Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 29.1.2010 19:54:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Kaj delate pravzaprav s temi umetnimi tiči??? uživaš z njim
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 29.1.2010 19:56:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem mojmu kupila eno napihljivo lutko v ta namen,zaenkrat je še nepreizkušena. to pa mi res ni jasno...zakaj bi naj moški to rabil,če ima žensko doma? al pa sem sto let za leseno nogo?
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 29.1.2010 19:58:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa jaz med menstruacijo ne seksam, mi ni... drugega v poštev. kaj je en teden v primerjavi z vsemi ostalimi dnevi ?
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 30.1.2010 21:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ga dobila za novo leto od mojga, ,... in pol je pa na njega postal ljubosumen
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 1.2.2010 10:21:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaz sem ga dobila za novo leto od mojga, ,... in pol je pa na njega postal ljubosumen
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 25.5.2011 17:07:20
|
|
|
|
brezka
|
Ja, tale dildo, izbira je res velika, je neki najboljšga, kar mi je moj lahko kupil. Mi vsaj ni dolgčas takrat, ko ga ni doma in mi ne hodijo po glavi neumnosti.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 26.5.2011 13:27:07
|
|
|
|
emalina
|
Moj mi je nekoč kupil takega, da me je skoraj kap, ko sem ga videla , sedaj pa ga uporabljava kar pogosto. Ta veliki gre v muco, ta naravni pa v ritko , nekako se istočasno sporazumeta .
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 31.5.2011 14:41:29
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jaz imam steklenega, z bunkicami... grrr, užitek zelo.. sploh, ker je hladen... Kaj počnemo s tem... moj znori, če si ga prinesem v dnevno sobo in se začnem igrat z njim... Njega pa ignoriram (vsaj nekaj časa)
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 31.5.2011 14:44:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Majke mi rođene... pri teh letih ne poznate razlike med dildom in vibratorjem?
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 31.5.2011 14:51:43
|
|
|
|
madona77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem mojmu kupila eno napihljivo lutko v ta namen,zaenkrat je še nepreizkušena. Zakaj pa potem ženska rabi dildota, če ima moškega doma? Ha? Drugače mi pa ni za ta šport to pa mi res ni jasno...zakaj bi naj moški to rabil,če ima žensko doma? al pa sem sto let za leseno nogo?
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 31.5.2011 14:52:21
|
|
|
|
madona77
|
Še citirat ne znam
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 31.5.2011 15:11:54
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: madona77 Še citirat ne znam glavno da znaš uporabljat dildo
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 31.5.2011 15:29:44
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Majke mi rođene... pri teh letih ne poznate razlike med dildom in vibratorjem? jst jo poznam!
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 31.5.2011 15:44:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Majke mi rođene... pri teh letih ne poznate razlike med dildom in vibratorjem? jst jo poznam! Ja saj jo jaz tudi... ampak sem pa presenečena, da toliko žensk ne ve, kaj je eno in kaj je drugo.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 3.6.2011 13:10:43
|
|
|
|
jana81
|
nekatere se verjetno norčujejo same iz sebe.. če že druga ne, pa bi lahko prej objavo takega posta vprašale gospoda googla ..on ve vse..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?