smrka -> Mal sem bla štorasta (15.6.2005 18:55:30)
|
no danes smo bli zadnjič v materinski šoli - potem smo imeli še ogled v bolnici kako vse zgleda ko prideš rodit. No najbolj me je vrglo na rit, ko nam je babica povedala da moram prinesti s sabo v bolnico ko bom rodila oblekice za pupiko za vse tri dni kar bom tam, pa seveda pamperske, pa da nebi pozabila posteljnine za posteljco. Jaz sem pa veselo mislila kako bom spakirala samo oblekico za pot iz bolnice in 1 pampers plenico. Zdaj bom morala it s kufrom tavelikim. Ok.. no to ni bilo vse... Vsa sem bla :zmeden: :zmeden: kako skrtarijo v bolnici in ko sem sla po stopnicah proti izhodu sem zadnje tri stopnice kar spregledala in sem padla kokr sem bla dolga in siroka. Nisem se udarila v trebuh pac sem padla na kolena in z rokami sem se ujela - vmes sem pa se spustila mal plina iz riti. Ful dobro. Se dobro da me je videlo pri tem poletu se ene 10 noseck s svojimi lubiti. Vsi so bli prestraseni - moj lubi pa tud, sploh ni vedel kako bi me prijel... No sem se potem lepo pobrala in odsepala ven ker sem se kar oreng bajsnila v kolena. No prvi sok, da bom morala prinest celo potovalko sabo polno cunj, potem pa se padec. Mal sem bla v strahu, no ko sem prisla domov sem se hitr ulegla in cakala da mi pupika zabrca da je vse ok. Je zabrcala, jest se pa zdaj kar smehljam ko pomislim kaj se mi je zgodilo in.. hvala bogu da ni bilo kaj hujsga. No toliko o moji štorastosti. smrka:kuza:
|
|
|
|