lenca1 -> RE: Kuhinja IKEA (30.3.2010 12:18:24)
|
blaža - nakupe v Ikeii opraviš sam, kar pomeni, da si vse stvari sam naložiš na voziček. Greš v njihovo ''skladišče'', kjer imaš oštevilčene vse regale in police (v avstriji je to označeno z R-Regal in F-Fach=polica). Če imaš kuhinjo izrisano s pomočjo njihovega 3D-plannerja, ti priporočam, da prvo preveriš, če imajo zadevo na zalogi - to preveriš na njihovi spletni strani (glej, da boš izbrala pravi kraj trgovine), kjer vpišeš/najdeš svoj kuhinjski element in preveriš koliko kosov imajo na zalogi - zraven pa piše še kje v skladišču se artikel nahaja (na katerem regalu in polici - ta podatek je najbolj pomemben, saj boš le tako vedela kje se nahaja tvoj kuh.element). Jaz sem si vse izpisala (tudi številko artikla in pa koliko paketov pripada določenemu kuhinjskemu elementu - tukaj morate biti zelo pazljivi, zato res preveri tudi ta podatek, ker je npr. lahko ena omarica pakirana v treh paketih - posebej npr. ogrodje, posebej vratca ipd.). Pulte imaš različnih dimenzij (lani, ko smo mi kupovali so imeli 3 dimenzije) - ne vem pa, če pulte pri njih sploh režejo (to smo mi uredili kar sami). Res je, da nisem preverjala ali obstaja možnost, da ti naredijo razrez pulta, pa tudi to ne vem ali je možno, da ti že oni vse pripravijo/naložijo. Mi smo vzeli vse sami in HB je bilo doma vse pravilno. Srečno in upam, da boste s kuhinjo zadovoljnji tako kot mi, smo super zadovoljnji - sploh s kvaliteto in mehkobo odpiranja njihovih izvlečnih predalov.lp.
|
|
|
|