|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Veselin Šučur
8.11.2009 11:38:18   
astra984
Živjo!

Ker bo zdaj že leto od kar poskušam zanositi, sem se odločila, da obiščem ginekologa, zdj pa me zanima, če je katera že bila na posvetu pri zgoraj omenjenem ginekologu zaradi težav z zanositvijo in kakšnih preiskav se on poslužuje oziroma ali ti najprej da kar klomifen ali pregleda tebe in spermiogram parnterja ...

To me zanima predvem, ker sem slišala že od nekaterih punc, da nekateri ginekologi bolj vzamejo ta problem za rezervo in te ne jemljejo takoj resno, češ počakaj še malo, saj bo. Sama že grem krepko proti 30-im in me je že kar malo strah.

No, povejte mi kaj več prosim o dr. Šučurju, saj sem pred kratkim menjala ginekologa zaradi selitve in nisem kaj preveč seznanjena z njim in njegovimi metodami.

Najlepša hvala za vaš odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Veselin Šučur
8.11.2009 12:21:04   
bambyna24
Živjo! Jaz man tudi tega G in moram reči da je ful dober, jaz sem zelo zadovoljna z njim. Mi2 se tudi že en čas trudima za user posted image  in sem šla k njemu in mu povedala. Začel me je redno spremljati z uz, me pregledal, redno spremljal moje ovulacije, klomifena nisem rabla jemat, ker hb mam ovulacije, ker pa po enem času še nisem zanosla, mi je tudi ponudil napotnico za neplodnostno, ampak se še zaenkrat nisem mogla odločiti za njo. Mi je še rekel, da čeprav sem še mlada(24), mi jo napiše, ker je škoda izgubljati čas. Tak da, moje izkušnje z njim so pozitivne.  

(odgovor članu astra984)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2009 12:38:04   
astra984
Najlepša ti hvala za ta odgovor, si me prav potolažila in se vesela, da sem izbrala takšnega ginekologa, ki se ti posveti in razume tvoje probleme. user posted image

Aja, a partnerja pa ni dal testirat oziroma ali če ga je dal, ali je mu je on napisal napotnico ali je moral k svojemu osebnemu zdravniku? Kr eni imajo baje prakso, da kar sami napišejo napotnico zanj.

< Sporočilo je popravil astra984 -- 8.11.2009 12:43:33 >

(odgovor članu bambyna24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2009 13:46:58   
bambyna24
Ne, za partnerja mi ni dal napotnice, rekel mi je da mu to mora osebni zdravnik napisati.

(odgovor članu astra984)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2009 19:27:58   
astra984
Ok, najlepša ti hvala za vse odgovore še enkrat user posted image

(odgovor članu bambyna24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2009 20:18:31   
zaljubljena23
Sama imam omenjenega G in sem zelo zadovoljna z njim...
Lani avgusta sva se z mojim odločila, da začneva delati na bebici...Septembra sem šla na kontrolo k njemu, kjer sem mu tole omenila in mu zatarnala, saj imam probleme z nerednimi M, najprej mi je predpisal dabroston in kontrolo čez 3 mesece..V začetku januarja sem imela ponovno pregled, sme mu omenila, da še M kar zamujajo, niso točne, mi je predpisal klomifen..Vedno me je tudi spremljal z UZ, kako folikli rastejo in če dejansko pride do O..Prvi cikel ni bil uspešen, drugega nisem reagirala, zato mi je ponudil tudi napotnico za kliniko za neplodnost v Mb (tole je bilo marca), med tem časom sva se odločila, da še vedno poskušava s klomifenom med tem, ko čakam na prvi pregled (ki sem ga imela junija)...Aprila, nama je uspelo, sem zanosila, vendar se je slabo končalo...Junija sem v MB šla na prvi pregled in zdaj sem glede tega tudi v rokah klinike za neplodnost..

Vglavnem, vedno sem imela same pozitivne izkušnje z njim..Glede napotnice za spermiogram, pa tvoj dobi pri osebnem zdravniku

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu astra984)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2009 8:52:59   
astra984
Najlepša hvala tudi tebi ... torej je prvo dal na pregled tudi partnerja, šele potem klomifen?

Punci, upam, da vama čimprej uspe do user posted image , ker vem, da je to čakanje vsak mesec znova utrujajoče. Torej, držim pesti user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2009 12:55:06   
zaljubljena23
Ne, pri meni je bila drugače...Mi je kar napisal klomifen, saj se je videlo, da je dejansko problem pri meni, ker nimam svoji O (mam PCO na levem jajčniku)...Moj pa je spremiogram opravljal zdaj v septembru (klinika za neplodnost je zahtevala), pa je bilo vse ok..Edino do naslednjega pregleda, še mora opraviti enega, saj želi moj G na kliniki za neplodnost da ima moj narejen dva spermiograma

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu astra984)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?