|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 19.mesečnik.-2 besede?
6.11.2009 13:50:38   
USAmamica
moja hcerka pri dveh letih ni govorila nic drugega kot mama in daddy, zdaj pa(5 mesecev kasneje) ne utihne in to po anglesko in slovensko. ko je bila dojencek sem ves cas uporabljala znake za gluhoneme za veliko stvari in kasneje se mi je zdelo, da ni hotela spregovoriti ker so bili ti znaki dovolj za sporazumevanje med nama. ampak kot sem rekla, zdaj ne utihne :)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.11.2009 14:51:11   
mate0ja
e želel, pokazati in smo ga razumeli. Glavno, da je med vama komunikacija. Ko je bil žejen, je pokazal na flaško, ko je
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: tedy

tko da - vedno je bilo in vedo bo tako, da so eni malo bolj eni
pa malo manj pametni user posted image  

A tisti otroci, ki hitreje začno govoriti so bolj pametni......user posted image

itak a nisi vedla.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.11.2009 19:23:50   
liliana
Ne.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.11.2009 21:58:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: tedy

tko da - vedno je bilo in vedo bo tako, da so eni malo bolj eni
pa malo manj pametni user posted image  

Izjava tedna...ma mesca.
Moja je po tvojem manj pametna kot tvoja,ker se ne govori.Sicer pa razume tri jezike...kolk jih pa tvoja,ce se ze gremo..user posted image

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.11.2009 22:13:32   
KT
28 mesecev - zero, zerissimo, niente, nada, nothing, nič, par besed, ki ji slučajno ratajo. Neverbalna komunikacija pa tako izdelana, da je že kar strašljivo.

Pa še to - inteligenten, pameten? Govor ni v nikakršni povezavi z inteligentnostjo, ampak z motoriko. Ampak o tem kdaj drugič user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 6.11.2009 22:14:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.11.2009 22:38:38   
živa
A poznate tisti vic o fantku, ki je prvo besedo spregovoril pri petih letih ob kosilu, ko je rekel: "Daj mi sol!" In ko so bili vsi vzhičeni, češ "sine, saj govoriš, zakaj pa nisi že prej spregovoril", je rekel: "Prej ni bilo nobene potrebe." user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.11.2009 6:27:12   
A.N.J.A.
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Pa še to - inteligenten, pameten? Govor ni v nikakršni povezavi z inteligentnostjo, ampak z motoriko. Ampak o tem kdaj drugič user posted image

Res je... In še iz izkušenj : Moj je plezal povsod že pri 1 letu.. Je ni bilo prepreke, ki je ne bi preplezal... Pol ko je začel govort, se mu je pa ustavilo. Zdaj je kar mal "štorast" - čisto nasprotje tega kar je bil prvi 2 leti - pa se veliko s športom ukvarjamo, cela družina (da me ne bo kdo napadel v stilu, da se je treba z njimi ukvarjat user posted image )

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 12:21:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A.N.J.A.)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
8.11.2009 20:14:45   
Taula

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Malo za šalo, malo pa tudi zares bi vas rada vprašala, če se vam zdi, da z nasprotnimi izkušnjami (npr. moj je govoril že zgodaj) pomagate in tolažite osebo, ki je zaskrbljena zaradi poznega govora?

Malo je treba vzeti z rezervo kaj določeni pišejouser posted image
Drugače ima pa še čas, važno da razume.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
8.11.2009 21:26:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
8.11.2009 22:48:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?