Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 3.12.2009 15:54:45
|
|
|
|
ronja
|
hahaha, ta je dobra! Bom rekla tašči, da ne rabiva prikolice za kolo za tamale, da bi rajš to - me prav zanima, kako bi pogledala . No, moj dedek Mraz bi pa po moje rekel, da še za pravega nimam cajta, ko hodim prepozno spat .
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 3.12.2009 15:55:12
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja uškinamama, veš, da sem šla prav pogledat, kaj si prijavila, ko sem videla, da je tvoj zadnji post - in se je splačalo, hehe . vibratorja/dildota (a je to eno in isto?) pa (še) nimam. Trenutno mi komaj znese v štacuno po hrano skočit, erotika tako pač še čaka . kokr jest vem ne... dildo je samo podolgovata reč ki... no, pač, je. medtem ko ima vibrator baterije. in vibrira. in ponavadi zgleda grozljivo z vsemi priveski in prirastki ki pa znajo bit prov prijetni... jest ga mam (vibrator), mi ga je kupu in glede na to da ne živiva skupi pride (delno) prov ob kakih večerih med tednom
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 3.12.2009 15:56:56
|
|
|
|
ronja
|
Hvala za razlago, nikoli mi ni bilo jasno, pa nisem mela koga vprašat... user posted image mi ga je kupu in glede na to da ne živiva skupi pride (delno) prov ob kakih večerih med tednom pameten fant - poskrbel za dečvo, da ji ne bo treba kaj drugega iskat za takrat, ko ga ni
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 3.12.2009 18:33:46
|
|
|
|
svetnik
|
rajši mu prpelji kakšno kolegico....pa ne umetno:)
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 4.12.2009 9:43:56
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: svetnik rajši mu prpelji kakšno kolegico....pa ne umetno:) joj moski samo **** vam gre po glavi
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 4.12.2009 11:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam enih par, ampak zadnje čase so mi všeč tisti bolj elitni, ki tudi zgledajo ful lepo. Npr iz keramike, ki tudi zgledajo zelo lepi . Imam tudi kroglice, pa analne stimulatorje...polno tega. Najbolj všečno darilo mojega pa mi je en lušen v črni barvi stimulator klitorisa. Ima tudi priročno torbico, da ga lahko nosiš s sabo Samo kaj ko te lepe stvarce so tudi zelooooo drage. Bi pa mojemu enkrat v prihodnje rada kupila umetno vagino, pa me zanima, če je kdo od moških tle gor, ali pa če imajo vaši partnerji, kakšno imajo in kako so zadovoljni. Na internetu je polno tega, samo ne vem katero izbrat in čez 100 eur ne bi šla. ne vem, kaj bi imela ti od tega, če bi svojemu kupila umetno vagino mogoče , bi si Kmetijo v miru pogledala . Hec, dekleta, hec. take gluposti kot je tale Kmetija ne gledam...res mi kar obrača Sprašuješ, kaj bi jaz imela od umetne vagine....tisto, kar ima moj od mojega vibratorja. Gledala bi ga kako se z njo masturbira, tako kot mene on in oba bi zraven uživala. Vsaj meni je lepo ga gledat, kako uživa.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 4.12.2009 11:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: svetnik rajši mu prpelji kakšno kolegico....pa ne umetno:) To ni niti približno isto ali vsaj podobno. Kolegica je človek, ima čustva, srce, brez tega pa nobene ne poznam.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 4.12.2009 13:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mojmu kupila eno napihljivo lutko v ta namen,zaenkrat je še nepreizkušena.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 8.12.2009 21:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Moraš mu kupiti ovčko,te so sedaj v trendu.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 12:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
imam enega rozastega ....mmm paše včasih ja za popestritev vendar zmeraj skupaj z dragim pa tudi mene zanimajo tisti stekleni bi tudi jaz imela takega
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 13:20:58
|
|
|
|
baguSka
|
.navaden lulček pač ne zna vibrirati user posted image user posted image user posted image pa se res je...... ceprav se zdej ze to da, ce nabavis ring obrocek!!
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 13:24:18
|
|
|
|
baguSka
|
Bi pa mojemu enkrat v prihodnje rada kupila umetno vagino, pa me zanima, če je kdo od moških tle gor, ali pa če imajo vaši partnerji, kakšno imajo in kako so zadovoljni. Na internetu je polno tega, samo ne vem katero izbrat in čez 100 eur ne bi šla. No ok. Glede ti pa lahko svetujem! Ne kupuj mu tega!! Vsak moski ki ima doma partnerko, ima rajsi dildote oz igracke katere lahko uporablja skupaj s partnerko!! Vsak pripomocek zanj je odvec! Tisto kar imajo, je bolj misljeno za samske moske.... ker nimajo nikogar s komer bi se igrali pac.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 13:27:44
|
|
|
|
baguSka
|
Vsaj meni je lepo ga gledat, kako uživa. Normalno. Ampak verjemi da nebi glih uzivu z umetno vagino, ce ma zraven tebe. Ali pac. Ljudje smo si razlicni...
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 14:08:27
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Bi pa mojemu enkrat v prihodnje rada kupila umetno vagino, pa me zanima, če je kdo od moških tle gor, ali pa če imajo vaši partnerji, kakšno imajo in kako so zadovoljni. Na internetu je polno tega, samo ne vem katero izbrat in čez 100 eur ne bi šla. No ok. Glede ti pa lahko svetujem! Ne kupuj mu tega!! Vsak moski ki ima doma partnerko, ima rajsi dildote oz igracke katere lahko uporablja skupaj s partnerko!! Vsak pripomocek zanj je odvec! Tisto kar imajo, je bolj misljeno za samske moske.... ker nimajo nikogar s komer bi se igrali pac. podpis..
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 14:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Res vas ne razumem...sicer hvala za mnenja, vedno dobrodošla, ampak se mi zdi vseeno malo egoistično. ženske lahko imamo polno teh pripomočkov, katere tudi moški z veseljem uporablja skupaj s partnerko, a če ima moški svoje pa ni ok Pa jaz med menstruacijo ne seksam, mi ni...po dolgih letih skupnega življenja, bi lahko poleg ročno ustne obdelave prišlo vsaj v tem času še kaj drugega v poštev. Me zanima, ali so le ženske proti temu ali tudi moški.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 14:56:20
|
|
|
|
baguSka
|
Jst sm podala mnenje na podlagi moskih izjav. Ne svojih.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 14:58:36
|
|
|
|
baguSka
|
Jaz drugac NISEM proti temu!!! Ampak moske to pac odbija oz jih ne privlaci. Jih privlaci recimo ce igracke lahko uporabljajo skupaj s svojo partnerko. Za vse tiste ostale tako imenovane moske igracke, se pa vecini zdi nesmiselna, tudi ce bi bili samski brez partnerke. Imas pa seveda izjeme tudi. Kot povsod.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 15:00:52
|
|
|
|
uškinamama
|
Pa jaz med menstruacijo ne seksam, mi ni...po dolgih letih skupnega življenja, bi lahko poleg ročno ustne obdelave prišlo vsaj v tem času še kaj drugega v poštev. po dolgih letih skupnega življenja lahko gospod mož solidarnostno abstinira z mano tiste tri dni , ko je frčafelca na off.
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 9.12.2009 20:38:30
|
|
|
|
muco
|
Jaz moram abstinirati veliko več,kot le par dni(ji pač ne paše par dni pred ali po M.).Ampak vseeno ne bi hotel umetne vagine.Veliko boljši je dober felacijski postopek .
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 22.12.2009 12:50:08
|
|
|
|
gri5zli
|
Bravo! To je pravo.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 22.12.2009 14:20:49
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Jaz moram abstinirati veliko več,kot le par dni(ji pač ne paše par dni pred ali po M.).Ampak vseeno ne bi hotel umetne vagine.Veliko boljši je dober felacijski postopek . A za to je pa razpoložena......
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 22.12.2009 17:06:26
|
|
|
|
muco
|
JE! Moram pa priznati,da ne vedno.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 24.1.2010 19:51:26
|
|
|
|
alora
|
Midva sva skupaj pred kratkim kupila dildota zame in ker sem jaz na to pristala si je moj mož tudi kupil vagino je na dotik zelo čudna ampak se navadiš,uporabljava jo za pred igro ko da on v njo svojega meni liže mojo ali obratno on da meni not dildota jaz mam pa njegovega v ustih za ta pravo igro pa polj ta umetne odloživa in se prepustiva samo nama,tko da je vse za divji začetek.
|
|
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 29.1.2010 19:52:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pa ve? ga imate? nimam in nikoli imela....imam raje prave
< Sporočilo je popravil Saraya -- 29.1.2010 19:53:05 >
|
|
RE: moj prvi dildo.. :)) 29.1.2010 19:53:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tako intimo pa jaz na javnem forumu ne bi odkrivala botrca...ma daj...to še ni nič
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?