Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obloženi kruhki, namazi ... 4.11.2009 20:57:46
|
|
|
|
sonček33
|
Men je dober tale namaz: trdo kuhana jajca+kisle kumarice+kisla smetana+mal majoneze+sol+poper (lahko to nardeiš tudi tako, da tedno kuhan jajc razpoloviš in za namaz uporabiš zgolj rumenjake, v beljake pa potem ta namaz nafilaš)
_____________________________
...svet je poln lepih rožic tete Pehte...
|
|
|
|
RE: Obloženi kruhki, namazi ... 4.11.2009 21:03:13
|
|
|
|
krfjolca
|
Aha, točno - nekaj podobnega je moja mami včasih delala. Pol je pa še s pomočjo nageljnovih žbic in rdeče paprike oblikovala pujske iz teh polovičk. Dobra ideja
_____________________________
Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D
|
|
|
|
RE: Obloženi kruhki, namazi ... 4.11.2009 21:05:36
|
|
|
|
sonček33
|
Tumin - tega pa jaz anrdim - ene tune+2 zdenka sirčka - pol pa dodatki, vsakič kaj drugega - olive/česen/kumarice
_____________________________
...svet je poln lepih rožic tete Pehte...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 21:06:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Obloženi kruhki, namazi ... 4.11.2009 22:02:06
|
|
|
|
Onasiss
|
tunin namaz 3 pločevinke tune rio mare 2 trdo kuhana jajca 3 kisle kumare 1 žlička ketchup 1 -2 žlički senfa 1-2 žlički majoneze ½ vrečke sira parmezan koruza in fižol po izbiri malo posoliš Vse skupaj daš v eno posodo kumare narežeš na čisto majhne koščke prav tako jajca. Vse skupaj zmešaš z vilico. Daš v hladilnik za cca 2 uri.
_____________________________
So what....
|
|
|
|
RE: Obloženi kruhki, namazi ... 5.11.2009 6:43:24
|
|
|
|
zvesta
|
jaz pa zelo rada naredim klasične kmečke kruhke... na koščke narezan kruh, najbolje kak ržen domač, namazan z zaseko, potem pa gor na zobotrebcu zapičen košček ementalca in ena grozdna jagoda ali polovica krhlja margarine.... taki fini kanapejčki so to...
|
|
|
|
RE: Obloženi kruhki, namazi ... 5.11.2009 7:26:36
|
|
|
|
nynna
|
Teli so čisto preprosti pa brez salame. Na kruh namažeš malo strtega česna z olivnim oljem daš gor rezino mocarele in en kolobar paradižnika pa v pečico. Super
|
|
|
|
RE: Obloženi kruhki, namazi ... 5.11.2009 8:52:39
|
|
|
|
Hope2
|
Super za tole, da mi ne bo treba iskat v arhivu . Punce ideje na plano - kruhki z mozarelo in paradjazom so res super , po vrhu še list sveže bazilike - topel tost, maslo in tatarc - topel toast, po katerem naribaš česen, zaseka (pajani kruh) - Topli sendviči. Vzameš veliko štruco kruha, jo prepoloviš, lahko malo sredice ven pobereš ali pa jo zarežeš. Na zelo tanke trakce narežeš goveje zrezke, jih potolčeš, da skor čez njih vidiš, začiniš s soljo in zenfom, ter spečeš na toasterju ali na žaru. Na istem olju prepražiš čebulo(kolobarji), nato še narezane šampijone, dodajaš olivno okje in soliš. Kruh premažeš z zenfon ali majonezo ali oboje, daš gor meso, čebulo, šampijone, lahko rezino sira in veliko rukole ali zelene solate, pokriješ z drugo polovico kruha in narežeš kose. Lahko ap namesto kruha daš ciabato- to je še boljše - topli kruhki s tuno in sirom - krekerji s sirnim namazom in lososom ali pa kaviarjem Kolumbo tvojga bomo pa sprobali, je mamljiv
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.11.2009 8:56:16 >
|
|
|
|
RE: Obloženi kruhki, namazi ... 5.11.2009 9:37:49
|
|
|
|
krfjolca
|
SUper, hvala za ideje! Kolumbo, tega bomo ziher sprobali, sam mortadele ne maramo, bo verjetno s čim drugim tudi okusno, mogoče kuhan pršut . Bom naredila ene dve varianti opečenih kruhkov, pa 2-3 različne namaze. Tolk, da imam v eni uri zadevo fertik, ne da cel dan skačem okrog štedilnika. Itak bom pa za torto porabila ene dva dni, glede na načrte v glavi
_____________________________
Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D
|
|
|
|
RE: Obloženi kruhki, namazi ... 7.11.2009 15:33:36
|
|
|
|
lunka1
|
kisla smetana + nariban sir (lahko še tuna) + origano mešanico namažeš na narezane šnitke francoske štručke in popečeš v pečici... mljask
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?