|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nezaupanje
4.11.2009 21:02:42   
Gina
Pa kako se to heca? A reče da je kakšna bejba fajn, pa da dobro izgleda, ali reče: Glej kako ima dobro rit, uau kaj si ti ja nor, žena poglej kakšen dekolte ima..... mmmmm kaj bi ji delal!?

Če bejbo samo opazi, se mi to ne zdi nič groznega. A ti pa ne opaziš dijana deca, če dobro zgleda? Pa če ga opaziš, a si takoj predstavljaš, kako bi ga v posteljo odpeljala, pa se poročila z njim, pa svojega zapustila, ali samo opaziš,d a dobro zgleda in to je to? NIkakor ne moreš preprečit tega, da nekdo nekaj opazi. Niti to ne pove nič o ničemer. Če pa gre za drugo varianto, pa je to nevljudno in poniževalno. To ni nekaj, kar bi bilo dopustno v neki vezi in je boljše, da si tak človek poišče nekoga, ki ga bo utišal že v predverju, ti tega ne moreš več storiti. V tem primeru je tudi vprašanje, koliko te ceni, pa koliko mu je v resnici do drugih žensk.

Kar se tiče pa ljubosumja, če gre za prvi primer, pa je tako, kot so ti povedale - brez smisla se vnaprej sekirat, ko bi lahko imela lepe dni. Samo uničuješ si lajf. Sprejmi dejstvo, da je edina stvar, ki obstaja - sedanjost. Ta je otipljiva in realna, za jutrišnji dan nikdar ne veš, kakšen bo, če bo. Sprejmi dejstvo, da nič ni za večno in da obstaja vedno možnost, da te nekdo zapusti. Te pač zapusti. In to ti govori nekdo, ki je bil prevaran in ga še kar ni strah tega, da bi bil še enkrat - ker itak na to nimaš vpliva. Obstaja pa še ena reč, ki se ji reče intuicija. Ta te skoraj nikdar ne prevara. Če močno čutiš, da te nekdo vara, pa če nisi obsedeno ljubosumen, je 90% možnosti, da te ta nekdo res vara. V bistvu imaš odgovor na to, a te vara al ne vedno pri roki, samo poslušat se moraš malo bolj dobro. Enako je za to, ali te dovolj ljubi. Vedno veš, ali te ljubi ali ne. In če veš, da te ne ljubi dovolj, je jasno, da obstaja realna možnost, da te bo varal. Tudi to je res. IN obratno. Če te dovolj ljubi, te ne bo varal, ker mu do tega ne bo. Torej se vprašaj samo to, ali te dovolj ljubi, pa boš vedela vse.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.11.2009 21:10:01   
diana 28
Sedaj si me spomnila še na to težavo in sicer, da sem postala (in postanem)vsakokrat rdeča v obraz (zardim)...vsakokrat, ko se  pojavi kakšna lepotička ...pa ne toliko od ljubosumja kot od misli in nerodnosti ob tem ko pomislim -kaj delam sedaj tu zraven ko pa mu je ta bolj všeč.....najraje bi se pogreznila in izginila....

Nisem ga mogla razumeti kako lahko meni govori vse, ko pa ve, da ga imam rada in da mi za njega ni vseeno.

Saj je res bil lahko vse skupaj le hec in sem jaz vse spotencirala ....a na začetku zveze moraš graditi na zaupanju ...ne pa, da ga rušiš z nepremišljenimi izjavami.... Kljub vsemu sem nadaljevala zvezo in mu skušala zaupati, ker sem ga imela in ga imam zelo rada... user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.11.2009 21:11:45   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ja pol je pa edina rešitev, da ga nabrca skozi vrata, ne?

---------------

Drugače pa je fajn počet, to isto pred njim.. Ko začnem komentirat atletske črnce med tekom...sploh v slow motion verziji user posted image - moj ljubi ostane brez sape user posted image !
Je res otročje- ampak pali pa vsakič user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 4.11.2009 21:12:19 >

ROŽICA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.11.2009 9:17:15   
diana 28
Ja, res bom morala vse skupaj dobro premisliti in se odločit. Vem, da sem veliko slabega že naredila z mojim ljubosumjem in izpadi in ne vem koliko se sploh lahko še popravi. Ne preostane drugega kot, da dobro premislim in se skušam še enkrat pogovoriti z njim.
Mogoče pa bo bolje za oba, da končava zvezo čeprav je meni zelo žal, ker mi veliko pomeni. On pa, kot tudi sam pravi me nima dovolj rad in je mogoče res tudi to vzrok, da toliko dvomim v njega. Jaz sem se slepila, da to reče samo ker je jezen na meneuser posted image  . Škoda mi je, ker bi lahko bila v redu zveza, ker se drugače lepo razumeva. Bom še videla.... In če bova nadaljevala zvezo mi ne uide nobeden več.... vsakemu bom komentirala rito in še kaj drugega..... user posted image  user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.11.2009 9:35:42   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Ja, res bom morala vse skupaj dobro premisliti in se odločit. Vem, da sem veliko slabega že naredila z mojim ljubosumjem in izpadi in ne vem koliko se sploh lahko še popravi. Ne preostane drugega kot, da dobro premislim in se skušam še enkrat pogovoriti z njim.
Mogoče pa bo bolje za oba, da končava zvezo čeprav je meni zelo žal, ker mi veliko pomeni. On pa, kot tudi sam pravi me nima dovolj rad in je mogoče res tudi to vzrok, da toliko dvomim v njega. Jaz sem se slepila, da to reče samo ker je jezen na meneuser posted image  . Škoda mi je, ker bi lahko bila v redu zveza, ker se drugače lepo razumeva. Bom še videla.... In če bova nadaljevala zvezo mi ne uide nobeden več.... vsakemu bom komentirala rito in še kaj drugega..... user posted image  user posted image

diana, kaj bo zdaj resnicauser posted image

in ne slepi se, da se DRUGAČE dobro razumeta?
ker se ne.

žal je tako, da lahko dobra veza in dobro razumevanje temelji samo na zaupanju, tega pa pri tebi ni. njemu pa je vseeno. njemu pa je itak ok, da ima eno mlado, ki ga fajn servisira in mu špila domačico. vmes pa se lahko obregne v čisto vsako frjulo, ki pač gre mimo.

kako prikladno za dvigovanje ostarelega moškega ega....

...vox populi...

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.11.2009 11:40:09   
Freya1982
Jaz mislim, da na zacetku je treba razumet, da smo razlicni in da imamo razlicne izkusnje. Ce pa si zelis resne zveze pa mislim , da je potrebno prisluhniti partenrju. Meni tudi recimo ni bilo jasno zakaj je bil moj fant ljubosumen, na določene stvari. Ampak.. iskreno.. ce vidis da nekoga s takimi komentarji tako prizadenes, hkrati pa je tebi to tako nepomembna zadeva.. mislim da je prav, da iz spostovanja do drugega s tem nehas. Oz se vsaj potrudis. Seveda ni to kar vsakemu jasno in vsak tega ne vidi tako, zato se mi zdi da je potrebmno bit potrpezljiv in ne napadat ampak se poskusat lepo pogovorit in pokazat svojo bolecino brez da obsojas.
Jaz sem tudi kdaj v jezi svojemu rekla, da mi je vseno zanj... ampak me je ze v naslednjem trenutku tako stisnilo in sem kar pozabla na vso jezo, ker me je kar zadelo, ko sme pomislila, d abi on to lahko resno vzel. Ce pa to skoz ponavljas... je pa verjretno res neki na tem.
Vsekakor jaz mislim da je potreben temeljit pogovor. Ce si zelis te veze in jo izboljsat, potem mogoce tudi ni slabo da preberes kaksne knjige glede odnosov. Moj je navdusen ko jaz to pocnem. Baje sem ful bolj prijazna in razumevajoca in sploh super ;) Pa tudi na samozavesti pomaga. ce pa vidis da te bo to vedno morilo in da ti poleg njega se ne bo uspelo resiti tega ljubosumja, pa verejnto res boljse da koncata. V vezi so vedno kaksne tezave in tezavice, ampak ce postanes zagrenjen ali ce neprestano necesa bojis.. kje je potem se smisel take veze?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.11.2009 11:48:50   
Anonimen
Se podpišem pod Gino, bi pa dodala še tole:

Diana, a veš, da nisi napisala niti ene pozitivne stvari o sebi? Toliko sama sebe psihiraš s tem, kako so druge lepe, pametne, privlačne in kaj vem kaj še, da še sama vase ne zaupaš več. Ne njemu, ampak v sebe ne zaupaš, ne verjameš vase, da si tudi ti lepa, pametna, sposobna, seksi, da ne rabiš njega in njegove ljubezni za potrditev svoje vrednosti. Dovolj si sama sebi. In če sta vidva za skupaj, potem je to samo pikica na i, ne pa razlog za tvoje obstajanje.

Začni gledat na sebe z lepe plati, začni o sebi razmišljat pozitivno, spodbudno, se cenit in spoštovat, sicer boš sama sebe uničila.

(odgovor članu Freya1982)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?