Taj -> Šestmesečniki - kako smo kaj? (15.6.2005 22:37:13)
|
živ žav;), rastejo tile malčki palčki, kaj!!Naš škratek:duda:, ki je v nedeljo pihnil pol svečke:torta:, je strašansko dobrovoljen in neskončno radoveden!Spi bolj malo, samo kako slabo urico vse skupaj čez dan, ponoči pa povprečno 7 ur, na speedu v glavnem:kuza:Gosto hrano počasi začenjamo uvajati, precej se še dojimo (ponoči pa skoraj več ne), zaenkrat smo poskusili le sadje mlečni gres in nekaj zelenjave.Ima 9.3 kg in 70 cm in raste kot konoplja.Zadnji teden na ves glas prepeva ma-ma-ma-ma, danes je dodal še me-me,le-le, mi-mi:bravo:.S trebuha in hrbta se prevali sem ter tja, sicer pa ves čas brca z nogami in najraje od vsega poskakuje pri meni v naročju. Sedi še ne posebej stabilno,ga daje gravitacija, tudi zato, ker je kar masa:sloncek:. Obožuje družbo, zaenkrat se tujcev če ne boji, doma mu hitro postane dolgčas:zaspan:, če ni neprestane akcije, zato mu cele dneve prepevam, berem, plešem, zadnje čase pa se veliko igrava skrivalnice, gledava slikanice (a koncentracija še ni prav huda) in razgledujeva naokoli (ves čas obrača glavico sem ter tja, da le ne bi česa zamudil).Zelo opazno navdušen je posebej takrat, ko se hkrati igramo vsi trije z mojim :love:, takrat je 9nebesa.V vozičku že sedi in posebno rad opazuje drevesa in avtomobile8).Še pa še ima rad čofotanje do onemoglosti v banji, tako da je vsa bližnja in daljnja okolica mokra:hudicek:. Uživajte še naprej, pozdravčki od naju:rozica:
|
|
|
|