predale, pa hitro vidiš koliko bi pri nas dal samo za to, brez lesnega dela.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2009 20:04:04   
blaža
meni se gre bolj zato, da ne bi bli panti slabi, pa da ne bi slučajno ratalo tako, da se vse ne klapa, da ni v nulo, ko sestaviš. to bi mi blo najhujše.

drugače je pa ok, če me pride stat okoli 3000e, pa če mi zdrži ene 10 let, sem super zadovoljna. Ker če bi me stala ena kuhijna 20.000e, kot je stala strica od mojga, pol bi bla to stoprocentno doživljenjska.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2009 20:05:48   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Mi imamo na vikendu drugo najcenejšo kuhinjo iz Ikee (applad series) in smo nadvse zdovoljni. Oče je mizar, pa ni mogel verjeti kaj smo dobili za to ceno. Če greš seštevat vse blumove izvlečne sisteme za predale in škatle za predale, pa hitro vidiš koliko bi pri nas dal samo za to, brez lesnega dela.

ja sej to je to.

sva bla z mojim zmenjena, da bo delal sam zidano, ma sva se pol na koncu odločla, da bo zidan samo en pregradni pult, pa še kaka kotna omara, ostalo pa ne, ker te pride preveč stat vse to, ta vodila,...

Steve Jobs

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2009 20:11:19   
loncica
A si si potegnila program od Ikee za kuhinje izrisat iz neta, tam ti zraven tudi cene piše, za kakršen koli sistem si omisleš. Mi smo dali 1200€, brez pultov - imamo masiven pult home made:), če hočeš ti prilimam slikico, kakšna kuhinja za toliko denarja:) Sem bila pri teti, ki ima kuhinjo za 20.000€, pa mi je vsa ponosna kazala kako se predali na mehko sami zapirajo, pa kakšen izvelečn sistem za smeti ima, jaz sem se pa samo smejala zraven. Mene pač tak znesek ne bi obrali:)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2009 20:12:09   
loncica
Aja, pa še to. Panti so blumovi, vodila tudi. Vse je klapalo bp.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2009 20:24:03   
blaža
ja dej prosim prilimaj slikico. Hvala user posted image

ja super res, pa še ena kolegica je bla danes v Ikei in je rekla, da je mega za videt v živo ta kuhinja. jojmene, samo še šoldki mi manjkajo, pa jo grem iskat.

Ja smo si zrisali, mega je ta program res.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2009 20:24:46   
blaža
nam je bla pa všeč kuhinja LILJESTAD rjava

http://www.ikea.com/it/it/catalog/categories/departments/kitchen/tools/kitchen_style_selector

< Sporočilo je popravil blaža -- 9.11.2009 20:36:06 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2009 20:42:54   
zvezda71
Mi iamo v tem stanovanju tudi kuhinjo Ikea nexus birke zdaj ko se selimo bo pa spet padla ikea, ker je res najugodnejša, lična, praktična pa še ful user frendly saj lahko elemente poljubno dokupuješ, menjaš fronte itak se vsako leto kaj novega sponejo, da eur iz tebe potegnejo. Skratka mi2 sva ful zadovoljna, smo jo sami sestavili in nama niti na pamet ne pade da bi kje drugje kuhinjo oz. sploh pohištvo kupovali.
Btw a ima kdo kuhinjske aparate iz Ikee? Kako se obnesejo? Servis v Slo? Thx za odgovore.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2009 20:56:45   
loncica
http://www.shrani.si/f/1h/A6/328FhgEi/p7160067.jpg

Tole je bilo 1200€ brez pulta in brez elementov, ostalo je vse Ikea. Meni je res super kvaliteta.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2009 21:00:53   
blaža

Tole je bilo 1200€ brez pulta in brez elementov, ostalo je vse Ikea. Meni je res super kvaliteta.

user posted image , super je.user posted image

No midva sva tisto zgoraj gledala, ma tam do 3000e, ne bi blo problem dat. Pa se res da veliko skombinirat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
9.11.2009 21:40:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.11.2009 21:45:43   
rija

brez kakšnih elementovuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.11.2009 21:59:19   
BabyKitty
loncica še eno vprašanje zate malo offtopic ampak vseeno... kako se ti obnese tale steklokeramična na otočku "šankcu", zanima me predvsem ker opažam da nimaš nape... meni je grozno všeč da imaš kuhališče tako na otočku ampak nape stanejo pa do višav user posted image in vem da sedaj, napo uporabljam ravno 3x letno, čeprav kuham vsak dan... zato razmišljam v isti smeri, mogoče napo dokupim, ko se finančno malo spravim k sebi user posted image

Kuhinja bo pa seveda ikeina Abstrakt... za lesene dele računam približno 2000 EUR...

Se mi pa zdijo grozno oderuške cene raznih Dan Kuchen in Ewe, ne razumem ljudi, ki dejansko dajo toliko denarja... Pa saj se kuhinje ja po 15 letih naveličah... potem te pa srce boli in je nočeš vn vržt ker je bila tako draga user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.11.2009 16:39:18   
loncica
Rija: mislila sem brez  aparatov: steklokeramična, pečica in pa lijak, pipa...

BabyKitty: doma imam tudi otok in nad njim napo, na vikendu pa nape ni, ker je nad kuhališčem strešno okno in kadar kaj cvremo ali se ful sopari, pač pripremo strešno okno. Če ne bi bilo strešnega okna, mislim da bi bila napa potrebna. Kolegica je isto rekla, da bo počakala in videla kako bo (nima strešnega okna), pa je potem ni kupila, češ da ni potrebna. Pomoje je res najbolje probat.

< Sporočilo je popravil loncica -- 10.11.2009 16:40:55 >

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.11.2009 21:29:22   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Se mi pa zdijo grozno oderuške cene raznih Dan Kuchen in Ewe, ne razumem ljudi, ki dejansko dajo toliko denarja... Pa saj se kuhinje ja po 15 letih naveličah... potem te pa srce boli in je nočeš vn vržt ker je bila tako draga user posted image

Samo za info: mi smo kupili kuhinjo Dan kuchen - dimenzije 380 x 220 cm, z boschevimi aparati in nas je vse skupaj stalo 5100 eurov, meni se ne zdi oderuško, leseni deli so nas prišli 2800 eurov...imamo pa od tihih vodil do skritih predalov, zares velika in funkcionalna kuhinja in kar je najpomembneje - kakovostna.

Neposredna povezava do sporočila: 17
18.11.2009 14:59:26   
HuAnita
Moja frendica jo ima, meni je zelo lepa, si je sama izrisala pos vojih zamislih.
Edino, kar je mene pred enim letom motilo, je: 1. prevoz (stane veliko), 2. montaža (oni so jo valda sami montirali), 3. garancija (lani je še razen za AUT ni bilo - zdaj je baje tudi za SLO... nisem pa ziher...)

Zato smo vzeli mi potem Marles - dobili v Merkatorju dvojne pike (zneslo natanko za štedilnik popusta!), pridšli domov zastonjo zmontirat, pa še reklamiramo lahko brez težav...

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.11.2009 19:41:11   
blaža
Mi smo si jo izrisali z 3D programom od Ikee in nas pride stat z otokom in pečico vred 2.200e. No po moje, da ko vse sfiniširamo in nabavimo dodatke, da bo okoli 3000e, kar se mi zdi res malo za tolko elementov.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.12.2009 18:59:00   
ivao1
Jz tuid razmišljam da bi kuhinjo kupili v Ikei, tko da sem se prav razveselila te teme , ker sem bila malo skeptična glede kvalitete. Me pa je definitivno pritegnila cena za 5.800€ dobimo komplet kuhinjo mizo v jedilnici 12 stolov , 3 barske stolčke in omaro za steklo v jedilnici.....predračun 1x manjši...
kako je pa z prevozom v Slo? a pripeljejo al si moraš sam zorganizirat?

LP

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.12.2009 15:09:59   
BabyKitty
Lahko ti pripeljejo z dhl-om mislim, da je cena okoli 100 EUR, lahko pa si sposodiš kombi (podoben sistem kot pri Rutarju za cca. 40 EUR) in sam pripelješ pohištvo domov, potem pa odpelješ kombi nazaj...
Tukajle je podrobneje napisano:
http://www.ikea.com/ms/de_AT/customer_service/ikea_services/pdfs/Transportservice_Klagenfurt.pdf

Se mi zdi da ni grozno drago... glede na to, da je iz Ljubljane do Kranja ponekod (slovenske trgovine) tudi 50 Eur dostava...

Drugače pa organizirajo tudi nekateri slovenski privatniki prevoze...

(odgovor članu ivao1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.3.2010 18:23:52   
blaža
Še eno vprašanje bi mela prosim, za tiste, ko ste kupli v Ikei kuhinjo.

Sedaj smo tik pred tem, da jo gremo iskat, pa me zanima, če je treba kaj čakat, da ti zrežejo pult in napravijo vse elemente, al se to uredi še isti dan, ko se gre tja?

Izris 3D smo že nardili, enkrat smo že bli tam, zdej pa ne vem kako naprej, da ne bi hodla enkrat brez veze, pa da se to uredi čez par dni.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 22
30.3.2010 12:18:24   
lenca1
blaža - nakupe v Ikeii opraviš sam, kar pomeni, da si vse stvari sam naložiš na voziček. Greš v njihovo ''skladišče'', kjer imaš oštevilčene vse regale in police (v avstriji je to označeno z R-Regal in F-Fach=polica). Če imaš kuhinjo izrisano s pomočjo njihovega 3D-plannerja, ti priporočam, da prvo preveriš, če imajo zadevo na zalogi - to preveriš na njihovi spletni strani (glej, da boš izbrala pravi kraj trgovine), kjer vpišeš/najdeš svoj kuhinjski element in preveriš koliko kosov imajo na zalogi - zraven pa piše še kje v skladišču se artikel nahaja (na katerem regalu in polici - ta podatek je najbolj pomemben, saj boš le tako vedela kje se nahaja tvoj kuh.element).

Jaz sem si vse izpisala (tudi številko artikla in pa koliko paketov pripada določenemu kuhinjskemu elementu - tukaj morate biti zelo pazljivi, zato res preveri tudi ta podatek, ker je npr. lahko ena omarica pakirana v treh paketih - posebej npr. ogrodje, posebej vratca ipd.). Pulte imaš različnih dimenzij (lani, ko smo mi kupovali so imeli 3 dimenzije) - ne vem pa, če pulte pri njih sploh režejo (to smo mi uredili kar sami). Res je, da nisem preverjala ali obstaja možnost, da ti naredijo razrez pulta, pa tudi to ne vem ali je možno, da ti že oni vse pripravijo/naložijo. Mi smo vzeli vse sami in HB je bilo doma vse pravilno. Srečno in upam, da boste s kuhinjo zadovoljnji tako kot mi, smo super zadovoljnji - sploh s kvaliteto in mehkobo odpiranja njihovih izvlečnih predalov.lp.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.