|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 18:55:30   
smrka
no danes smo bli zadnjič v materinski šoli - potem smo imeli še ogled v bolnici kako vse zgleda ko prideš rodit. No najbolj me je vrglo na rit, ko nam je babica povedala da moram prinesti s sabo v bolnico ko bom rodila oblekice za pupiko za vse tri dni kar bom tam, pa seveda pamperske, pa da nebi pozabila posteljnine za posteljco. Jaz sem pa veselo mislila kako bom spakirala samo oblekico za pot iz bolnice in 1 pampers plenico. Zdaj bom morala it s kufrom tavelikim. Ok.. no to ni bilo vse... Vsa sem bla :zmeden: :zmeden: kako skrtarijo v bolnici in ko sem sla po stopnicah proti izhodu sem zadnje tri stopnice kar spregledala in sem padla kokr sem bla dolga in siroka. Nisem se udarila v trebuh pac sem padla na kolena in z rokami sem se ujela - vmes sem pa se spustila mal plina iz riti. Ful dobro. Se dobro da me je videlo pri tem poletu se ene 10 noseck s svojimi lubiti. Vsi so bli prestraseni - moj lubi pa tud, sploh ni vedel kako bi me prijel... No sem se potem lepo pobrala in odsepala ven ker sem se kar oreng bajsnila v kolena. No prvi sok, da bom morala prinest celo potovalko sabo polno cunj, potem pa se padec. Mal sem bla v strahu, no ko sem prisla domov sem se hitr ulegla in cakala da mi pupika zabrca da je vse ok. Je zabrcala, jest se pa zdaj kar smehljam ko pomislim kaj se mi je zgodilo in.. hvala bogu da ni bilo kaj hujsga.
No toliko o moji štorastosti.
smrka:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 18:59:55   
Anonimen
A je porodnišnica na Švedskem ali pr nas?

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 19:01:50   
gamini

smrka, jaz sem med zadnjo (tretjo nosečnostjo) padla na kolena in sem se fuuuul razbila, tri tedne pred porodom pa sem si zlomila mezinec na desni nogi, ker smo renovirali otroško sobo in se mi ena omara ni umaknila ...:(

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 19:02:34   
Anonimen
Sedaj ko sem prebrala do konca in vidla da je s tabo vse v redu mi gre na smeh:)-:)-
Knedelček se vali po tleh:)-:)-
Ja no kaj čmo,tako okorne stistim balonom težkim spredaj pa res ne mormo kot baletke okoli skakat, a ne?:)-Pa še tal ne vidiš,čez balon:)-
Dej si led na koleno,če nimaš ledenih blazinic,pol v jogurtov lonček vodo in eno palčko in v zmrzovalnik,ko bo led natalpa si s tisto liziko masiraj koleno dokler ne začutiš bolečine in ne moreš več zdržat in je koleno že rdeče.Pomaga veš proti oteklinam in udarcem.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 19:02:39   
Anonimen
Važno je, da je s tabo in :duda: vse uredu. Sem tudi sama zadnjič teleblnla, pa ne nosim nobene dodatne teže s sabo.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 19:02:57   
smrka
na Švedskem. No pozabila sem pa omenit kar imajo tukaj boljše je to, da greš po porodu ali v sobo kjer so ostale nosečke otroci spijo skupaj z mamicami, ali pa greš v "pacient hotel" imaš svojo sobo z dnevno sobo in koplnico, in notri je lahko tvoj lubi dan in noč lahko spi s tabo. To pa zveni kar ok.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 19:05:15   
Anonimen
Ja, to da je :love: s tabo, je zelo lepo (jaz bi tud), samo da si pa osnovnih stvari ne privoščijo... Pa saj to je Švedska, ena najbolj socialnih držav na svetu... Mi kar ne gre iz glave.:zmeden2:

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 19:05:55   
smrka
ma kolena me mal bolijo, sam nobene modrice ni, ker so kolena lepo zaokrozena z mascobo :) no saj bo boljse :)-

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 20:06:49   
rozi81
Joj smrka sam da si cela. Sm se pa tok nasmejala da mam zdej čist trd trebuh pa še solze mi tečejo.
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Tista s plinom je pla prav smešna.

Ampak kokr sm rekla sam da si cela.

Pa pozdrav na Švedsko!

LP S

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 20:21:44   
puncica
ej sori ampak men je pa smešn kako si padla, sej hvala bogu da ni blo nič hudega. Glede potovalke in postelnine, ja kje boš pa rodila hudiča. Mi v ljubljani nismo rabili nič samo obleke za domov in pampersko za domov, to je vse. Ne vem kje tako škrtarijo:zmeden2: in vse to se mi zdi čudno

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 20:25:22   
Moyca_
puncica smrka živi na Švedskem (saj jaz sem se tudi komaj danes zavzela:)-)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 21:05:40   
Anonimen
Sem se najprej ustrašla, proti koncu sem se pa tud jaz že kar lepo :)-:)-:)- Si tako slikovito opisala :)-
Samo, da nisi na na trebuhu pristala. Zdaj pa malce počivaj, da kolena pridejo k sebi :)-

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 21:21:37   
smrka
ja saj zadnje case me mal napenja, nevem mogoce jem prevec koruze v solatki... zato je bil prdec pri padcu neizbezen :):)-:)-:)-

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 21:28:23   
Pia73
Jaz sem se na koncu tudi pošteno nasmejala,... :)-:)-:)- Samo, da je vse v redu!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 21:51:10   
Anonimen
Bravo, smrka, za tole hecno zgodbico. Samo da je vse O.K.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Mal sem bla štorasta
15.6.2005 23:13:07   
Andra
Tudi jaz sem padla, ko sem bila noseča dobrih sedem mesecev, ampak s to razliko, da sem priletela na trebuh in da ne bi z glavo udarila v naslednjo stopnico,sem se nekako lovila z rokami. Obraz sem obvarovala, ampak sem s prsmi z vso močjo udarila v rob stopnice in sem imela celi mesec modrice in boleče na dotik. Zelo sem se ustrašila in tudi samo čakala, da bo dete začelo brcati. Hvala bogu se je vse srečno končalo.
Meni ni šlo na smeh in tudi ljudje, ki so bili okrog mene, so onemeli.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Mal sem bla štorasta
16.6.2005 7:13:33   
puncica
ja hudiča a na švedskem morš za vse sam al kako, še postle preoblačit mater:zmeden2: kaj jim pa je. Postelnino v porodnišnico kaj še, so pa res mal čudni no. a se vam ne zdi?:zmeden2:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Mal sem bla štorasta
16.6.2005 7:14:52   
dory
kaj ce bi vseeno prisla rodit k nam,kje je ocitno res konfort?:zmeden2:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Mal sem bla štorasta
16.6.2005 7:42:04   
smrka
saj bi.. samo bom morala kar tle... no drgac tleni slabo sociala je na vrhu.:kuza:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Mal sem bla štorasta
16.6.2005 7:51:12   
KIRA
ja kva pa to maste za ene čudne bolnice. tale naša v MS je sicer prastara in bolj podobna štali, jim pa na kraj pameti ne pride, da bi ti naročal, kaj prinesi - oz. da moraš prinest še posteljnino, sem se pozanimala! pa tud v MB ne, kjer sem bla. niti pod razno.
drgač pa ježeš punca! upam, da je vse v redu s tabo in z tvojim bušijem. mene bi najbrž panika zgrabla.
uff!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?