Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 19.mesečnik.-2 besede? 6.11.2009 13:50:38
|
|
|
|
USAmamica
|
moja hcerka pri dveh letih ni govorila nic drugega kot mama in daddy, zdaj pa(5 mesecev kasneje) ne utihne in to po anglesko in slovensko. ko je bila dojencek sem ves cas uporabljala znake za gluhoneme za veliko stvari in kasneje se mi je zdelo, da ni hotela spregovoriti ker so bili ti znaki dovolj za sporazumevanje med nama. ampak kot sem rekla, zdaj ne utihne :)
|
|
|
|
RE: 19.mesečnik.-2 besede? 6.11.2009 14:51:11
|
|
|
|
mate0ja
|
e želel, pokazati in smo ga razumeli. Glavno, da je med vama komunikacija. Ko je bil žejen, je pokazal na flaško, ko je IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: tedy tko da - vedno je bilo in vedo bo tako, da so eni malo bolj eni pa malo manj pametni A tisti otroci, ki hitreje začno govoriti so bolj pametni...... itak a nisi vedla.
|
|
RE: 19.mesečnik.-2 besede? 6.11.2009 19:23:50
|
|
|
|
liliana
|
Ne.
|
|
|
|
RE: 19.mesečnik.-2 besede? 6.11.2009 21:58:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: tedy tko da - vedno je bilo in vedo bo tako, da so eni malo bolj eni pa malo manj pametni Izjava tedna...ma mesca. Moja je po tvojem manj pametna kot tvoja,ker se ne govori.Sicer pa razume tri jezike...kolk jih pa tvoja,ce se ze gremo..
|
|
|
|
RE: 19.mesečnik.-2 besede? 6.11.2009 22:13:32
|
|
|
|
KT
|
28 mesecev - zero, zerissimo, niente, nada, nothing, nič, par besed, ki ji slučajno ratajo. Neverbalna komunikacija pa tako izdelana, da je že kar strašljivo. Pa še to - inteligenten, pameten? Govor ni v nikakršni povezavi z inteligentnostjo, ampak z motoriko. Ampak o tem kdaj drugič
< Sporočilo je popravil KT -- 6.11.2009 22:14:18 >
|
|
|
|
RE: 19.mesečnik.-2 besede? 6.11.2009 22:38:38
|
|
|
|
živa
|
A poznate tisti vic o fantku, ki je prvo besedo spregovoril pri petih letih ob kosilu, ko je rekel: "Daj mi sol!" In ko so bili vsi vzhičeni, češ "sine, saj govoriš, zakaj pa nisi že prej spregovoril", je rekel: "Prej ni bilo nobene potrebe."
|
|
|
|
RE: 19.mesečnik.-2 besede? 7.11.2009 6:27:12
|
|
|
|
A.N.J.A.
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Pa še to - inteligenten, pameten? Govor ni v nikakršni povezavi z inteligentnostjo, ampak z motoriko. Ampak o tem kdaj drugič Res je... In še iz izkušenj : Moj je plezal povsod že pri 1 letu.. Je ni bilo prepreke, ki je ne bi preplezal... Pol ko je začel govort, se mu je pa ustavilo. Zdaj je kar mal "štorast" - čisto nasprotje tega kar je bil prvi 2 leti - pa se veliko s športom ukvarjamo, cela družina (da me ne bo kdo napadel v stilu, da se je treba z njimi ukvarjat )
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 12:21:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 21:26:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 22:48:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?