zaljubljena23 -> RE: Dr. Veselin Šučur (8.11.2009 20:18:31)
|
Sama imam omenjenega G in sem zelo zadovoljna z njim... Lani avgusta sva se z mojim odločila, da začneva delati na bebici...Septembra sem šla na kontrolo k njemu, kjer sem mu tole omenila in mu zatarnala, saj imam probleme z nerednimi M, najprej mi je predpisal dabroston in kontrolo čez 3 mesece..V začetku januarja sem imela ponovno pregled, sme mu omenila, da še M kar zamujajo, niso točne, mi je predpisal klomifen..Vedno me je tudi spremljal z UZ, kako folikli rastejo in če dejansko pride do O..Prvi cikel ni bil uspešen, drugega nisem reagirala, zato mi je ponudil tudi napotnico za kliniko za neplodnost v Mb (tole je bilo marca), med tem časom sva se odločila, da še vedno poskušava s klomifenom med tem, ko čakam na prvi pregled (ki sem ga imela junija)...Aprila, nama je uspelo, sem zanosila, vendar se je slabo končalo...Junija sem v MB šla na prvi pregled in zdaj sem glede tega tudi v rokah klinike za neplodnost.. Vglavnem, vedno sem imela same pozitivne izkušnje z njim..Glede napotnice za spermiogram, pa tvoj dobi pri osebnem zdravniku
|
|
|
|