Urška*
|
Ojla! Žan je zadnje dni zelo tečen, ne vem kaj bi to bilo. Mogoče bojo pa zobki. Drugače je zelo priden. Po novem vstajamo že ob 5:30 zjutraj, prej smo okrog 8:30. No, saj spat pa gre med 20 in 21 uro in spi celo noč!:bravo: Obrača se tudi že kar, najbolj luškan je pred spanjem, ko se kotali po posteljici sem in tja in se nekaj pogovarja sam s sabo.9nebesa Potem pa puf in že spi.:)- Glede igrač-so mu vse všeč, samo da jih lahko v usta nese.:)- Aja, zelo rad ima rože, ker lahko trga cvetove in liste. Zdaj ga že vse zanima, zelo priden je ko gremo na sprehod, zelo rad gleda avtomobile. Ko pa se ustaviš slučajno v kakšni trgovini, da bi mama malo zapravila dinarčke, te pa je že tečn, in hoče iz vozička.:)- Imama že en sadni obrok, zdaj pa počasi uvajamo zelenjavo. Aja, pa kriči zadnje 4 dni ko nori - od veselja, ko je dobre volje. Zelo rad posluša ko mu poješ, in se začne smejat. Ha ha tako je ko je zelo zaspan in mu začnem peti Nina nana, muca je zaspana,... in namesto da bi šle očke skupaj, se mu zdi to zelo zabavno.:)- Joj, še in še bi lahko naštevala. V glavnem lepo napreduje, je zadvoljen dojenček(izjema zadnjih par dni), in imamo se ZELO radi!:bravo::love:9nebesa Ja, pa še nekaj. Zelo rad posluša ko mu ponavljam besede: ata, mama, Žan. In on vedno ponovi, sicer po svoje, ampak se trudi na vse pretege!:)-:)-:bravo::bravo: DAnes je bilo nekaj sličnega besedi mama. He he ali pa sem jaz samo tako hotela slišat. Ok, zdaj pa res dovolj.:ups: lp:)
|